KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I TOSCANA

Alle de bedste ferieparker i Toscana
Toscana er en af de smukkeste regioner i Italien og er kendt for sit fantastiske landskab og spændende kultur. Der er rigtig mange gode grunde til at booke en af vores ferieboliger i Toscana. Med en feriebolig i en af vores skønne ferieparker i Toscana, har dig og din familie det bedste udgangspunkt for at udforske den smukke region. Hvad enten I er til ren afslapning, pool og strand, aktiv ferie og kulturelle oplevelser, er Toscana det rette sted. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
6 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Toscana, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Toscana

Hvorfor feriebolig i Toscana?
Der er mange gode grunde til at vælge en feriebolig i Toscana, og her er bare et par af dem:

  • Et utroligt smukt landskab
  • Dejlige sandstrande og solrigt vejr
  • Besøg byer som Firenze, Pisa, og Siena
  • Nyd det udsøgte italienske køkken
  • Oplevelser for hele familien
  • Stort udvalg af skønne ferieboliger
Vi kender Toscana!
Toscana er et populært rejsemål blandt danske familier, da der med garanti er noget for hele familien og alle aldre. I en feriebolig i Toscana er der garanti for smukke sandstrande og masser af sol. Gå på opdagelse i middelalderlandsbyen ved San Gimignano eller se Michelangelo's David-statue i det fortryllende Firenze. Toscana er med andre ord et stort tag-selv-bord af unikke ferieoplevelser.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på  70 10 43 43, som kender ferieboligerne i Toscana ud og ind!

De mest populære ferieboliger i Toscana

LE CORTI DI MONTEPITTI
Le Corti di Montepitti er en stor feriepark bygget i toscansk stil og beliggende på den toscanske kyst. Parken byder på mange faciliteter som tennisbaner, fitness og børnepool. Tæt på parken ligger det maleriske Campiglia Marittima, som er værd at udforske. Eller tag en kort køretur til Piombini og hop på færgen til den smukke ø Elba. Læs mere om Le Corti di Montipitti
ANTICO BORGO I CANCELLI
Denne smukke feriepark er placeret højt på en bakke, hvilket giver den smukke udsigt til en skovklædt bjergskråning og den rolige atmosfære. Boligerne ligger i grupper og med to pools, en fantastisk restaurant, en tennisbane og de smukke toscanske bjerge, er denne feriepark et oplagt valg! Læs mere om Antico Borgo


AGRITURISMO ANTICO CASALA DI SCANSANO
I midten af vinregionen Morellino di Scansano ligger ferieparken Agriturismo Antico Casale di Scansano. Parken er en renoveret landejendom med rummelige og komfortable ferieboliger, med gode faciliteter som en stor have med en dejlig pool og terasse, et wellnessområde og en skøn restaurant.Læs mere om Agriurismo Antico

Særlige historiske og kulturelle byer omkring Toscana

Siena
Siena ligger i det sydlige Toscana og er især kendt for sit historiske centrum. To gange hver sommer afholdes det legendariske hestevæddeløb, Palio, på den centrale plads Piazza del Campo. Rådhuset i Siena inspirerede i sin tid arkitekten Martin Nyrop, da han skulle tegne Københavs rådhus. Siena er en utrolig smuk og interessant by, som helt sikkert er et besøg værd.

Rom
Rom er en by man bør besøge mindst én gang og er da også den mest populære turistattraktion i Italien. Rom har alt hvad en storby skal have med shopping, natteliv, restauranter og museer. I hvert et hjørne mærker du historiens vingesus, om det er i de store seværdigheder som Colosseum, Vatikanmuseet, og katakomberne, eller blot den vidunderlige arkitektur, fontænerne og statuerne, der gemmer sig i hvert et hjørne.
Firenze
Er man i Italien må man ikke gå glip af denne fantastiske by. Byen tiltrækker hvert år millioner af turister, og er da også af UNESCO blevet eklæret en del af verdens kulturarv. Byen er kendt i hele verden for sin historie, kultur, renæssancekunst og arkitektur. Så er man til museer og gallerier, er der nok at tage fat på. Er I mere til shopping og at slentre i de hyggelige gader, er Firenze også oplagt.

Pisa
Pisa er endnu en spændende by at besøge i Toscana-regionen. Byen er som bekendt berømt for det skæve tårn på domkirken, som ligger på "Mirakel Pladsen", der er på UNESCO's verdensarvsliste. På pladsen kan man også opleve det fantastiske dåbskapel, kirkegården og to interessante museer. Det kan også anbefales at spadsere langs floden Arno, og måske hvile fødderne på en af de hyggelige barer og restauranter, som ligger ved floden.

Toscanas fantastiske køkken og solrige vejr

Vejr og klima
Uden for højsæsonen ligger den gennemsnitlige temperatur på 18-26 grader, hvor gennemsnitstemperaturen i sommerperioden ligger på 26-31 grader.
Mad, drikke og kultur
Det er ikke uden grund, at der er skrevet så mange kogebøger om det toscanske køkken, hvor traditioner og enkelhed er i højsædet. Det toscanske køkken er et autentisk udtryk  for en bondekultur, hvor de enkle råvarer træder i front. Der produceres blandt andet olivenolie og ost, og de velsmagende retter er sande delikatesser. Også vine som Chianti Classico, og Brunello di Montacino, kommer fra Toscana og er værdsatte i hele verden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen