KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIG PROVENCE

Alle de bedste ferieparker i Provence
Provence er et særligt skønt område i Sydfrankrig, hvor solen skinner nærmest året rundt. Provence er rigt på spændende kulturelle oplevelser og seværdigheder, her er mange aktivitetsmuligheder, et fantastisk smukt landskab og god mad og vin. Slap af ved poolen i en af vores skønne ferieparker, besøg franske byer og slotte eller tag på opdagelse i den smukke natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
3 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Provence, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om Provence

Hvorfor feriebolig i Provence?
Der er masser af grunde til at Provence er så populær en rejsedestination for danske børnefamilier. Se blot et par af dem her:

  • Varmt vejr året rundt
  • Spændende kulturelle seværdigheder
  • Fantastisk natur
  • Udsøgt mad og vin
  • Spændende aktiviteter og gode faciliteter
Vi kender Provence!
Med sit fascinerende landskab med smukke lilla lavendemarker, solvarme strande, knejsende bjerge og brede vidder, er Provence en lille sydfransk perle. Dansk Bilferie har et stort udvalg af forskelige ferieboliger i Provence, så der er noget for enhver smag. Hvad enten I er til ren badeferie, aktiv ferie i naturen eller en ferie med masser af kulturelle input, kan I finde det i Provence.

Find og book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig for dig og din familie.

De mest populære ferieparker i Provence

PROVENCE COUNTRY CLUB
Provence Country Club ligger i et fantastisk område med oliventræer, lavendel-og solsikkemarker og vingårde. Lejlighederne er bygget i typisk provencalsk stil, og der er smuk udsigt til nationalparken Luberon. Læs mere om Provence Country Club
Fakta om Provence
Provence ligger i  det sydøstlige Frankrig og omkranses af Rhone, Alperne og Middelhavet. Det bjergrige landskab gennemstrømmes af floden Durance. Aix-en-Provence er hovedbyen i Provence og har omkring 130.000 indbyggere. Provence er kendt for sin mad, vin, parfume og den vilde natur, som har tiltrukket mange billedkunstnere i tidens løb.

FERIEPARK LE CLOS DES OLIVIERS
Les Clos des Oliviers er en rigtig familiepark, der består af 120 sammenkædede provencevillaer. Poolen inkluderer et stort vandland på 900 m² med både rutsjebane og vandfald. Læs mere om Le Clos des Oliviers

Smukke byer og spændende seværdigheder i Provence

Cannes
I den mondæne by Cannes kan livet nydes på de mange caféer og restauranter, eller ved at slentre gennem den gamle bydel. Nyd solen på de smukke strande og bliv afkølet med en dukkert i det dejlige blågrønne vand.

Du behøver ikke tage til de større byer som N
imes, Arles og Cannes for at opleve noget. Overalt i området findes mindre byer, hvor resterne stadig står af de gamle bymure, og de gamle slotte og borge er velbevarede. De mindre byer der er præget af historien er hyggelige, og der hersker en helt speciel atmosfære man ikke kan andet end at nyde på en solrig dag. 
Nimes
Provence var den første romerske provins uden for Italien, og der er stadig mange romerske monumenter. Især i byen Nimes hvor de mest berømte romerske levn er den fantastiske bro Pont du Gard, templet Maison Carrée og amfiteateret, hvor der i den dag i dag blandt andet afholdes koncerter. 

Grasse
Ca. 20 km fra Cannes ligger parfumebyen Grasse. Byen ligger i 330 meters højde, omgivet af blomstermarker og bjerge med udsigt over Middelhavet. I den gamle bydel kommer middelalderen tæt på med sine snævre passager og smalle, mørke tunneler.

Smag på Provence

Det kan klart anbefales at besøge nogle af de mange vingårde og olivenlunde i området som ofte tilbyder både rundvisninger og ikke mindst smagsprøver på lækkerierne.


Vejr og klima
Provence har et subtropisk klima og i sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grade, mens de i forår -og efterårsperioden ligger på omring 16-26 grader.  I det frodige klima dyrkes der både figner, mandler, oliven og vin.

Mad, drikke og kultur
Ikke kun øjene bliver forkælet, men også smagsløgene kommer på banen, når det Sydfranske køkken udfolder sig. Både vin og mad er i en klasse for sig. Mange kendte retter kommer fra de provencalske køkken, som for eksempel Bouillabaisse og  Ratatouille. Salade Nicoise og Aioli er også noget mange vil nikke genkendende til. 

Nyder I at drikke vin til maden er denne feriedestination et rent paradis! Her findes der vin i massevis og i alle kvaliteter og prisklasser. Her er kort sagt noget for enhver smag og det er muligt at købe en god flaske vin for rimelige penge.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen