KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

VELKOMMEN TIL FERIEPARKER TRENTINO

De skønneste ferieparker i Trentino
Det italiensk-talende Trentino er opkaldt efter Trento - den regionale hovedstad. Trentino har smukke bjerge, der er blevet skåret af gletjsere til serier af dybe, brede dale. Mange af disse vender mod syd, så det selv om vinteren forbliver usædvanlig varmt og solrigt. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Trentino, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Trentino

Hvorfor feriebolig i Trentino?
Der er mange gode grunde til at Trentino er et populært rejsemål for danske børnefamilier. Se et par af dem her.

  • Smuk natur
  • Gode faciliteter og komfortable ferieboliger
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Hyggelige byer
Vi kender Trentino!
Trentino Alto-Adige er en af fem selvstyrede regioner i Italien med to amter, Trento og Bolzano. Trentino er også kendt som Sydtyrol. Trentio er med sit smukke landskab, uberørte natur og smukke dale, søer og flodløb og knejsende tinder, et oplagt rejsemål for en ferie for hele familien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få gode tips og vejledning til din ferie i Trentino.

En hyggelig familieplads og kunstbyen Trento

Trento
Trento er hovedbyen i Sydtyrol og ligger ca. 34 kilometer fra Dolomito Camping Village. Trento er en kunstby med en gammel rennæssance bydel som er meget charmerende. Her kan du finde mange gode og hyggelige restauranter, samt et stort udvalg af alskens butikker.
DOLOMITI CAMPING VILLAGE
Dolommiti Camping Village er en rigtig familieplads med gode faciliteter bellignde i hjertet af Trentino. Pladsen byder på blandt andet swimmingpool, finsk sauna, flyv jumping og afslapning. Der er masser af aktivitetsmuligheder i området, såsom trekking, stavgang og forskellige sportsaktiviteter. Læs mere om Dolomiti Camping Village

Oplevelser i Trentino

Strandene er ligeledes meget børnevenlige. Omkring søerne vil I opdage hygelige landsbyer som Caldonaxxo Calceranica, som er god for en afslappet slentretur eller en kop kaffe. Hvis I er til aktiv ferie er mulighederne mange. Området er oplagt til vandring og bjergbestigning eller mountainbiking i de smukke bjerge.


Bolzano
Bolzano ligger ca. 41 kilometer fra Dolomiti Camping Village og er absolut køreturen værd. Byen voksede frem i middelalderen på grund af sin gode placering i forhold til handel. Her finder I lokale produkter som træskærearbejde, oste og vine. I må ikke gå glip af "Ismanden Ötzi", en mumifieret mand fra ca. år 3.300 f.Kr., som kan findes på Via del Museo 43.
Parco Nazionale Stelvio
Stelvio er den største af parkerne i de italienske alper og byder på en storslået natur. Parken strækker sig fra Lombardiet og ind i provinserne Trentino og Alto Adige. De høje bjergtoppe skaber kontrast til de bløde dale, gletsjere og vandløb. Her findes også traditionelle alpelandsbyer, som kan nås af en af de mange ruter af forskellig længde og sværhedsgrad. Dyrelivet består af kronhjorte, murmeldyr, ræve, rovfugle med mere.

Strande og aktiviteter
Der er rig mulighed for at bade i Trentino, for her finder du nogen af de varmeste søer i Europa, nemlig søerne Caldonazzo og Levico. Udover at bade er der også rig mulighed for at prøve aktivteter som sejlads, roning, windsurfing eller vandski.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen