KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIG NORDTYSKLAND

Ferieparker på Tysklands skønneste rejsemål
Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, der er smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, samt et væld af muligheder for hele familien. Dansk Bilferie tilbyder ferieparker og ferieboliger i Nordtyskland for enhver smag, så hvad enten I er til naturskønne områder, pool og legeland eller store parker med forlystelser, wellness og masser af aktiviteter, kan I finde det her. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Nordtyskland, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Nordtyskland

Hvorfor feriebolig i Nordtyskland?
Hvis du overvejer et ophold i en feriebolig i Nordtyskland, er der er par gode grunde til netop at vælge denne destination her.

  • Uovertruffen smuk natur
  • Spændende udflugtsmuligheder
  • Charmerende byer
  • Dejlige badesøer
  • Store og flotte ferieparker med mange faciliteter
Vi kender Nordtyskland!
Nordtyskland er et område der byder på uendeligt mange skønne ferieoplevelser. Nordtyskland har mange skønne badesøer og strande, der er charmerende byer og borge og en smuk natur, så her kommer man ikke til at kede sig. Vores ferieparker er nøje udvalgte for deres høje standarder og gode beliggenhed, så med en feriebolig i Nordtyskland er rammerne sat for en dejlig ferie for hele familien.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

De tre mest populære ferieparker i Nordtyskland

VAN DER VALK LINSTOW
I hjertet af Meckleburg-Vorpommern i det nordøstlige Tyskland mellem Berlin og Rostock  finder I den dejlige feriepark Van der Valk Linstow. Parken byder på luksuriøse ferieboliger og der er masser af faciliteter som indendørs swimmingpool med boblebad, wellness, skønhedssalon og mange tilbud til børn. Området ligger i et smukt naturområde og er der gode udflugtsmuligheder til eksempelvis Østersøen. Læs mere om Van der Valk Linstow
FERIEPARK HEIDESEE
Feriepark Heidesee er beliggende i et attraktivt område i den nordøstlige del af naturparken Südheide. Området byder på mange muligheder som at bade i krystalklare natursøer og floder, cykling på gode sandstier eller vandring i det smukke landskab. Parken tilbyder masser af aktiviteter for hele familien, her er pool, sø og legeland, sauna, mange sportsfaciliteter og spændende udflugtsmål tæt på. Læs mere om Feriepark Heidesee

Charmerende byer i Nordtyskland

Besøg Westfalen Culinarium og prøv et stort udvalg af ost, skinke, snaps og øl, eller gå på opdagelse i byens hyggelige gader og stræder.

Rostock
Rostock er en romantisk havneby med maritim stemning.
Byen er efter Tysklands genforening blevet renoveret og fremstår nu som en lille perle - perfekt til en endagsudflugt. I gamle fiskerhuse i Warnermünde finder I små butikker, caféer og restauranter og i Alter Strom kan I beundre sejlskibe og fiskekuttere. Tag en opdagelsesrejse i arkitekturen og oplev bygninger fra gotikken, renæssancen og barokken i Rostok eller slå shopping-lysten løs i de mange spændende butikker.
Berlin
Berlin er en by som absolut er et besøg værd. Her står attraktioner som Brandenburger Tor, Zoo, Unter den Linden og de store museer og historiens vingesus i kø for at blive udforsket. Hver bydel i Berlin har noget spændende at byde på, fra den kulturelle smeltedigel i Kreutzberg, verdensstadssuset i Mitte, til arbejderkulturen i Moabit og Tiergarten.

Nieheim
Nieheim er en by hvis historie rækker tilbage til middelalderen. Byen er charmerende og har mange spændende oplevelser at byde på.

Aktiviteter og attraktioner i Nordtyskland

I byen kan I få dejligt kurbad og wellness i Jod-Sole-Therme, som er et kurbad med termiske kilder og et stort udendørs badeland på omkring 1.000 m2. Badet har en temperatur på 32 grader året rundt.

Eventyrslottet i Schwerin
Schwerin er hovedstaden i Mecklenburg-Vorpommern. Byen er især kendt for eventyrslottet Schloss Schwerin, som ligger smukt omgivet af søer og skove. Det er netop kombinationen af natur og kultur som giver byen sin særlige charme. Det er at must at se det magiske slot og lade fantasien få frit løb i de adelige sale og gotiske parker.
Wildpark ved Güstrow
I parken ved Güstrow kan I møde vilde dyr som ulve, bjørn og los, vaskebjørn, egern, storke og traner, vildsvin, vildkatte og meget mere. Her kan I tilbringe mange timer med at betragte de smukke dyr - en perfekt udflugt for hele famillien. Hvis I er helt vilde med bjørne, kan I også besøge Bärenwald Müritz, "Bjørneskoven", som er Europas største bjørne-beskyttelsesprojekt. 

Bad Bevensen
Bad Bevensen er en gammel kulturby beliggende på Lüneburger Heide i delstaten Niedersachsen og ca. en times kørsel fra Hamburg.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen