KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I SYDADRIATERHAVET

Skønne ferieparker ved Sydadriaterhavet
Sydadriaterhavet er et skønt hjørne af af Italien med alt hvad et feriehjerte kan begære. Smukke sandstrande, dejlige poolområder, masser af vandsportsaktiviteter og udflugter til smukke byer. Den smukke natur og det milde klima, strandene og vandet, gør Sydadriaterhavet til et oplagt rejsemål for hele familien. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Sydadriaterhavet, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Sydadriaterhavet

Hvorfor feriebolig ved Sydadriaterhavet?
Der er mange grunde til at Sydadriaterhavet er en populær rejsedestination blandt danske børnefamilier. Vi har samlet et par af dem her.

  • Dejligt lunt klima
  • Skønne badestrande
  • Mange spændende attraktioner
  • Smuk natur og udsøgt køkken
Vi kender Sydadriaterhavet!
Den sydlige Adriaterhavskyst er et paradis for dig der elsker badning, vandsport og afslapning ved strand eller pool. Læg turen forbi Venedig, gondolernes by, eller mosaikbyen Ravenna. Der er nok at give sig til i dette charmerende område i Italien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig på 7010 4343.

De skønneste ferieparker i Sydadriaterhavet

ADAMO ED EVA RESORT
Adamo ed Eva Resort er beliggende i et roligt og område med svalende skygger fra smukke fyrretræer og vegetation. Faciliterne er mange i den rummelige feriepark, som ligger i den uopdagede region Le Marche. Læs mere om Adamo Ed Eva Resort
CENTRO VACANZE VERDE AZURRO
Ferieparken er et rent slaraffenland for vandelskere, da den byder på et 2,5 hektart stort vandland med rutsjebaner, Grand Canyon River, hydromassage og meget mere. Der er også mange sportsfaciliteter og spisemuligheder, foruden de spændende udflugtsmuligheder i området. Læs mere om Centro Vacanze Verde Azurro

Smukke byer

Bologna
Denne middeladerlige universitetsby kendt for "spaghetti bolognesa" er charmerende og interessant. Byen er bygget af røde musten fra Po-sletten og politisk var det også her kommunismen først faldt - hvorfor byen kaldes "Den Røde". Her kan I få byens nationalret Lasagne skyllet ned med lambrusco. Gå på opdagelse i de små stræder eller tag op i et af de to tårne, "Le Due torri" . Det er også et must at besøge kirken Santo Stefano med de smukke relikvier.
Venedig
Venedig er en romantisk og fortryllende by. Kanalerne, de smukke huse og fraværet af biler gør byen unik. Der er mange ting at se i Venedig, så her må man nok prioritere. Markuspladsen med Basilikaen og Dogens palads må stå højt på listen, men også en tur med vandbussen Vaporetto nr. 1 langs Canal Grande kan anbefales.


Strandene og vejret

Vejr og klima
Klimet ved Adriaterhavet er et typisk middelhavsklima, præget af varme somre og milde vintre. I sommerperioden ligger temperaturen på 27-33 grader, hvorimod den i forårsperioden ligger på 16-23 grader. I efteråret ligger temperaturen fra 17-27 grader.
Strande ved Sydadriaterhavet
Der er mange smukke strande ved Sydadriaterhavet, og i Marche regionen, hvor Dansk Bilferie tilbyder ferieboliger, ligger de fine sandstrande som på en snor langs kysten. Der er gode muligheder for at dykke og snorkle eller bare slappe af på stranden. Besøg eventuelt havnebyen Anacona, som er den største by i området.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen