KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER VED MAGGIORESØEN

De skønneste ferieparker ved Maggioresøen
Midt i Italiens smukke alper ligger Maggioresøen, Italiens næststørste sø og meste berømte alpesø. Her finder du et dejligt varmt klima, mange solskinstimer, lækkert badevand og brede, gyldne strande. Maggioresøen er en oplagt rejsedestination for hele familien. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Maggioresøen, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Maggioresøen

Hvorfor feriebolig ved Maggioresøen?
Maggioresøen er en populær rejsedestination og har en lang række ting at byde på.

  • Velegnet for børnefamilier
  • Mange sportsaktiviteter
  • Betagende natur
  • Hyggelige og charmerende byer
Vi kender Maggioresøen!
De smukke omgivelser ved Maggioresøen indbyder til afslapning såvel som aktiv ferie. Maggioresøen er Italiens næststørste sø og danner rammer om et billedskønt og roligt naturområde.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Skønne ferieparker ved Maggioresøen

RESIDENCE ALICE
Denne feriepark er beliggende ved den syd-vestlige side af søen, som også er den mest livlige. Ferieparken er placeret direkte ned til søen og har sin egen private strand. Der er gode faciliteter for hele famillien, som eksempelvis en sandstrand i gå-afstand og de mange faciliteter ved den nærliggende campingplads. Læs mere om Residence Alice
Dansk Bilferie tilbyder to forskellige ferieparker ved Maggioresøen, og fra begge er der gode muligheder for strand, vandsport, vandreture, at besøge hyggelige byer og meget mere.

LEJLIGHED FERRARI
Blot to minutter fra Maggioresøen finder du denne skønne feriepark, som ligger ideelt for udflugter til eksempelvis stranden, hvor der findes et utal af vandsportsaktiviteter, eller et besøg til det gamle fiskerleje Stresa. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen efter en forfriskende dukkert. Læs mere om Lejlighed Ferrari

Stresa og Verbania har lidt af hvert at byde på

Stresa
Byen Stresa er forbundet med svævebane som fører op til Mottarone-bjerget, hvilket giver en flot udsigt over bjergtoppene. Fra Stresa er der også bådforbindelse til de små øer Isole Borreme, hvor man blandt andet kan se barok havekunst, påfugle, statuer, vandfald, og ægte italienske barer og spiseteder.
Verbania
Verbania er den største by belligende ved Maggioresøen og fungerer som hovedstad i området. Byen byder på gode shoppingmuligheder, gode restauranter, caféer og barer, og her vil du også finde et livligt natteliv. Byens største seværdighed er en stor, idyllisk have, hvor I kan tage et afbræk fra byens pulseren.

Mad og vejr ved Maggioresøen

Vejr og klima
Det milde klima får sommertemperaturerne op omkring de ca. 28 grader om dagen. I forårs -og efterårsperioden ligger temperaturen mellem 16-23 grader.
Mad, drikke og kultur
Som det øvrige Italien byder Maggioresøen på dejlige italienske retter og specialiteter. Området er kendt for sin delikatesse "hvid trøffel" samt ostene Robiola lavet af ko -, gedde - og fåremælk, samt den kendt Toma Piemontese. Skyl ned med skønne lokale vine, enten Barbaresco eller en Brachetto.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen