KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER HARZEN

Dejlige ferieparker i Harzen
Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her mange udflugtsmuligheder, hvor man kan klatre eller vandre i smuk natur. Her er også mange søer, svømmehaller og badelande, så her går glade vandhunde ikke galt i byen. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
3 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Harzen, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Harzen

Hvorfor feriebolig i Harzen?
Der mange grunde til at Harzen er en populær feriedestination for danske børnefamilier. Se nogle af dem her:


  • Mange spændende seværdigheder
  • Hyggelige tyske byer
  • Vandring eller cykling i flot natur
  • Ferieparker med gode faciliteter
Vi kender Harzen!
Med en feriebolig i Harzen har dig og din familie de bedste rammer for at opleve denne lille perle i Tyskland. Harzen er et oplagt rejsemål for hele familien og byder på oplevelser af enhver art. Fra vandreture i bjergområder til besøg på eventyrlige slotte eller hyggelige byer - med en feriebolig i Harzen kommer I bestemt ikke til at kede jer!

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig, som matcher jeres behov og ønsker  til et dejligt ferieophold.

De tre mest populære ferieparker i Harzen

Eller se "heksedansepladsen" som er et oldsaksisk kultusted beliggende på en 450 meter høj klippe. Nyd at slappe af ved poolen eller i wellnescenteret og lad op til en ny dag. Læs mere om Feriepark Bodetal


FERIEPARK AM WALDSEE
Ferieparken Am Waldsee ligger i udkanten af byen Clausthal-Zellerfeld og lige ved en skøn stor badesø. Søen er lavvandet og derfor ideelt for børn. Området parken ligger i, er et smukt naturområde kaldet Hausherzberger sø-område. Læs mere om Feriepark Am Waldsee
HASSERÖDER FERIEPARK
I udanten af den historiske by Wernigerode ligger Hasseröder feriepark. Parken har mange faciliteter, heriblandt et stort aktivitetescenter hvor der findes et rent svømmeparadis med sjove rutsjebaner og grottelandskaber.  Der er også wellnessområde, sportscenter og meget mere, og i området omrking parken er der mange spændende seværdigheder og udflugtsmål. Læs mere om Hasseröder Feriepark

FERIEPARK BODETAL
Denne velholdte og børnevenlige feriepark ligger ved Bodetal, Tysklands Grand Canyon. I området er der mange spændende ting at opleve, såsom den mægtige klippedal nord for Alperne i det sagnomspundne Bodetal.

Spændende byer og seværdigheder i Harzen

Nationalpark Harz
Nationalpark Harz er beliggende mellem Niedersachsen  og Sachsen-Anhalt midt i Harzen. I parken er der et væld af stier at boltre sig på til fods, langs rislende bække og til lyden af fuglesang. I parken vil I kun møde andre vandrere, for der bor kun få mennesker.

St. Andreasberg
Ved kanten af Nationalpark Harz ligger byen St. Andreasberg som er den højest beliggende by i Harzen. I byen spænder højdeforskellen fra 600 - 900 meter og på Herrenstrasse bliver det for alvor stejlt! Gaden siges at være den stejleste i Europa, så her kræves gode ben. Byen er også god for shopping af udstyr til vilde sportsgrene som klatring, og du finder masser af lækkert fritidsudstyr  på hylderne samt gode råd og kursustilbud i butikkerne.
Wernigerode
Wernigerode er hovedbyen i Harzen, og her kan man hurtigt tabe sit hjerte. Stolt knejser Wernigerode Slot over byen, og fra slottets tinde, har du den flotteste udsigt over byen og de skoveklædte bjerge omkring. Her lå engang en middelalderborg, og når du træder ind i slottes gemakker, møder du en sælsom eventyrlig stemning. Besøg det mindste hus, Kleinstes Haus, i Wernigerode på kun 10 m2, klemt inde mellem to større huse. Her har der efter sigende engang levet 11 mennesker.

Quedlingburg by
Quedlingburg by er kendt for sine mere end 1300 bindingsværkshuse, som er bygget i skiftende stilarter gennem 5-600 år. Husene er spredt rundt i hele byen, hvis byplan ikke har ændret sig meget siden middelalderen. Det meste af byen er fredet og står på UNESCO's verdensarvsliste, så gå ikke glip af denne specielle by.

Aktiviteter og oplevelser i Harzen

Svævebaner i Harzen
Se Harzen oppefra med en af svævebanerne eller stoleliftene i Harzen. Om vinteren benyttes de til skiløbere, men om sommeren kan du nyde udsigten fra kabinerne og se det hele lidt fra oven.

Falkegårde
I Harzen findes der flere muligheder for at opleve de graciøse falke. Ved Bad Sachsa i det sydlige Harzen ligger Harzfalkenhof Bad Sachsa. Parken huser ca. 80 fugle, herunder ørne, grippe, falke, ugler og andre arter. Se når jagtfalkene suser i hæsblæsende flugt over besøgendes hoveder eller når ørnene majestætisk kredser over det yndige landskab.
Bloksbjerg
Der er masser af bjerge at klatre eller vandre på i Harzen. Det mest kendte er selvfølgelig Bloksbjerget, på tysk Brocken, som er 1.142 meter højt. Toppen kan nås til fods eller med "Brockenbahn", en smalsporsjernbane der kører fra Wernigerode. Når I når til tops kan I se et museum om Bloksbjerg, en botanisk have, eller stille sulten på restaurant. Få en begivenhedsfuld dag i heksenes kostespor!

Huler og miner
I Harzen har der været minedrift og nu er nogen af de ellers lukkede miner genåbnet som museer. Her kan I få fortalt historien om minedriften i gamle dage og se hvordan en typisk mine så ud, eksempelvis i minedriftsmuseet Bad Grund, Schachtanlage Kneesbeck. I kan også opleve drypstenshulen ved Bad Grund, Iberger Tropfsteinhöhle, som er over 60 millioner år gammel.

Smag på Harzen

Eller besøg Restaurant Theopano i Quedlingburg for en ægte gourmetoplevelse. Tyskland har ligeledes mange gode vine, eksempelvis Riesling og den populære drue Cabernet Mitos.
Hvad enten man er til god mad eller vin, går man ikke forgæves i Harzen.  Køkkenet er traditionelt rustikt, men som i Norden har tyske køkkenchefer genopfundet de traditionelle retter. Lammesteg bagt med grovbrød, sennep og urter serveret med kaffesauce og blancherede bønner er værd at smage for gourmander.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen