KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

VELKOMMEN TIL FERIEPARKER I TYSKLAND

Ferieparker på Tysklands skønneste rejsemål
Et ophold i en feriebolig i en af vores mange flotte ferieparker i Tyskland, er en fantastisk mulighed for at få en skøn sommerferie med masser af indhold. Ikke langt fra Danmark kan I få et uforglemmeligt ophold med gode faciliteter, udflugter til spændende seværdigheder og forlystelsesparker, smukke omgivelser, pool og afslapning, eller shopping i hyggelige byer. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Tyskland
SE PÅ KORT
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, der er smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, samt et væld af muligheder for hele familien. Dansk Bilferie tilbyder ferieparker og ferieboliger i Nordtyskland for enhver smag, så hvad enten I er til naturskønne områder, pool og legeland eller store parker med ...
Smukke skove
Mange strande
Naturreservater
Hansaland
SE PÅ KORT
Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her mange udflugtsmuligheder, hvor man kan klatre eller vandre i smuk natur. Her er også mange søer, svømmehaller og badelande, så her går glade vandhunde ikke galt i byen.
Søer og damme
Bloksbjerget
Badelande
Vandringsmuligheder
SE PÅ KORT
Schwarzwald er indbegrebet af idyllisk natur. Det er som om, at naturen har været ekstra gavmild i Schwarzwald, for her findes varme og mineralholdige kilder med helende egenskaber i grønne dale, smukke vandfald, dybe søer, fyrre - og granskove og åbne højsletter.
Badetempler
Kurstederne
Smukke dale
Mineralholdige kilder
SE PÅ KORT
Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå, at Sauerland er yderst eftertragtet blandt naturglade rejsende. Søerne og skovene indbyder til aktiviteter og afslapning, og der vil med garanti være noget for enhver smag. Der er også hyggelig byer med gode spise - og shoppingmuligheder.
Drypstenslabyrint
Fritids- og ferieregion
Paradisiske dale
Vandsport
SE PÅ KORT
Eifel er et naturskønt og meget afvekslende område der strækker sig både ind i Rheinland-Pfalz og Nordrhein-Westfalen. Eifel er meget eftertragtet blandt turister, hvilket skyldes de afvekslende landskaber og omkringliggende romantiske floddale. Foruden landskabets skønhed findes her også et rigt udbud af kulturtilbud og hvor end man færdes, støder man på stilfærdige byer, hjertelig gæstfrihed, kl...
Nationalpark
Beskyttede dyrearter
Bøgeskov
Fantastisk natur
SE PÅ KORT
Hunsrück siges at være et af de smukkeste områder i Tyskland. Det halvhøje bjerglandskab i Hunsrück strækker sig over flodlandskaberne Mosel, Nahe, Saar og Rhinen. På vandringer i ”Wanderarena Hunsrück” får man en intensiv naturoplevelse i den uberørte natur fuld af romantisk skønhed. I Hunsrück er der også noget for de kultur - og sportsinteresserede, og der er mange spændende turistattraktioner.
Uberørt natur
Bjerglandskab
Vandringsmuligheder
Rhinen
SE PÅ KORT
Bayern er et smukt og eventyrligt område i de sydøstlige Tyskland. Bayern er da også tyskernes foretrukne feriedestination, hvilket er til at forstå, da den smukke natur med bjerge, skove og søer og de kulturelle højdepunkter skaber en dejlig atmosfære i byen. Området vrimler også med hyggelige middelalderlige landsbyer, solrige vinmarker, skove, vandrestier og moderne byer som München.
Sejle i kano
Mange naturparker
Mange aktiviteter
Fisketure
SE PÅ KORT
Hessen er beliggende i hjertet af Tyskland og byder på et stort udvalg af feriemuligheder. Hvad enten man er til vandreferier, kulturrejser, cykelferie, storbyture, familieferie eller rene naturoplevelser, har Hessen det hele. Kontrasten mellem Frankfurts skyskrabere og smukke naturområder som Taunis, Vogelsberg, Spessart og Odenwald lige om hjørnet, er til at få øje på. Det var også her, at brødr...
Smukt område
Flot natur
Rig på kultur
Historiske monumenter
SE PÅ KORT

Læs mere om Tyskland

Hvorfor feriebolig i Tyskland?
Der er mange grunde til at Tyskland er en oplagt destination for en familieferie. Vi har samlet et par stykker her.

  •  Ferieparker med høje standarder
  •  Smuk natur og idylliske landskaber
  •  Spændende byer og seværdigheder
  •  Gode shoppingmuligheder
Vi kender Tyskland!
Med en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Tyskland, har I de bedste rammer for en fantastisk familieferie med mange muligheder! I kan slappe af ved lækre poolområder i ferieparken, udforske de smukke dæmningssøer i Sauerland eller opleve Harzens skønne bjergrige landskab. Hvad enten I er til afslapning, aktiv ferie, naturoplevelser, at besøge restauranter, barer og caféer i særklasse, eller se at kulturelle seværdigheder og shoppe i spændende byer, kan I få det hele med en feriebolig i Tyskland.

Book jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde en feriebolig der matcher jeres behov og ønsker.

Tysklands populære rejsemål

Med andre ord, er en feriebolig i Harzen et oplagt rejsemål for voksne, unge og børn. Læs mere om Harzen

Schwarzwald
Schwarzwald ligger i det sydvestlige Tyskland og er et fantastisk område med alt hvad en turist måtte ønske sig. De smukke grønne løvtræer og nåletræer forvandler bjergene til bløde bakker, mens kvæget hygger sig på græsgangene. Området er oplagt til vandringer, hvor man kan være heldig at komme forbi en skovcafé, hvor man kan nyde lokale egnsretter. Er I mere til by og kultur, kan I gå på opdagelse i de mange smukke velbevarede byer med bindingsværkshuse i flotte farver. Læs mere om Scharzwald
Nordtyskland
Nordtyskland byder på ferieoplevelser for enhver smag og for hele familien. Pak picnic-kurven og badetøjet og tag en hel dag på stranden, eller tag ud og se på de smukke skove og naturreservater, nyd de mange faciliteter og aktivitetesmuligheder i ferieparken, eller tag en slapper ved poolen. Læs mere om Nordtyskland

Harzen
Oplev Harzen fra en af vores mange ferieboliger. Harzen er især berømt for Bloksbjerget og heksenes festplads, som ligger 1.142 meter over havet. I Harzen er der gode udflugtsmuligheder, for eksempelvis vandring eller klatring i de nordlige bjergområder. Her er romantiske rosenhaver, sprudlende markeder med alskens lokale delikatesser og ølbryggerier med stolte traditioner.

Spændende byer og steder i Tyskland

Bodensøen
Bodensøen ligger på grænsen  mellem Tyskland, Schweiz og Østrig. Søen er 541 km2 og gennemstrømmes af Rhinen. Det er oplagt at opleve Bodensøen med en tur på mountainbike, få luft i håret og nyd den smukke natur omkring søen.

Eifel
Er i til naturoplevelser er Eifel helt klart et besøg værd. Eifel er en nationalpark med et areal på 110 km2 hovedsageligt dækket af bøgeskov. I parken kan I opleve mere end 460 beskyttede dyre -og plantearter.
Hvad enten turen går til det nordlige eller sydlige Tyskland, venter der et hav af gode ferieoplevelser. Attraktionerne i Tyskland indbefatter alt fra historiske slotte og hyggelige byer, til fantastiske skove og fredfyldte søer.

Würtzburg
I Sydtyskland kan I opleve Würtzburgs charmerende småbyer eller gå på opdagelse i de eventyrslotte, som Bayerns gale Kong Ludwig II lod bygge ved foden af Alperne.

Hessen
Hessen ligger i Midttyskland og byder på mange spændende kulturelle oplevelser, tysk øl og delikatesser, antikke bygninger og fine byer med romantisk stemnig.

Tysklands strande og natur

Er man til strand og vand har Tyskland masser at byde på. I Nordtyskland finder du hyggelige badebyer og fine langstrakte strande langs kysten. I Harzen finder du masser af søer, vandlande og badelande, så her kan de ægte vandhunde slå sig løs! I Schwarzwald finder I de reneste mineralholdige kilder og badetempler, så her kan I få en herlig og helende vandoplevelse.
Naturen i Tyskland er ikke mindre end betagende. Den nordlige del af landet prydes af en lang kystlinje, der ligger ud mod Østersøen og Nordsøen. I Sauerland findes frodige dale. grønner granskove og smukke søer som tiltrækker alskens former for vandsport. Desuden har Sauerland regionen det største hulelandskab i Tyskland, som I kan udforske - hvis I tør?

Smag på Tyskland

Øl er Tysklands absolutte nationaldrik. Der findes ca. 1250 bryggerier i Tyskland, som producerer over 4000 forskellige øl. Så når I besøger en tysk Bierstube, er der et imponerende udvalg. Landet har historisk set bestået af et puslespil af mindre hertugdømmer, bispedømmer og sågar kongedømmer, og denne opdeling har sat sit tydelige præg på hvordan den tyske ølkultur har udviklet sig. Specielt Bayersk øl kan anbefales, men også Erdinger, Warsteiner og Paulaner er kendte og afholdte mærker.
Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender tyskernes sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød.

Oktoberfesten er en stor traditionsrig begivenhed, som hvert år tiltrækker millioner af turister. Udklædt i lederhosen og tyrolske bondepigekostumer, drikkes der øl og spises mad til lyden af schlagermusik.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen