KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

BESØG FERIEPARKER I HOLLAND

Ferieparker og feriebolig i Holland
Besøg en af vores dejlige ferieparker i Holland og skab de perfekte omstændigheder for en dejlig og oplevelsesrig ferie for hele familien. Ikke langt fra Danmarks grænse venter en verden af muligheder, shopping, naturudflugter, afslapning og meget andet. I Dansk Bilferies ferieboliger i Holland sikrer du dig et ferieophold hvor beliggenheden er i top og faciliteterne er gode. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Holland
SE PÅ KORT
Smukke Nordland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på i form af lækre sandstrande, hvor dig og din familie kan slappe af efter en lang dag med sightseeing.
Ro og fred
Fantastisk natur
Rig på historie
Idylliske landsbyer
SE PÅ KORT
Besøg Overijssel og oplev de mange smukke naturreservater og parker. Den historiske provins byder på oplevelser til hele familien med sine mere end 500 registrerede historiske monumenter. Oplev provinsen på cykel eller til fods og kom helt tæt på naturen og historien.
Historiske monumenter
Naturreservater
Ljssel-floden
Kampen
SE PÅ KORT
Hvis du søger blændende smukke landskaber, facinerende kulturelle oplevelser og udsøgt gastronomi, så er Gelderland måske din næste feriedestination. Denne hollandske provins har det hele og er derfor det perfekte sted at bruge ferien sammen med hele familien. Her er der oplevelser til en hver smag.
Hollandsk arkitektur
Smukke floder
Historisk by
Arnhem
SE PÅ KORT
I det nordlige Holland finder man en række små øer, også kaldes de vestfrisiske øer. Den største af disse hedder Texel. Texel er en poupulær ø blandt turister, blandt andet på grund af sine brede strandboulevarder, 120 kilometer cykelsti, store naturområder, tulipanmarker og ikke mindst masser af får, som giver den berømte texeluld.
Byen Den Burg
Mange cykelstier
Naturreservat
Strand
SE PÅ KORT
Zeeland imponerer med sit marsklandskab, hyggelige byer og lange kystlinje med fine strande. Her vil du mærke vinden i håret og dufte det salte hav. Besøg en af vores hyggelige ferieparker og få en uforglemmelig ferie i Zeeland. Området har masser at byde på, og hvad enten I er til vandreture i marsklandskabet, vandsport, at bade ved strand eller pool, eller tage på udflugt til spændende byer og s...
Historiske byer
Shopping
Naturskønt område
Klynger af øer
SE PÅ KORT
Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den ikke mindre fantastisk. Der er masser af spændende områder at besøge, fra byer som Schevingen, Katwijk og Noordwijk, til forlystelsesparker og vandreture i smuk natur.
Spændende dagsudflugter
Smukke omgivelser
Brede sandstrande
Hyggelige kystlandsbyer
SE PÅ KORT

Læs mere om Holland

Hvorfor feriebolig i Holland?
Der er mange gode grunde til at vælge Holland som din næste feriedestination. Vi har samlet et par stykker her:

  • Ferieparker med høje standarder
  • Spændende gastronomiske oplevelser
  • Rig mulighed for spabesøg og afslapning
  • Smuk natur
  • Levende storbyer fyldt med historie og kultur
Besøg ferieboliger i Holland
Med en feriebolig i en af vores mange skønne ferieparker i Holland, skaber du de perfekte rammer for en dejlig ferie med hele familien. I Holland er der masser af aktivitetsmuligheder for alle familiens medlemmer: smuk natur, spændende storbyer, fantastiske gastronomiske oplevelser, kulturelle sevædigheder og meget andet.

Book din feriebolig online på denne side eller tag kontakt til en af vores ferierådgivere på 7010 4343, de har alle erfaring med at sammensætte den helt rigtige ferie efter dine ønsker.

Besøg ferieboliger i Holland

Gelderland
Gelderland er Hollands  største provins og her finder du masser af spændende tilbud til hele familien. Smukke natur landskaber, historiske byer, eventyrlige slotte og herregårde og vilde floder er blot nogle af de ting du kan opleve hvis du besøger Gelderland på din næste ferie. Læs mere her.

Overijssel
I Overijssel får du den perfekte kombination af natur og historie. Området opleves bedst til fods eller på cykel, da det er den optimale måde til at komme helt tæt på de mange smukke naturreservater i området. Læs mere her.
Kom helt tæt på Holland
Holland har det hele: natur, histrorie, kultur og byliv. Tag på opdagelse i en af landets spændende provinser, og se hvad landet har at byde på.

Nordholland
Nordholland har mange spændende seværdigheder og aktiviteter at begive sig ud i. Besøg fx nogle af de spændende ostemarkeder, små hyggelige fiskerbyer langs kysten eller gamle smukke vindmøller. Det er også i Nordholland du finder fantastisk strande og smukke landskaber fyldt med sandklitter. Læs mere her.


Seværdigheder i Holland

Underholdning til børnene
Holland er fyldt med attraktioner, forlystelser og oplevelser som børnene vil elske. I Wildlands Adventure Zoo Emmen kan du udforske hele verden på bare en enkelt dag. Denne unikke park byder på alt fra jungleoplevelser til polarlignende regioner, som børnene med garanti vil elske. Holland byder også på adskillige forlystelsesparker, prøv fx Walibi Holland med nogen af de vildeste forlystelser du finder i Holland. Slå også et smut forbi Park Duinrell der både er en alletiders forlystelsespark, men også har nogen af Europas bedste swimmingpools.
Kunst og kultur
Der er masser af kunst, historie og kultur i Holland. Besøg fx Van Gogh museet i Amsterdam, og få et indblik i den hollandske kunstners smukke post-impressionistiske kunst. Besøg også den verdensberømte kunstner Rembrandt van Rijns tidligere bolig i Amsterdam. Boligen er restaureret så den ser ud som den gjorde da Rembrandt boede der i det 17. århundrede. Anne Franks hus i centrum er Amsterdam er også en helt særlig oplevelse for hele familien. Få et unikt indblik i 2. Verdenskrig gennem et barns øjne og hendes dagbog. 

Aktiv ferie og afslapning

Wellness
Der er masser af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser at begive dig ud i på din ferie i Holland, men husk også at sætte tid af til afslapning og forkælelse i en af Hollands mange wellnesscentrer. Her finder du saunaer, tyrkiske bade, massage og skønhedsbehandlinger. Holland byder på mange forskellige alternative spaoplevelser. I nogle spacentrer kan du finde dampgrotter, i andre har de saltkrystalgrotter, hvor særlige saltkrystaller importeres fra Himalaya og i helt tredje finder du filmvisninger i saunaen. Prøv også den populære fiskespa, hvor Garra Rufa fisk fjerner hård hud fra dine fødder, samtidig med at du får oplevelsen af en blid massage.
Cykelture
Holland er fyldt med cykler, det siges endda, at der er flere cykler end der er indbyggere. Med det flade landskab i Holland er det derfor oplagt at tage cyklen når du vil komme helt tæt på naturen og de mange fine landsbyer rundt omkring. Besøger du Holland i foråret er særligt en cykeltur gennem nogen af de store blomsterregioner en cykeltur værd. Her kan du kører med udsigt til alle regnbuens farver, et utrolig smukt syn. Tag fx forbi Keukenhof, ikke langt fra Amsterdam, den mest berømte og største blomsterpark i Holland. Er du en rigtig cykelentusiast, så er IJsselmeer ruten en fantastisk mulighed, her cykler du gennem de smukkeste landskaber og små autentiske landsbyer.

Gastronomi og Klima

Klima
Vejret i Holland minder meget om det danske. Med en bred kystlinje bliver vintrene ikke for kolde, og somrene bliver ikke for varme, og landet har generelt let til regn. Så det er en god ide at pakke kufferten med tøj til alle situationer, så det ikke er vejret der holder dig tilbage fra at komme på opdagelse.

De varmeste måneder er juli og august, hvorimod juni ofte er den vådeste. Dagtemperaturen om sommeren ligger mellem 18-22 grader, om aften og natten bliver det køligere og temperaturen falder til 12-13 grader.
Hollandske specialiteter
Holland er et rigtigt øl-land, prøv deres store udvalg, men vær opmærksom på at de ofte har meget høje procenter. Derudover er den hollandske ost også meget populær. Overalt vil du findende spændende ostemarkeder med mulighed for at købe lidt lækkerier med hjem.

Prøv også nogen af de mange andre spændende specialiteter landet har at tilbyde. Børnene vil med garanti elske den søde spise stroopwafel, hvor to tynde vafler er sat sammen med et tyndt lag sirup, eller patat, typiske tykt skårede pomfritter fyldt med spændende toppings.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen