KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I LIMBURG

De bedste ferieparker i Limburg
Limburg er den sydligste provins i Holland, og sikkert ukendt for de fleste danskere. Men tager du på ferie i Limburg vil du opdage, at stedet rummer mange små skatte - charmerende landsbyer, god mad og drikke, smuk natur og masser af aktivitetsmuligheder i form af eksempelvis vandring, cykling, forlystelsesparker og fantastiske byer som Maastricht, Roermond og den hvide by Thorn. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Limburg, Holland
SE PÅ KORT

Læs mere om Limburg

Hvorfor feriebolig i Limburg?
Der er mange gode grunde til at vælge Limburg som jeres næste feriedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Smukke landsbyer og byer
  • Det bakkede, grønne landskab
  • Imponerende Maastricth
  • Burgundisk gæstfrihed
Vi kender Limburg!
Limburg er en spændende provins som har rigtig mange ting at byde på. Fra gode cykelstier og et smukt varieret landskab med floder og søer, til smukke byer med interessante seværdigheder.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

To charmerende ferieparker i Limburg

BUNGALOW KLEIN WINK
I Bungalow Klein Wink kan du nyde en velfortjent ferie i grønne omgivelser. Bungalow Klein Wink ligger i nærheden af den charmerende landsby Arcen i midten af nationalparken Maasduinen. I ferieparken er der et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter, som kurbadet Thermalbaad Arcen. Der er mange spændende udflugtsmuligheder i området, som eksempelvis byen Venlo. Læs mere om Bungalow Klein Wink
DE WEERTERBERGEN
Grænsende op til Weerter og Budeler bjergene med de  vidde skovområder, klitter og marker, ligger ferieparken Weeterbergen. Parken byder på et subtropisk vandland, spændende udflugter og sportsaktiviteter i området, samt en stor, overdækket skøjtebane, hvor gæster har fri entré. Læs mere om De Weerterbergen

Det kan I opleve i Limburg

Drielandenpunkt i Vals
Drielandenpunkt i Vals er det højeste punkt i Holland og noget af en turistmagnet. Men alligevel er det et spændende sted at besøge. I parken kan man vandre og cykle og for børnene er der en spændende labyrint.

Bokrijk Friluftsmuseum-Genk
I Genk ligger det store friluftsmuseum, som det helt klart kan anbefales at besøge. Her kan I se over 100 historiske huse og se, føle og smage hvordan fortidens menesker levede. Historien levendegøres af skuespillere udklædt i datidens gevandter.


Valkenburg
I det charmerende Valkenburg er der masser at lave. Her kan du opdage huler og romerske katakomber samt et udendørs teater. Valkenburg er helt bestemt et besøg værd!

Maastricht
Maastricht blev grundlagt af romerne på bredden af det, der i dag hedder Maas-floden. Byens historie går mere end 2000 år tilbage og huser blant andet St. Sevatius kirken, som er Hollands ældste. En anden stor seværdighed er Bonnefantenmuseet, som har en flot samling af malerier og skulpturer. Maastricht er også en rigtig fin shoppingby, hvor der også findes mange sjove og originale butikker.

Maden og vejret i Limburg

Vejr og klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. Så det er en god ide at pakke kufferten med tøj til alle situationer, så det ikke er vejret der holder dig tilbage fra at komme på opdagelse.

De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.
Mad, drikke og kultur
Holland er bl.a. kendt for sine gode oste og berømte øl. På de mange ostemarkeder kan du finde og købe lidt lækkerier at tage med hjem. Prøv også nogen af de andre spændende specialiteter landet har at tilbyde. Noget der sikkert vil hitte hos børnene er den søde spise stoopwafel, hvor to tynde vafler er sat samen med et tyndt lag sirup.

I Limburg spises Zoervleisj, surt kød, overalt. Det smager mod forvetning rigtig godt, og kan eksempelvis bestilles som en snack med pomfritter til.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500,- til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie med Dansk Bilferie. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen trækkes 1. september og annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.