KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I SCHWARZWALD

De skønneste ferieparker i Schwarzwald
Schwarzwald er indbegrebet af idyllisk natur. Det er som om, at naturen har været ekstra gavmild i Schwarzwald, for her findes varme og mineralholdige kilder med helende egenskaber i grønne dale, smukke vandfald, dybe søer, fyrre - og granskove og åbne højsletter. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Schwarzwald, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Schwarzwald

Hvorfor feriebolig i Schwarzwald?
Der er mange gode grunde til at vælge Schwarzwald som jeres næste feriedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Mange spændende attraktioner
  • Utrolig smuk natur
  • Idylliske landsbyer
  • Masser af aktivitetsmuligheder
Vi kender Schwarzwald!
Scwarzwald har masser at byde på! Her kan I nyde den smukke natur på vandrestier af første klasse, tage på udflugt til den scweiziske grænse, besøge Europas højeste vandfald eller opleve små, hyggelige byer, klostre, borge og slotte. På en ferie i Schwarzwald kommer I ikke til at kede jer!

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

De tre mest populære ferieparker i Schwarzwald

FERIEPARK TENNENBRONN
Feriepark Tennebron er placeret i udkanten af byen Tennenbronn. Ferieparken er beliggende i 800 meters højde og er omgivet af en stor skov, så vandreture er en oplagt aktivitet. Der findes også et poolområde med vandrutsjebaner kun 500 meter fra parken, så her vil børnene med garanti kunne hygge sig i mange timer. Læs mere om Feriepark Tennenbronn
FERIENPARK TERASSENPARK
Vest for byen Triberg og i udkanten af den lille by Schonac ligger denne feriepark. Der er en smuk udsigt over Schonac og Schwarzwald og mange skiltede vandreruter i området. I parken findes en overdækket opvarmet swimmingpool, legeplads, og en rideskole hvor man kan tage prøvetimer. Der er ligeledes mange spændende attratktioner i nærheden. Læs mere om Ferienpark Terassenpark


Hvad kan man lave i Schwarzwald?

Freiburg
Freiburg er hovedbyen i Schwarzwald. Byen emmer af kultur og historie og er stadig præget af middelalderens byggestil. Mest kendt er domkirken, hvis gotiske tårn våger over byens tage. I de små gader og stræder omkring hovedgaden Kaiser Joseph Strasse findes der et bredt udvalg af hygelige butikker og caféer.

Vinvandring og kurbad
Der dyrkes en del vin i Schwarzwald, og man kan blandt andet blive klogere på vindyrkningen via en vinvandring i Glottertal. Her findes en vinsti, som med 20 tavler fordelt på turen vil forælle om vindyrkningen og dens historiske udvikling. I Schwarzwald vrimler det med kurbade bygget omkring varme kilder, I kan eksempelvis besøge Solemar i Bad Dürrheim.
Vandretur Bernauer Hochtalsteig
Denne smukke vandretur er et must, hvis man er til aktiv ferie. På 15 kilometer går du gennem eventyrlige skove til de højeste toppe i Schwarzwald, hvor der er en fantastisk udsigt over alperne og Bernauerhøjdalen. Husk at holde nogen gode pauser undervejs og giv jer tid til at nyde det smukke landskab.

Europapark og Rheinfall vandfaldet
Børnene vil elske en tur i  Europapark, som er en prisbelønnet forlystelsespark med mere end 100 attraktioner og shows. Her finder I også den højeste rutsjebane i Europa, Silver Star. I byen Schaffhausen kan man opleve Europas højeste vandfald, Rheinfall.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen