KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

VELKOMMEN TIL FERIEPARKER PORTUGAL

Alle de skønneste ferieparker i Portugal
Portugal er en populær feriedestination blandt danske børnefamilier, hvilket er let at forstå. Portugal har alt hvad du behøver for at få en fantastisk ferie - lækre sandstrande, behageligt klima og et dejligt køkken. Besøg en af vores ferieparker og få de bedste rammer for en skøn ferie for hele familien i Portugal. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Portugal
SE PÅ KORT
Med en feriebolig i en af vores skønne ferieparker i Algarve er du sikker på at få en uforglemmelig badeferie. Algarve har de smukkeste strande i Europa med lunt badevand og kridhvidt sand, bjergrig natur og fantastiske kulinariske oplevelser. Portugal byder på uendeligt mange aktivitetsmuligheder, så hvad end I er til sol og strand, aktiv ferie eller by og kultur, kan I finde det i Portugal.
Behageligt klima
Lækre sandstrande
Mange solrige dage
Lunt badevand
SE PÅ KORT
Costa de Lisboa byder på skønne strande, smukke Lissabon, hyggelige fiskerlandsbyer og eventyrlige paladser. Besøg en af vores lækre ferieparker, hvorfra du kan nyde faciliteterne og de spændende omgivelser i Costa de Lisboa. I Costa de Lisboa er der alt hvad et solhungrende feriehjerte kan begære.
Mildt klima
Lækre sandstrande
For hele familie
Lækre ferieparker
SE PÅ KORT
Besøg Portugals grønne kyst i en af Dansk Bilferies skønne fereieparker ved Costa Verde. Her er solen varm, strandende sandede og vandet krystalklart. Området byder endvidere på hyggelige havnebyer, frodig natur, spektakulære klippeformationer og meget andet. Costa Verde har mange dejlige oplevelser i vente til hele familien.
Smukke sandstrande
Flot natur
Mange soltimer
Dejlige ferieparker
SE PÅ KORT

Læs mere om Portugal

Hvorfor feriebolig i Portugal?
Portugal har alt, hvad hjertet begærer og danner derfor de pefekte rammer for hele familien. Her er fire gode grunde.

  • Mildt klima og brede sandstrande
  • Afslappende ferie i luksuriøse omgivelser
  • Spændende byer og seværdigheder
  • Et sandt paradis for børnefamilier
Vi kender Portugal!
Portugal er et fantastisk rejsemål og byder på brede sandstrande, et mildt klima, et skønt køkken og en spændende kultur. Dansk Bilferie tilbyder skønne ferieparker og ferieboliger med god beliggenhed ved Algarvekysten og Costa de Lisboa.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig for dig og din familie.

De mest populære områder i Portugal

Costa de Lisboa
Costa de Lisboa  byder på skønne strande, smukke Lissabon, hyggelige fiskerlandsbyer og eventyrlige paladser. Besøg en af vores lækre ferieparker, hvorfra du kan nyde faciliteterne og de spændende omgivelser i Costa de Lisboa. Læs mere om Costa de Lisboa
Algarve
Er man til sol, strand og vand er Algarve helt perfekt. Med sine mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien. Kysten har mere end 100 strande og små charmerende bugter, hvilket gør Algarve til et rent vandparadis. Læs mere om Algarve

Hyggelige byer og seværdigheder

Cascais og Estoril
Byerne Cascais og Estoril ligger kun 25 minutters togrejse fra Lissabon. I Cascais' centrum ligger mindre sandstrande, farverige både, mange butkker og et stort udvalg af spisesteder med alt godt fra havet. Estoril har længe været afholdt af både jetset og kongelige fra hele verden, og byen er da også kendt for sit casino og pulserende natteliv.  
Lissabon
Lissabons charme kan få enhver til at tabe pusten. Mænd i kaffehuse, det bløde sentimentale fado musik og slentrende damer i Lissabons brostensgader gør byen helt unik. I de gamle kvarterer Alfama og Bairro er stemningen autentisk portugisisk, og sporvognene giver byen et ekstra krydderi.

Sintra
Sintra er med sine mange slotte, borge og monumenter en rigtig eventyrby. Se det magiske palads Palácio de Pena med det farverige ydre, men også Castelo dos Mouros med fantastisk udsigt er værd at besøge.

Aktiviteter, strand og vejr

I kan også opleve Lissabon på den tohjulede. Bikeiberia i centrumsbydelen Baixa er stedet, hvis I ønsker at udforske Lissabons charmerende kroge fra jernhesten.

Vejr og klima
Portugal ligger i et subtropisk klimabælte, der er karakteriseret ved varme somre og milde vintre. Portugal er altså et dejligt lunt land, og om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 28 grader.
Strandene i Portugal
Algarvekysten blev af digteren Robert Southey i 1801 kaldt for et paradis, og det er til at forstå. Med over 100 dejlige sandstrande ved Algarve, er det er rent slaraffenland for solelskere. Her finder I både vilde surfbølger og milde børnevenlige strande. I Costa de Lisboa kan I kombinere by med strand, og her finder I blandt andet de dejlige strande ved Cascais.

Aktiviteter
Hvis I er til golf ligger nogle af Europas bedste golfbaner i den smukke natur omkring Lissabon. Blandt andet Penha Longa nær bjergene Serra de Sintra.

Mad, drikke og kultur

Selvfølgelig bugner køkkenet i Portugal også af retter med fisk og skaldyr fra Atlanterhavet.

Udover at være kendt for sin portvin har Portugal også mange udsøgte vine. Landet har produceret vin i mere end 1000 år og en af de mest kendte portugisiske rødvine er Periquita
Det portugisiske køkken er særdeles velsmagende og her findes mange lækre specialiteter at gå ombord i. Prøv eksempelvis Pastéis de bacalhau, fiskefrikadeller af torsk. Eller hvad med Cozido á portuguesa, en himmelsk ret for kødelskere med både kylling, oksekød, gris og mange former for pølse - dog i selskab med et par grøntsager.

I det søde hjørne er kagen Torta de Azeitão en af de mest populære. Blød, svampet og rullet til perfektion.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen