KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Overvejer du at tage til Italien? Vi har det største og bedste udvalg af ferielejligheder i Italien, hvorfor vi er sikre på at vi kan finde en passende ferielejlighed i Italien til dig. Vores ferielejligheder i Italien byder på oplevelser for enhver smag! Se alle vores mange ferielejligheder i Italien her på siden. Brug søgefunktionen øverst på siden og få hurtigt overblik over alle de mange dejlige ferielejligheder i Italien. Du kan booke din ferielejlighed i Italien 24 timer i døgnet, hvorfor du i ro og mag kan overveje hvilken ferielejlighed der passer dig.
FERIETIPS
Smukke strande
Dejlig natur
Rideture i bjergene
Vandski
SE16PLADSER
HER
FERIETIPS
Børnevenlige sandstrande
Smukke byer & kultur
Spændende udflugtsmål
Populært rejsemål
SE15PLADSER
HER
FERIETIPS
Smukt landskab
Rig på kunst
Dejlige vine
Et udsøgt køkken
SE58PLADSER
HER
FERIETIPS
Colosseum
Rig på historie
Fantastisk mad
Masser af oplevelser
SE1PLADS
HER
Her tilbyder Dansk Bilferie blandt andet ferielejligheder i Italien:
 
- Ferielejligheder Italien - Adriaterhavet
- Ferielejligheder Italien - Sydadriaterhavet
- Ferielejligheder Italien - Den Italienske Riviera
- Ferielejligheder Italien - Campania
- Ferielejligheder Italien - Comosøen
- Ferielejligheder Italien - Gardasøen
- Ferielejligheder Italien - Idrosøen
- Ferielejligheder Italien - Iseosøen
- Ferielejligheder Italien - Lago Maggiore
- Ferielejligheder Italien - Ledrosøen
- Ferielejligheder Italien - Piemonte Valle a Aosta
- Ferielejligheder Italien - Rom/Lazio
- Ferielejligheder Italien - Sardinien
- Ferielejligheder Italien - Sicilien
- Ferielejligheder Italien - Toscana
- Ferielejligheder Italien - Trentino
- Ferielejligheder Italien - Umbrien


Ferielejlighed til såvel badeferie som storbyferie
Hos Dansk Bilferie tilbyder vi ferielejligheder i hele Italien i såvel store ferieparker og resorts der er ideelle til bade og børneferie, samt i de verdensberømte storbyer Rom og Venedig, hvor der er mulighed for korte eller længere storbyophold. Så hvad enten i drømmer om at slænge jer på en solvogn og dase en uge i den bagende varme sol, eller I ønsker at lade jer forføre i antikkens Rom eller på gondolfart i Venedigs kanaler har vi en ferielejlighed i Italien som vil give jer mulighed for at opfylde jeres ønsker. 

Mere om ferielejlighed Italien
En ferielejlighed i Italien er et rigtig godt udgangspunkt for at opleve italiens regioners særpræg. Hvor end man bevæger sig i Italien findes utrolig smukke naturscenarier der indbyder til fantastiske vandre eller cykelture. Besøg de mange små byer og få i sandhed syn for ægte italiensk atmosfære samt det italienske køkkens mange talenter. Eller tag på vinsmagning på en af de mange spændende vingårde. Et besøg i en af de berømte storbyer; Rom, Venedig, Milano eller Firenze er med garanti et hit for såvel kunst og kultur interesserede som de mere mode og aftenlivsinteresserede. Desuden trækker Italiens gunstige klima, lange hvide,bløde sandstrande og azurblåhav samt fascinerende naturscenarier og charmerende liv jo bestemt ikke ned når man skal vælge feriedestination. Så der er i sandhed rigtig mange gode grunde til at overveje en ferielejlighed i Italien med Dansk Bilferie.

Storbyferie i en ferielejlighed i Italien
Besøg det fascinerende antikkens Rom og bo i en hyggelig lejlighed lige midt i alle herlighederne. Vores ferielejligheder i Rom ligger yderst centralt placeret i gåafstand til de mange seværdigheder. Dette giver jer mulighed for at udforske denne prægtige by fra ende til anden til fods. Der findes ikke mange byer der kan prale af flere historiske monumenter, kirker, fontæner, kunstmuseer, pladser og meget andet. Roms historie er en farverig og storslået fortælling, som vil optage enhver, så lad tidligere storhedstider forbløffe jer og besøg denne uforglemmelige by. Læs mere om ferielejligheder i Italien/Rom her.
Venedig har i mange år været verdensberømt for sin særprægede opbygning på stolper, uden biler og med kanaler overalt. Byens forventede undergang har kun gjort den endnu mere tiltrækkende og hvert år besøger hundreder af tusinder turister dette fantastiske sted. Venedigs charme er simpelthen helt unik med de mange kanaler og forelskede par i gondoler, med de talrige glaspusterværksteder og de små kringlede gader og stræder. Vores lejligheder ligger centralt placeret og fra vinduerne kan man ligefrem indsnuse den helt specielle atmosfære. Et mere romantisk sted til et weekendophold er svært at finde. Læs mere om ferielejligheder i Italien i Venedig her.

Valg af Ferielejlighed Italien
Når I skal vælge hvilken ferielejlighed i Italien der passer jeres families ønsker og forventninger bedst, er I meget velkomne til at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter på telefon 70104343. De har et udbredt kendskab til alle vores ferielejligheder i Italien samt til områderne og de sidder klar til at råde og vejlede jer omkring lejlighedstype,prisklasse,indretning, aktivitetsmuligheder med mere. Desuden er vi i Dansk Bilferie meget gerne behjælpelige med transporten til ferielejligheden i Italien med hensyn til vejbeskrivelse.

Har du spørgsmål angående ferielejligheder i Italien, kan du kontakte vores rejsekonsulenter på telefon 70 10 43 43. Endvidere kan du finde mere information om ferielejligheder i Italien på vores hjemmesiden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Vind 5.000 kr. til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000,- til din næste campingferie.
Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev.
Vinderen annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.