KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I HESSEN

Feriepark i eventyrlige Hessen
Hessen er beliggende i hjertet af Tyskland og byder på et stort udvalg af feriemuligheder. Hvad enten man er til vandreferier, kulturrejser, cykelferie, storbyture, familieferie eller rene naturoplevelser, har Hessen det hele. Kontrasten mellem Frankfurts skyskrabere og smukke naturområder som Taunis, Vogelsberg, Spessart og Odenwald lige om hjørnet, er til at få øje på. Det var også her, at brødrene Grimm fandt inspiration til flere af deres eventyr, blandt andet eventyret om Mor Hulda. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Hessen, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Hessen

Hvorfor feriebolig i Hessen?
Der er mange grunde til at vælge Hessen som din næste feriedestination. Se blot et par af dem her.

  • Cykling og vandring i smukke landskaber
  • Store skove
  • Slotte og ruiner
  • Frankfurt
Vi kender Hessen!
Med et ophold i en af vores ferieboliger i Hessen, har I de bedste rammer for en uforglemmelig ferie. Hessen byder på masser af variation, og det er oplagt at opleve området ved at tage på vandre - eller cykelture. Der er mange charmerende landsbyer, flotte slotte og smukke naturområder at udforske. 

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde din helt rigtige feriebolig.

Storbystemning i Frankfurt og en rolig feriepark

Frankfurt
I Frankfurt får du alle ingredienserne til en vellykket storbyoplevelse, for byen er rig på storbystemning, kultur og historier, og et fantastisk udvalg af shopping og gode spisesteder. Du kan tage på sightseeingtur med den kulørte sporvogn Ebbelwei-Express og opleve Goethes fødehus. Eller snup et glas æblevin på en af Frankfurts små barer? I Bankelviertel vil du på grund af de høje skysskrabere få følelsen af at være i New York, og med sin placering ved floden Main, har Frankfurt da også fået øgenavnet Mainhattan.
FERIEPARK WEHRDA
Feriepark Wehrda ligger i rolige omgivelser i udkanten af skoven. Parken byder på mange faciliteter, herunder en skøn indendørs swimmingpool, en "Biergarten" og en restaurant. Vandremulighederne er mange, og Wehrdas centrum ligger kun få kilometer væk. Læs mere om Feriepark Wehrda.

Eventyrlige oplevelser i Hessen

I brødrene Grimms fodspor
Brødrene Grimm stammer fra den nordlige del af Hessen, nærmere betegnet byen Steinau. Det var bjerget Hoher Meissner, som gav brødrene inspiration til eventyret om Mor Hulda. Oplev ligeledes Torneroses slot, Sababurg, som ligger i hjertet af den fantastiske evenytyrskov Rheinwaldswald mellem Göttingen og Kassel. I museet i Kassel kan man få et indblik i brødrenes liv og livsværk, og i Steinau kan man besøge Brødrene Grimms hus, hvor der er en udstiling om brødrenes liv og arbejde.
Taunus
Ikke langt fra Frankfurt ligger Taunus. Her kan du besøge det store frilandsmuseum Hessenpark og Saalburg, som er verdens eneste rekonstuerede romerske kastel. Når du er på ferie i Hessel bør du også besøge Kassel, Darmstadt og Offenbach am Main.

Cykling i Hessen
Det er muligt at cykle langs nedlagte jernbanestrækninger, som eksempelvis BahnRadweg. Denne smukke rute vil føre dig forbi slotte og keltiske gravhøje. Hvis cykling ikke lige er sagen, er det også muligt at køre ruten i bil.

Maden og vejret i Hessel

Vejr og klima
Tysklands klima er temperet med gennemsnitlige sommertemperaturer på 15-20 grader. Landet er, som Danmark, præget af Atlanterhavets kystklima på den ene side, og det kontinentale fastlandsklima på den anden, hvilket bliver mere dominerende, jo længere sydpå man kommer.
Mad, drikke og kultur
Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender Sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød. En særlig specialitet er riesling hvidvin, mens der også dyrkes frugt, korn og kartofler.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen