KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I KROATIEN

Alle de bedste ferieparker i Kroatien
Kroatien har længe været et yndet feriemål for danske børnefamilier. Kroatien har da også masser at byde på med den solsikre Adriaterhavskyst, et lavere prisniveau end de øvrige middelhavslande, det krystalklare badevand og smukke skærgård. Vælger du en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Kroatien, er du sikker på at få et mindeværdigt ophold for hele familien. Du kan vælge mellem unikke ferieparker i Istrien, Dalmatien og Kvarner. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Kroatien
SE PÅ KORT
Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien nær Slovenien og Italien. Istrien-halvøen er omringet af det smukkeste krystalklare vand, og på halvøen finder I charmerende byer, romantiske havnepromenader, og et hav af trøfler. På vores hjemmeside finder I et stort udvalg af skønne ferieparker og ferieboliger i Istrien.
Smuk natur
Drypstenshuler
Venedig
Førsteklasses badevand
SE PÅ KORT
Dalmatien er en af de mest populære feriedestinationer i Kroatien. Kendt som et sejlerparadis og med en placering i det Zadarske øhav, ligger der mange gode oplevelser og venter i Dalmatien. Besøg nogle af de mange små øer, oplev spændende seværdigheder, prøv alskens former for vandsport eller slap af ved pool eller strand. Dalmatien har noget for enhver smag og alle aldre.
Smukke områder
Historiske byer
Udflugter
Krystalklart vand
SE PÅ KORT

Læs mere om Kroatien

Hvorfor feriebolig i Kroatien?
Der er mange årsager til at Kroatien er en populær feriedestination for danske børnefamilier.

  • Solrigt og behageligt klima
  • Lækre strande og dejligt krystalklart badevand
  • Storslået og smuk natur
  • Ganske rimelige priser
  • Skønne ferieboliger i ferieparker med gode faciliteter
Vi kender Kroatien!
Kroatien byder på smuk natur, en spændende kultur, et mildt klima og fantastiske strande ved det smaragdgrønne Adriaterhav. Hvad enten I er til total afslapning på stranden eller ved poolen, vilde vandaktiviteter som for eksempel surfing, vandski og dykning, eller spændende kulturoplevelser i de små historiske byer, eller måske til lange vandreture i helt suveræne naturomgivelser, kan I opleve det i en feriebolig i Kroatien.

Book feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få gode tips og råd til at finde den helt rigtige feriebolig i Kroatien.

De populære områder i Kroatien

Pula er kendt som kystens mest alsidige ferieby som byder på et livligt natteliv, et godt udvalg af restauranter samt charmerende brostensbelagte gader i gammel stil. Istrien byder på frodig natur, krystalklart badevand og en utrolig gæstfri befolkning. Læs mere om Istrien

Kvarner
Kvarner er beliggende ved siden af Istrien og er et rigtig godt rejsemål hvis du ønsker at bo i feriebolig, da der er ferieboliger for enhver smag og pengepung. Klimaet er mildt, der er masser af aktiviteter og prisniveauet er lavere end andre turistdestinationer. Læs mere om Kvarner
Dalmatien
Dalmatien er kendt som Europas sejlerparadis og ligger i det Zadarske øhav, som består af hundredevis af små øer, samt ubeboede Kornati-øer, som er spændende at besøge. Dalmatien byder desuden på mange historiske steder, enestående strande, smukke kyststrækninger og gamle fiskerhavne. Læs mere om Dalmatien

Istrien
Istrien er en halvø belligende i det nordlige Kroatien nær Slovenien og Italien. I Istrien finder I de gamle charmerende byer Porec, Umag, Rovinj og Pula.

Skønne strande og storslået natur

Kroatiens enestående vilde natur
Med sine lysende grønne pinjeskove, rå bjerglandskaber, idylliske øhav med over tusind skønne øer er Kroatiens natur betagende og smuk. Øjnene forkæles af de azurblå laguner og pittoreske landsbyer, som omkranses af vinmarker og oliventræer. De store grønne marker der bugner af forskellige grønsager og frugter, og ikke mindst den venlig og gæstfri befolkning, indbyder til en uforglemmelig ferie i Kroatien.
Vandet og strandene i Kroatien
Havet ved Kroatien anses for at være det reneste i Europa og tilbyder en lang række af spændende vandsportsaktiviter. Det krystalklare vand giver eksempelvis gode muligheder for at snorkle og dykke. I Kroatien findes der både sandstrande og strande med småsten. Langs kysten ligger der mange små øer med smukke strande og muligheden for at møde delfiner.

Oplevelser og vejret i Kroatien

Klima og vejr
Klimaet i Kroatien er blandet. I nord og øst er der fastlandsklima og i de syd-centrale dele er der højlandsklima. Ved kysten finder du det varme og milde middelhavsklima. Den gennemsnitlige temperatur i sommerperioden ved kysten og på øerne ligger på 25-30 grader. Kroatien har en meget lav luftfugtighed på 60%, så selv i den brændende sol er varmen tålelig.
Oplevelser i Kroatien
En ferie i Kroatien byder på mange spændende oplevelser.  Split er en charmerende og særegen by i Dalmatien. Her findes masser af flotte restauranter, fancy klubber og gode caféer. Besøg det romerske Diocletians Palads, Diocletians Mausoleum eller Sveti Duje Katedralen. I Dalmatien ligger også hele fire nationalparker, hvoraf Paklencia National Park blev erklæret nationalpark allerede i 1949. Parkerne er absolut  værd af besøge, hvis man er til storslået og smuk natur.

Smag på Kroatien

Kroaterne er også producenter af både vin og øl. De kroanske vine er blevet bedre og bedre, og du kan finde både gode rødvine og hvidvine i hele landet. Af kendte ølmærker kan nævnes Karlovacko og Ozujsko.

Lidt om Kroatiens historie
De fysiske spor efter borgerkrigen i det gamle Jugolslavien i 1990' erne er nu slettede og genopbygningen af landet er i fuld gang. Der hviler fred over landet og kroaterne kan igen med rette hævde at være landt middelhavskystens mest venlige folkefærd.
Mad og drikke
Kroaterne går meget op i deres madlavning og man finder derfor masser af spændende mad og drikke i Kroatien. Det kroatiske køkken varierer meget fra region til region og geografisk placering og historiske begivenheder har haft stor indflydelse på landets køkken. I Dalmatien er den mest almindelige mad skalddyr og grøntsager og de bruger mange urter såsom salvie, laurbærblade og rosmarin. En berømt ret fra Dalmatien hedder prosciutto (røget skinke), som serveres med oliven og ost som appetitvækker.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen