KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Ferielejligheder til såvel badeferie som storbyferie

Hvad enten I drømmer om at slænge jer på en solvogn og dase en uge i den bagende sol, eller I ønsker at lade jer forføre i antikkens Rom eller på gondolfart i Venedigs kanaler, så har vi en ferielejlighed i Italien for netop jer! Læs mere

Mere om vores ferielejligheder i Italien

Desuden trækker Italiens gunstige klima, lange hvide sandstrande, azurblåhav, fascinerende naturscenarier og charmerende liv bestemt ikke ned når man skal vælge feriedestination. Så der er i sandhed rigtig mange gode grunde til at overveje en ferielejlighed i Italien med Dansk Bilferie. Læs mere om ferielejligheder her.
En ferielejlighed i Italien er et rigtig godt udgangspunkt for at opleve italiens regioners særpræg. Hvor end man bevæger sig i Italien findes utrolig smukke naturscenarier, der indbyder til fantastiske vandre eller cykelture. Besøg de mange små byer og få i sandhed syn for ægte italiensk atmosfære samt det italienske køkkens mange talenter. Eller tag på vinsmagning på en af de mange spændende vingårde. Et besøg i en af de berømte storbyer; Rom, Venedig, Milano eller Firenze er med garanti et hit for såvel kunst og kultur interesserede som de mere mode og aftenlivsinteresserede. 

Ferielejligheder i Rom

Der findes ikke mange byer der kan prale af flere historiske monumenter, kirker, fontæner, kunstmuseer, pladser og meget andet. Roms historie er en farverig og storslået fortælling, som vil optage enhver, så lad tidligere storhedstider forbløffe jer og besøg denne uforglemmelige by. Læs mere om ferielejligheder i Rom her.
Besøg det fascinerende antikkens Rom og bo i en hyggelig lejlighed lige midt i alle herlighederne. Vores ferielejligheder i Rom ligger yderst centralt placeret i gåafstand til de mange seværdigheder. Dette giver jer mulighed for at udforske denne prægtige by fra ende til anden til fods. 

Ferielejligheder i Venedig

Venedigs charme er simpelthen helt unik med de mange kanaler og forelskede par i gondoler, med de talrige glaspusterværksteder og de små kringlede gader og stræder. Vores lejligheder ligger centralt placeret og fra vinduerne kan man ligefrem indsnuse den helt specielle atmosfære. Læs mere om ferielejligheder ved Venedig her.
Venedig har i mange år været verdensberømt for sin særprægede opbygning på stolper, uden biler og med kanaler overalt. Byens forventede undergang har kun gjort den endnu mere tiltrækkende og hvert år besøger hundreder af tusinder turister dette fantastiske sted. 

Valg af Ferielejlighed i Italien

Desuden er vi i Dansk Bilferie meget gerne behjælpelige med transporten til ferielejligheden i Italien med hensyn til vejbeskrivelse.

Har du spørgsmål angående ferielejligheder i Italien, kan du kontakte vores rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. 
Når I skal vælge hvilken ferielejlighed i Italien der passer jeres families ønsker og forventninger bedst, er I meget velkomne til at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343. De har et udbredt kendskab til alle vores ferielejligheder i Italien samt til områderne og de sidder klar til at råde og vejlede jer omkring lejlighedstype, prisklasse, indretning, aktivitetsmuligheder med mere.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500,- til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie med Dansk Bilferie. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen trækkes 1. september og annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.