KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Ferieboliger i Languedoc

Alle det bedste ferieboliger i Languedoc
Languedoc-Roussillon er et af de mest fascinerende områder i Frankrig og tiltrækker år efter år mange danske børnefamilier. Languedoc byder på et stort udvalg af ferieparker med gode faciliteter og ferieboliger for enhver smag. Med en feriebolig får du udover et fantastisk landskab også et dejligt mildt klima, god mad og vin, smukke strande og en spændende kultur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
6 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Languedoc, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om Languedoc

Hvorfor feriebolig i Languedoc?
Der er mange grunde til at vælge en feriebolig i Languedoc. Se blot nogen af dem her:

  • De bedste ferieparker og ferieboliger
  • Dejlige strande og lækkert blåt badevand
  • Spændende historie og seværdigheder
  • Fantastiske kulinariske oplevelser
  • Masser af sjove tilbud til børnefamilier


Vi kender Languedoc!
Languedoc-Roussillon er en fascinerende og alsidig region med noget at byde på for enhver smag. Med sit milde klima, et hav af spændende attraktioner og seværdigheder, det afvekslende landskab og børnevenlig strande, hitter Langudeoc år efter år hos danske børnefamilier.

Book din feriebolig i Languedoc  her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 70 10 43 43.


 

De tre mest populære ferieparker i Languedoc

FERIEPARK CÔTÉ CANAL
Dette er et helt nyt resort med masser af faciliteter som pool, sauna og dampbad. Er I mere til aktiv ferie er der også cykler, så I kan tage på opdagelse i de smukke omgivelser. Læs mere om Côté Canal

FERIEPARK PORT MINERVOIS-LES HAUTS DU LAC
Denne feriepark er beliggende i den charmerende landsby Homps på Canal du Midi. Nyd den dejlige opvarmede pool, loungen ved solterassen eller prøv en rigtig hammam. Her er også rig mulighed for at deltage i aktiviteter som tennis, beachvolley og fitness. Læs mere om Port Minervois-Les Haut du LAc
Med en feriebolig i Languedoc har du et oplagt udgangspunkt for at sammensætte en fantastisk ferie i Sydfrankrig for dig og din familie. Alle ferieboliger har gode faciliteter og mange aktiviteter at byde på. Languedoc har dejlige strande, hvor du udover at slappe af og slikke sol, også kan prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Besøg smukke byer med hyggelig stemning og spændende seværdigheder, og nyd det fantastiske franske køkken.

FERIEPARK LE DOMAINE DU GOLF
Midt i vinmarkerne i Languedoc-Roussillon og dog kun 12 km fra Middelhavet,  finder du feriepark Le Domanie du Golf. Lejlighederne er moderne og fuldt udstyret, og ferieparken har en dejlig pool og en smuk golfbane med 6 huller. Læs mere om Le Domaine du Golf

Strandene i Languedoc er uovertruffne

Hvis du bliver træt af at dase i solen er der rig mulighed for at prøve kræfter med alle mulige afskygninger af vandsport, som windsurfing, kitesurfing, dykning og sejlads. Det er også populært at købe et introduktionskursus eller blot et par undervisningsstimer, så man kan komme godt fra start.
Hvis du også elsker hvide sandstrande, azurblåt hav og masser af sol, er du kommet til det rigtige sted. Regionen har i gennemsnit 300 solskinsdage om året, så her er der gode chancer for sol.

Den lange middelhavstrækning er meget varieret og du kan finde alt fra lange, hvide sandstrande til klippefyldte områder. Ved alle strande er der mulighed for at leje liggestole og parasoller, men du kan også vælge at smide dig på håndklædet i sandet.

Spændende byer i Languedoc-Roussellion

Valras Plage
Oprindeligt var denne by en sydfransk fiskerby, men er nu en livlig ferieby. Her  finder I en 3 km lang sandstrand og en hyggelig havnepromenade. Det kan også anbefales at tage på cykeltur i området.

Montpellier
Hovedstaden i Longuedoc-området hedder Montpellier og er en gammel middelhavsby med en dejlig atmosfære og en livlig stemning. Her findes en gammel bydel med huse der er over 500 år gamle, samt et stort marked, caféer og restauranter.

Marseillan-Plage
Marseillan-Plage er en lille fiskerby med masser af historiske bygninger, et ugenligt marked og mange gode restauranter med franske nationalretter.

Der er mange ting at opleve i Languedoc

Forlystelser for hele familien
Hvis I ønsker en ferie der indeholder besøg i forlystelsesparker eller naturparker, er Languedoc et sikkert hit. Der ligger hele tre vandlande i Languedoc, hvor dem i St. Cyprien og Cap d'Agde er de største. Tag børnene med i den fantatiske forlystelsespark La Vallon Du Villaret, eller oplev de fascinerende forhistoriske dinosaurer i Meze Dinosaur Park. Her vil T-Rex'en og Brontosaurusen helt sikkert gøre indtryk.
 
Aktiviteter i Languedoc
Med Middelhavet, søer og floderne Orb og Hérault er vandsport et stort hit i Languedoc. Vil du hellere op i luften eller bare blive på landjorden, er der også mulighed for vandreture, rideture, paragliding og klatring i den fantastiske sydfranske natur.

Maden og vejret i Languedoc

Det er druer som Chardonnay, Sauvignon, Cabernet, Merlot eller Syrah. Med andre ord er Frankrig et rent paradis for mad -og vinelskende livsnydere!

Vejr og klima
Sydfrankrig er varmt og solrigt. I sommermånederne ligger temperaturerne ofte omkring 26-31 grader, mens de i forår -og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.
Mad og drikke
Det franske køkken er meget varieret, men ingredienser som ost og vin er centrale i fransk mad. Af sydfranske nationalretter kan nævnes Bouillabaisse, som er en provencalsk fiskesuppe. I det sydfranske køkken bruges ingredienser som olivenolie, krydderurter og tomater ofte.

Frankrig er kendt for at producere nogle af de bedste vine i verden og er hjemsted for mange forskellige druesorter, som vækker begejstring overalt.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen