KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER VED ISEOSØEN

Dejlige ferieparker ved Iseosøen
Iseosøen finder du i den nordlige del af Val Carnocia området nær byerne Brescia og den skønne by Bergamo. Iseosøen er mindre kendt end eksempelvis Gardasøen og Comosøen, men det gør den ikke mindre smuk. Her er der mulighed for at slikke sol, vandre og dyrke forskellige former for sport og vandsport. Der ligger også en vinrute i området, samt spændende byer og gode restauranter - med andre ord de perfekte rammer for en fantastisk ferie for hele familien. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Iseosøen, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Iseosøen

Hvorfor feriebolig ved Iseosøen?
Der er mange gode grunde til at vælge Iseosøen som den næste feriedestination. Her er fire af dem,.

  • Krystalklart badevand
  • Fotryllende smuk natur
  • Charmerende byer
  • Mildt klima og fredelig atmosfære

Vi kender Iseosøen!
Iseosøen er det perfekte rejsemål for børnefamilier der ønsker en rolig ferie i afslappende omgivelser. Med et ophold i en af vores skønne ferieboliger har I de bedste rammer for at få en dejlig ferie med gode sommeroplevelser fra Iseosøen.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den feriebolig der matcher jeres behov og ønsker.

Charmerende byer og en dejlig feriepark i smukke omgivelser

RESIDENCE IL PATIO
I Residence il Patio er der en dejlig fredelig atmosfære. Her er dejlige faciliteter såsom wellness, sport, fitness, swimmingpools og vandmassage, og man kan også leje vandcykler og kanoer. Lejlighederne er komfortable og er et godt udgangspunkt for at opleve den skønne natur og de spændende seværdigheder i området. Læs mere om Residence Il Patio
Byer ved Iseosøen
Iseosøen er den fjerde største sø i Lombaridet, belliggende i udløbet af Oglio-floden. Du finder flere middelalderlige byer omkring søen, hvoraf de største er Iseo og Sarnico. Her findes mange spændende butikker og gode restauranter. Fra Iseo er det muligt at tage på en 80 kilometer vinrute gennem det kuperede Francircorta. Besøg også historiske byer som Brescia, Bergamo og Rivato.

Det kan I opleve ved Iseosøen

Trænger kroppen til lidt ekstra forkælelse er det oplagt med en tur i Albereta Henri Chenot spa hvor der findes en stor swimmningpool, sauna, tyrkisk bad og hydroterapi.

Det er selvfølig oplagt at vandre eller cykle i de smukke bjerge samt at besøge nogle af de klostre, kirker, romerske byer og museer, som det vrimler med. Savner I storbyen kan Verona og Milano nås i rimelig køreafstand.
Der er masser at give sig til ved Iseosøen, fra fiskeri til windsurfing, kano og sejlads. Udover de mange aktiviteter ved vandet er der også muligheder for klatring, ridning, indendørs gokart, golf og mountainbiking.

Er man til vin er det et must at prøve vinsmagning. Regionen er kendt for sine mousserende vine, som blandt andet kan smages på en rundtur på Contadi Cataldi vingård.

Seværdigheder ved Iseosøen

Øen Monte Isola
Monte Isola er Italiens største ø i en sø i Italien og er absolut et besøg værd. Øen er grøn og bilfri og utrolig smuk. Her finder du blandt andet fiskeribyen Peschiera Maraglio, som en en charmerende lille landsby.

Helleristninger i Val Caminica-dalen
I Val Carmonica-dalen som strækker sig nord for søen vil du finde en mindre kendt seværdighed, nemlig en spektakulær serie af forhistoriske helleristninger.
Malerier i Lovere
Hvis du finder kunst intereesant, kan du se malerier af nogle af de store italienske kunstnere som Jacopo Bellini, Parmigianino, Tintoretto, Palma Il Giovane, Tiepolo og Hayez.. Maleriene findes på galleri Taldini i byen Lovere.

Kalkmalerier i Pisogne
I udkanten af Iseosøen ligger byen Pisogne, og her vil du kunne besøge den flotte kirke Santa Maria della Neve, hvor du kan se det smukke kalkmaleri Romanino.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen