KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

BESØG FERIEBOLIGER I NORDLAND

Alle de bedste ferieparker i Nordland
Smukke Nordland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på i form af lækre sandstrande, hvor dig og din familie kan slappe af efter en lang dag med sightseeing. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Nordholland, Holland
SE PÅ KORT

Læs mere om Nordland

Hvorfor feriebolig i Nordland
Der er mange gode grunde til at vælge Nordland som din næste feriedestination. Vi har listet et par af dem op her:

  • Masser af spændende sightseeing
  • Besøg smukke Amsterdam
  • Dejlige ferieparker med god beliggenhed og gode faciliteter
  • Rigt kulturliv
  • Spændende historiske seværdigheder
Ferie i Nordland
En feriebolig i Nordland er det perfekte valg hvis du vil opleve alle de klassiske Hollandske seværdigheder. Her kan du få hollandsk ost i lange baner, besøge de smukke gamle vindmøller, gå på opdagelse i Amsterdam og meget andet. Der er masser af underholdning og aktiviteter for hele familien.

Bestil din feriebolig til Nordland online her på siden, eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, de kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig til dig og din familie.

Nordlands mest populære ferieparker

Feriepark De Woudhoeve
Feriepark De Woudhoeve ligger i midten af den smukkeste natur, omringet af skove, hav og heder. Det er en hyggelig og rummelig feriepark, lige ved de dejlige små landsbyer Egmond aan den Hoef, Bergen og Alkmaar. Ferieparken har udendørs, opvarmet pool, sjove legepladser og spændende underholdning, så der er meget at tage sig til for familiens mindre medlemmer. Desuden er der rig mulighed for sportslige aktiviteter, blandt andet badminton, fodbold, tennis og meget mere. Læs mere her.
Et bredt udvalg af ferieboliger
Dansk Bilferie tilbyder flere forskellige dejlige ferieparker i Nordland, så vi sikrer os at du finder netop den feriepark der matcher dine ønsker og behov for din kommende ferie.

Marinapark Volendam
Marinapark Volendam fra 2008, ligger tæt ved Gouwsee og en hyggelig lystbådshavn. Her er der rig mulighed for vandsportsaktiviteter, og her kan du opleve det autentiske Holland i de mange nærliggende små landsbyer. Læs mere her.

Det autentiske Holland

Ostemarkeder
Du kan nærmest ikke sige Holland uden af sige ost, og Nordland er kendt for sine mange spændende ostemarkeder. Besøg fx byen Edam, som har handlet med ost til alle verdens hjørner i flere århundrede. Byens hovedattraktion er naturligvis ostemarkedet, der til stadighed drives på traditionel vis med hestevogne.

Tag også et smut forbi Alkmaar, som er kendt som ostebyen i Holland. Foruden lækker ost, finder du også spændende museer, en hyggelig histrorisk bymidte og et rigt byliv.
Det ægte Holland
Nordland repræsenterer meget af det, det traditionelle Holland står for. Her finder du de hyggeligste små landbyer langs kysten og spændende ostemarkeder.

Fiskerlandsbyer
Besøg fiskerlandsbyerne Volendam og Marken når du er i Nordland, nogle af de meste besøgte små landsbyer i Holland. Her kan du gå på opdagelse i smukke havne, tage på bådture eller prøve traditionelle klædedragter. Brug også tid på at se nærmere på de traditionelle hollandske huse i de små landsbyer, her gemmer sig både historie og smuk arkitektur.

Byer og seværdigheder

Haarlem
Ligesom Amsterdam har Haarlem også mange historiske bygninger og smukke gamle pladser. Gå en tur gennem de smalle snoede gader og se på spændende historiske monumenter og bygningsværker. Her er også flere interessante museer og et rigt restaurantliv.

Både nord og syd for Haarlem finder du også smukke storslåede blomstermarker, hvilke særligt er et besøg værd i foråret. Her kan du opleve tulipaner, hyacinter, krokusser og mange andre blomster i alverdens farver. Tag en cykeltur kun 15 min uden for byen og kom helt tæt på den farverige natur.

Amsterdam
Når du er i Nordland skal du bestemt tage et smut forbi smukke Amsterdam. Oplev en blanding af historisk atmosfære og moderne metropol i den gamle hovedstad. Gå langs de mange kanaler, beundre den særprægede arkitektur og besøg de mange historiske og kulturelle seværdigheder, fx Anne Franks hus og Rijksmuseet.

Texel
Øen Texel er et sandt paradis. Her kan du bade ved 30 km lange sandstrande og opleve enestående naturlandskaber.  
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen