KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER VED IDROSØEN

Feriepark ved den smukke Idrosø i Dolomitterne
Idrosøen ligger smukt gemt mellem Dolomitterne i det nordlige Italien. Denne uopdagede perle byder på smuk natur og mange hyggelige landsbyer, og så er den ikke så turistet som ved eksempelvis Gardasøen og Maggioresøen. Hvis I ønsker en aktiv ferie er Idrosøen helt perfekt, for her er der mange muligheder for aktiviteter såsom vandring, ridning, sejlads og meget mere. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Idrosøen, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Idrosøen

Hvorfor feriebolig ved Idrosøen?
Der er mange gode grunde til at vælge Idrosøen som jeres næste sommerferiedestination. Vi har samlet et par af dem her.

  • Storslået natur
  • Krystalklart badevand
  • Mange aktivitetsmuligheder
  • Hyggelige landsbyer
Vi kender Idrosøen!
Idrosøen er en lille uopdaget perle i de italienske Dolomitter. Her vil I opleve storslået malerisk natur, lækkert badevand, hyggelige byer og sjove aktiviteter for hele familen.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få tips og vejledning til en skøn ferie ved Idrosøen.

Byer og seværdigheder og en smukt anlagt feriepark

Byer og seværdigheder
Der er masser at opleve når I bor ved Idrosøen. Besøg de små hyggelige byer omkring søen eller en af de smukke nationalparker i nærheden. Hvis I er til kultur kan I tage på dagsudflugt til byerne Milano, Verona eller Venedig. Der er også mulighed for at se den venetianske middelalderfæstning, Rocca d´Anfo, som ligger i byen Anfo.
RESIDENCE VICO
Denne nyligt anlagte feriepark ligger smukt  omkranset af Dolomitterne. Arkitekterne bag parken lod sig inspirere af de charmerende omgivelser, hvilket blandt andet kommer til udtryk i brugte materialer. Parken ligger lige ved søen Ufer, så det er let at få sig en dukkert i den rene sø. Der er masser af aktivitetsmuligheder som surfing og sejlads, samt mange spændende udflugtsmål i området. Læs mere om Residence Vico

Aktiviteter, natur og strand

Selvom vandet i Idrosøen er gletsjervand, når det om sommeren en temperatur på ca. 24 grader, hvilket er tilpas for langt de fleste. Strandene er særdeles børnevenlige og giver plads til mange timers leg.
Der er masser af muligheder for en aktiv ferie ved Idrosøen. Området med de smukke bjerge, dale og søer er perfekte til vandre -, ride - og cykelture eller windsurfing og sejlads. Bjergene ved Idrosøen har en højde på 1.000 - 1.400 meter og er man til de mere hæsblæsende aktiviteter, er paragliding også muligt at prøve.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen