KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I SAUERLAND

De skønneste ferieparker i Sauerland
Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå, at Sauerland er yderst eftertragtet blandt naturglade rejsende. Søerne og skovene indbyder til aktiviteter og afslapning, og der vil med garanti være noget for enhver smag. Der er også hyggelig byer med gode spise - og shoppingmuligheder. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Sauerland, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Sauerland

Hvorfor feriebolig i Sauerland?
Der er mange gode grunde til at vælge Sauerland som jeres næste rejsedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Fantastisk natur
  • Dejlige badesøer og vandsport
  • Mange aktivitetetsmuligheder
  • Hyggelige byer
Vi kender Sauerland!
Sauerland er indbegrebet af smuk og idyllisk natur. Schmallenberg - Winterbergområdet er oplagt for udflugter for hele familien. Hvis I går og drømmer om Italien, behøver I blot tage til Medebacher Bugt, som også kaldes Sauerlands Toscana, på grund af det bakkede landskab og de mange solskinstimer.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig. 

De to mest populære ferieparker i Sauerland

DORINT HOTEL / SPORT RESORT WINTERBERG
Dette firstjernede hotel ligger i Sauerlands smukke bakker. Parken er bygget i traditionel stil og har masser af faciliteter at byde på, såsom opvarmet pool, sauna, boblebade, dampbad, samt mange forskellige sportsfaciliteter. Læs mere om Dorint Resort Winterberg
De bedste udvalg
Hos Dansk Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af skønne ferieparker i det tyske område Sauerland. Vores ferieboliger er altid af særlig høj kvalitet og med mange gode faciliteter som din familie kan have fornøjelsen af på jeres næste ferie i Tyskland.

Det kan I opleve i Sauerland

Drypstenshuler og kulminer
Sauerland gemmer på det største sammenhængende huleandskab i Tyskland. Det er over 320 milllioner år gammelt og har imponerende drypstensformationer. Den smukkeste og største af dem er Atta-hulen i Attendorn. Her kan man også komme ned i minegangene og høre historier om malmindustrien fra tidligere minearbejdere. Det kan også anbefales at besøge kulminemuseet i Essen, hvor man kan få den fascinerende historie om de nedlagte jernindustrier.

Bad Berleburg
Syd for Sauerland ligger kurbyen Bad Berleburg. Byen er særdeles charmerende og især kendt for sin tilknytning til det danske kongehus. Her kan man komme på rundvisning på Prinssse Benediktes renæssanceslot, hvor man rigtig kan få den royale stemning ind under huden.
Willingen
Ved foden af Saulands højeste top, det 838 meter høje Ettelsberg, ligger den lille by Willingen. Trods sin størrelse, byder byen på oplevelser af enhver art. Her findes alt fra wellnescenter og badeland, til paragliding, klatrevægge, golfbaner og et skisportscenter med Europas højeste skihopbakke. Dertil findes der et imponerende net af vandre - og cykelstier, en besøgsmine, et bryggeri og et glaspusteri, samt muligheden for at bestige Ettelsberg. Med andre ord - i Willingen kommer man ikke til at kede sig!

Korbach
Korbach er en charmerende by med gotiske stenhuse og original bindingsværksarkitektur. Med sin charme og maleriske ynde er byen helt klart et besøg værd.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen