KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER PÅ SICILIEN

De skønneste ferieparker på Sicilien
Sicilien er fra naturens hånd beriget med bjerge, bakker, det dybblå hav og Middelhavets unikke sceneri. På Sicilien mødes store vulkaner og rolige bugter i en skøn forening af vitalitet, skønhed og charme. De smukke strande, det udsøgte køkken og den fascinerende historie gør ligeledes sit til, at Sicilien er en særdeles populær rejsedestination blandt danske familier. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
3 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Sicilien, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Sicilien..

Hvorfor feriebolig på Sicilien?
Hvordan kan det være, at Sicilien er så populær en destination blandt danskerne? Vi tror det er fordi Sicilien rummer en perfekt kombination af:

  • Indbydende hav og strande
  • Smuk natur
  • Fascinerende historie
  • Kirker og slotte
Vi kender Sicilien!
Sicilien er med sine gyldne strande, glødende vulkaner og arkæologiske skatte magisk og fascinerende. Øen gløder af spændende historie, smuk arkitetkur og lækker gastronomi.  Oplev vulkaner, bjergkæder og den spektakulære kystlinje, eller tag på shopping i Palermo. Èn ting er sikker, her kommer man ikke til at kede sig!

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

To charmerende ferieparker på Sicilien

FERIEPARK FONTANA BARONE
Feriepark Fontana Barone ligger i udkanten af den lille by Cefalú på den sicilianske nordkyst. Ferieparken er stor men hyggelig, og byder på swimmingpool såvel som sandstranden kun 600 meter væk. Besøg byer som pulserende Palermo eller den højtliggende by Enna. Læs mere om Feriepark Fontana Barone
RESIDENCE DOLCESTATE
Residence Dolcestate ligger i smukke omgivelser med mindre end 500 meter til stranden. Her kan du nyde de dejlige faciliteter som swimmingpool, liggestole, og en restaurant, som byder på alskens lækkerier fra Middelhavsområdet. Fra Residence Dolcestate kan Siciliens smukke natur og spændende byer udforskes med cykel eller på gåben, og her er masser af seværdigheder og aktiviteter for alle aldre. Læs mere om Residence Dolcestate

Spændende byer på Sicilien

Catania
Catania har en dramatisk seismisk historie. Byen blev ødelagt af katastrofale jordskælv i 1169 og 1693, og er flere gange blevet ramt af voldsomme vulkanudbrud fra vulkanen Etna, hvor det værste skete i 1669. Catania blev grundlagt i det 8. århundrede f.Kr. I det 14. århundrede var Catania en af Italiens vigtigste og mest blomstrende kulturelle, kunstneriske og politiske centre. I dag er Catania et vigtigt økonmisk, kulturelt og politisk center på Sicilien.
Palermo
Palermo er knudepunktet for Siciliens kultur, økonomi og turisme. I Palermo vil du finde et stort udbud af kunst, kultur, musik og mad. Paleromo rummer mange gastronomiske restauranter, og her findes mange romanske, gotiske og barokke kirker, paladser og bygninger. Med andre ord ,kan man sagtens bruge mange spændende timer i Palermo!

Det kan I opleve på Sicilien

Etnaland
Etnaland er et stort vandland, som ligger for foden af vulkanen. Prøv at køre med bobslæde eller se på flotte dyr i zoologisk have. Her er der garanti for en sjov dag for hele familien. Vil I have det lidt vildere, er det også muligt at besøge den store forlystelpark Europark Rocella i Caltanisetta, hvor I finder store vandrutjsebaner og masser af sjove aktivteter i vand.


Vulkanen Etna
Vulkanen Etna er selvfølgelig den helt store turistattraktion på Sicilien. Man kan besøge Etna via en kabelbane som tager dig op i 2900 meters højde, hvorfra du vil møde et syn uden lige!

Aktiviteter og strande
Med de mange flotte sandstrande er der uendeligt mange muligheder for aktiviteter der involverer sol, strand og vand. Om det er at slappe af i liggestolen med en god bog, eller at snorkle, dykke, windsurfe eller noget helt femte, så er det muligt på Sicilien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen