KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

VELKOMMEN TIL FERIEPARKER I ØSTRIG

Dejlige ferieparker i Østrig
Tag hele familien med til Østrig og bo i en af vores lækre ferieboliger. Om sommeren bliver Østrigs skiområder forvandlet til smukke bjerglandskaber, som rummer uendelige muligheder for skønne sommeroplevelser. Tag på vandretur eller cykeltur og nyd de smukke bjerge, oplev spændende seværdigheder eller få gearet helt ned ved poolen. Uanset hvad I er til, kan I finde det med en feriebolig i Østrig. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Østrig
SE PÅ KORT
Salzburgerland er et af de skønneste områder af Østrig og byder på oplevelser for enhver smag. Først og fremmest er det bjergrige landskab et rent slaraffenland for natur - og sportselskere, hvor vandreture, klatring og mountainbiking er i højsædet. Er I mere til afslapning og kultur, kan I nyde de lækre faciliteter i en af vores ferieparker, eller tage på spændende udflugter til forlystelser og s...
Sjov for hele familien
Salzburg by med slotte og borge
Uspoleret natur
Hohe Tauern National Park
SE PÅ KORT
Er du til fantastisk natur, spændende seværdigheder og mange udflugtsmuligheder, så er en feriebolig i Tyrol måske netop det du søger. Tyrol har sjove aktiviteter der dækker hele paletten, med store bjerge, grønne områder, spændende museer, hyggelige byer og meget mere er der nok at tage fat på, på din ferie i dette østrigske område.
Folkedragter
Idylliske bondehuse
Fantastisk natur
Aktiv ferie
SE PÅ KORT
Den østrigske region Steiermark er kendt for sin smukke natur. Området er fyldt med vidunderlige, naturskønne områder og imponerende kulturskatte. Her er der underholdning og udflugtsmuligheder for hele familien. Hvad enten du er til afslapning og hygge eller aktiv ferie, så har Steiermark noget som passer til dine ønsker.
Kulturskatte
Smuk natur
Kulinarisk centrum
Rustik charme
SE PÅ KORT
Kärnten har en enestående natur med smukke søer, fantastiske bjerge og et perfekt ferieklima. I Kärnten er der mange forskellige muligheder, aktiviteter og seværdigheder, så hvad end du er til aktiv ferie, ren afslapning, kunst og kultur eller en god blanding, så har denne smukke østrigske region helt sikkert noget efter din smag.
Ridning
Smukke bjerge
Aktiv ferie
Klare søer
SE PÅ KORT

Læs mere om Østrig

Hvorfor feriebolig i Østrig?
Der er mange grunde til at Østrig er en populær sommerferiedestination for danske børnefamilier. Her er blot et par af grundene til at booke feriebolig i Østrig:

  • Et rent mekka for natur -og sportselskere
  • Spændende kulturelle oplevelser
  • Hyggelige alpebyer, god mad og vin
  • Historiske byer og gode shoppingmuligheder
Vi kender Østrig!
Med smukke landsbyer, flotte bjerglandskaber og livlige vandfald, har Østrig alt hvad et naturelskende hjerte kan begære. Landet byder også på et fremragende køkken og mange spændende seværdigheder at udforske.

Bestil din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde en feriebolig der matcher jeres behov og ønsker.

Populære områder i Østrig

Steiermark
Steiermark byder på utrolig smuk natur og mange spændende kulturskatte. I Steiermark er der noget for enhver smag, hvad enten I er til aktiv ferie, afslapning eller kultur. Alle vores ferieparker ligger i smukke omgivelser og byder på lækre faciliteter, så I har de bedste rammer for at opleve Østrigs sommerland. Læs mere om Steiermark
Salzburgerland
Salzburgerland er en oplagt destination for børnefamilier. Med sine spændende eventyrparker og smukke rå natur, der indbyder til aktiviteter som mountainbiking, rafting, klatring og meget mere, venter der mange timers fornøjelser her. Vores ferieparker i området giver også rig mulighed for afslapning ved lækre pools eller andre faciliteter i skønne omgivelser. Læs mere om Salzburgerland

Tyrol
Vild med natur og aktiv ferie i det fri? Så er Tyrol helt klart et godt valg. Området er meget bjergrigt, men her er også tætte skove og glasklare søer, hvilket gør det til et populært sted for folk med hang til vandring og klatring. Læs mere om Tyrol

Smukke byer og spændende seværdigheder

Salzburg
Salzburg er en lille perle af en alpelandsby, som udover at være fyldt med spændende kultur, smuk natur og arkitetektur, også kan prale af at være Mozarts fødeby. Året rundt byder byen på masser af kulturtilbud og man kan blandt andet lære om mennesker, dyr, dinosaurer, jordens historie og verdensrummet på Naturens Hus.

Innsbruck og Tyrol
Den 800 gamle by Innsbruck er hovedstad i deltstaten Tyrol. Oplev den gamle bydel med sine historiske bygninger eller besøg slottet Ambras med de smukke sale og klenodier fra gammel tid - riddere, kom hid!
Udover sin smukke natur kan Østrig som en af Europas tidligere stormagter prale af majestætiske bygninger, slotte, klostre, katredraler og kirker med middelalderlige strejf og storslået arkitektur.

Wien
Hvis I er til kultur og byliv er det oplagt med en tur til hovedstaden Wien. Wien er smuk og fuld af pulserende kreativitet og livsnyderi. Besøg blandt andet Schönbrunn Slot, som har intet mindre end 1441 værelser - et rent eventyrslot hvor fantasien får frit løb. Eller oplev verdens ældste zoologiske have, Tiergarten Scönbrunn, hvor du kan møde farlige og spændende dyr fra hele verden.

Østrigs køkken, kultur og klima

Vejr og klima
Om sommeren er gennemsnitstemperaturen 20 grader, men på gode sommerdage kravler temperaturen gerne op på 35 grader. Højsæsonen for vandring er fra april til oktober, mens sommerferie højsæsonen  i Østrig er juli og august. De østrigske alper gør, at den vestlige del af landet har et alpint klima, mens det nordlige og østlige Østrig i højere grad har et klima, der minder om resten af Centraleuropa.
Mad, drikke og kultur
Østrigs køkken er spændende og varieret. Udover de kendte østrigske retter som Wienerschnitzel og Apfelstrudel, er der masser af spændende specialiteter at gå ombord i. Landets rige natur gør, at de lokale specialiteter ofte rummer lækre friske råvarer. Dertil er østrigerne kendt for at være passionerede for gastronomi, hvilket gør landet til en oplevelse for feinschmeckere. Vin i Østrig er også en kulinarisk oplevelse, og de er at finde i alle dele af landet.

Østrigs overdådige natur

Østrigs natur er unik, da det utroligt varierede landskab befinder sig indenfor en forholdsvis lille radius. Du finder både gletsjere, grønne enge, tætte skove, smukke dale og endda frodige  vinmarker, så det er en fryd for øje og sjæl at opleve.
Østrig er meget mere end alper. Selvom Alperne udgør tre fjerdedele af landskabet, og især dominerer omkring provinserne Tyrol, Salzburgerland og Steiermark, minder  de østlige provinser såsom Wien geografisk mere om nabolandene Tjekkiet og Ungarn.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen