KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I SYDHOLLAND

De skønneste ferieparker i Sydholland
Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den ikke mindre fantastisk. Der er masser af spændende områder at besøge, fra byer som Schevingen, Katwijk og Noordwijk, til forlystelsesparker og vandreture i smuk natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Sydholland, Holland
SE PÅ KORT

Læs mere om Sydholland

Hvorfor feriebolig i Sydholland?
Der er mange gode grunde til at vælge Sydholland som din næste feriedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Brede sandstrande
  • Hyggelige kystlandsbyer
  • Spændende attraktioner
  • Smuk natur
Vi kender Sydholland!
Sydholland er duftende blomstermarker og store brede sandstrande. Tag på cykelture gennem klitterne og besøg hyggelige kystbyer, som byder på strandbarer med havudsigt, shopping og meget mere. Bad i det skønne badevand eller slap af ved poolen - med en feriebolig i Sydholland har du de perfekte rammer for en fantastisk sommerferieoplevelse for hele familien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få gode tips og vejedning til din ferie i Sydholland.

To hyggelige ferieparker i Sydholland

FERIEPARK NOORDWIJKSE DUINEN
Tæt ved den hyggelige by Noordwijkse ligger feriepark Noordwijkse Duinen, lige ved siden af klitterne. Her kan du nyde ferien i rolige og naturrige omgivelser, hvor du kan tage på dejlige vandre - og cykelture, besøge hyggelige landsbyer og blot nyde de mange faciliteter i ferieparken. Læs mere om feripark Noordwijkse Duinen
PARC DU SOLEIL
Parc du soleil er ideelt beliggende i nærheden af Haarlem og Leiden og stadig i sin egen rolige oase. Her kan man tage en tur til stranden, besøge Haarlem og Leiden og blot nyde de skønne faciliteter. Der er indendørs pool med rutsjebane, restaurant og café, så hverken voksne eller børn kommer til at kede sig. Læs mere om Parc du Soleil

Smukke byer og spændende seværdigheder

Forlystelsespark Duinrell
Duinrell byder på masser af spænding og afslapning for alle aldre. Tag på et hårrejsende ridt Falcon eller Mad Mill, mens hele familien kan nyde rutsjebanen Dragonfly. Parken bugner med spektakulære attraktioner, som blot venter på at blive udforsket!

Keukenhof Blomsterpark
Hvis man er vild med blomster skal man helt sikkert besøge Keukenhof Blomsterpark nær Lisse. Parken er verdens største og skulle rummer over 7.000.000 blomsterløg! Her vil du opleve inspirerende haver, unikke kunstværker og vidunderlige begivenheder. Der er også underholdning for børnene i form af spændende skattejagter, en labyrint og en klappe-dyr-gård.
Maduromdam miniatureby
Madurodam er en miniatureby beliggende i bydelen  Scheveningen. I et eventyrligt udendørs scenarie fremvises hollandske highlights i miniformat. Oplev Holland i ministørrelse!

Kurhaus Scheveningen
Kurhaus Scheveningen var oprindeligt bygget som et badehotel i 1818 for de øverste klasser, som netop var begyndt at bruge stranden som et rekreativt område. Hotellet blev en stor succes og blev derfor udvidet mere og mere i de følgende år. I dag er hotellet stadig fantastisk smukt og kombinerer komfort, tradition og historie - et must see hvis man er i Scheveningen.

Sydhollands specialiteter og klima

Vejr og klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.
Mad, drikke og kultur
Udover de hollandske specialiteter som ost og øl, byder området blandt andet på lokale specialiteter som gin fra Schiedam, fisk fra Scheveningen og og druer fra Westland. I Leiden kan man i slutningen af juni opleve Garenmarkt og i oktober er specialiteterne sild, hvidt brød og gryderetter. Hvis I ønsker at dykke mere ned i Syhollands historie og kultur, kan I besøge museet Naturalis i Leiden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen