KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I MOSEL

De skønneste ferieparker Mosel
Mosel er et skønt område og en fantastisk destination for en familieferie. Området er internationalt anerkendt for sine gode vine og rummer også den ældste by i Tyskland. Højt placeret på stejle skråninger knejser gamle slotsruiner over landskabet. Hyggelige små byer og vinmarker venter på at blive opdaget, så det er bare at snuppe cyklen og tage ud i det blå. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Mosel, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Mosel

Hvorfor feriebolig i Mosel?
At Mosel er et poupulært rejsemål blandt danskerne er der mange grunde til. Vi har samlet et par af dem her.

  • Smukt landskab
  • Slotte og borge
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Gode faciliteter
Vi kender Mosel!
Mosel ligger nord for  Schwarzwald i det nordvestlige Tyskland. På hver en bjergtinde ligger der slotte og borgruiner som fortæller om ridderkampe, fortidens myter og krigeriske hændelser. Med en feriebolig i Mosel kan I nyde en dejlig ferie med masser af muligheder for afslapning, kulturelle oplevelser, aktiv ferie og natur, alt efter hvilken type ferie der passer til jer.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Tysklands ældste by og en luksuriøs feriepark

Trier
Trier er den ældste by i Tyskland. Her vil du finde mange spændende butikker og fantastiske højdepunkter fra romertiden, som eksempelvis Porta Nigra, som er den bedst bevarede antikke byport og i dag fungerende som Triers vartegn. Byen rummer mange kunstskatte og antikke bygningsværker, hvoraf flere er optaget på UNESCO´s verdensarvsliste.
FERIENRESORT COCHEM
I det smukke Mosel landskab ligger denne luksuriøse feriepark med mange faciliteter såsom to golfbaner og en swimmingpool. Parken byder på flere luksuriøse bungalows og familievillaer, alle med terasse og havemøbler. I området er der masser at tage sig til - besøg Moselhöhe eller dejlige Cochem med sit middelalderlige centrum og det berømte Empire slot. Læs mere om Ferienresort Cochem

Eventyrlige oplevelser i Mosel

Burg Eltz
Burg Eltz er en af de smukkeste og bedst bevarede borge i Tyskland. Borgen ligger i et smukt uberørt landskab og er som taget ud af et eventyr. Her finder du Middelalderen i sin reneste form, og når du går igennem de gamle sale, vil du mærke stedets spændende historie og romantik.

Cykling i Mosel
Hvis man holder ferie i Mosel er det oplagt at sætte sig i sadlen på jernhesten og begive sig ud på en af de mange smukke cykelruter. Man kan eksempelvis starte i Perl og cykle langs floden, hvor man undervejs vil møde mange vinproducerende landsbyer. 
Cochem
Hvis du rejser til Cochem finder du en hyggelig by med hyggelige gamle bindingsværkshuse og Moselpromenaden med udsigt over floden. Besøg det højt beliggende smukke middelalderslot Reichburg, hvor du kan prøve en rigtig middelaldermiddag. Da vinproduktion er vigtig for området, er det oplagt at smage på varerne i en af de private vinkældre med vinsmagning.

Safaripark Daun
Hvis I trænger til lidt vildskab, så besøg Safaripark Daun. På 220 hektar skov og eng nær byen Daun lever dyrene som i natuen. Oplev det unikke landskab med store løv  -og nåleskove, bjerge og dale, vandløb og krat og de forskellige dyrearter igennem en 8 kilometers rejse i bil. På forskellige tribuner kan man endda stige ud af bilen og observere, fotografere eller fodre dyrene.

Maden og vejret i Mosel

Vejr og klima
Tysklands klima er temperet med gennemsnitlige sommertemperaturer på 15-20 grader. Landet er som Danmark præget af Atlanterhavets kystklima på den ene side og på den anden siden det kontinentale fastlandsklima, som bliver mere dominerende, jo længere sydpå man kommer.
Mosels specialiteter
Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender Sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød. I Mosel er det oplagt at besøge en af de mange vinhuse eller vingårde, hvor du vil få serveret snacks til vinen.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500,- til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie med Dansk Bilferie. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen trækkes 1. september og annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.