KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER VED GARDASØEN

Vores ferieparker ved Gardasøen er i særklasse
Gardasøen tiltrækker år efter år mange danske børnefamilier og er dermed en af vores mest populære feriedestinationer. Med en feriebolig i en af vores lækre ferieparker ved Gardasøen kombineres afslapning med skøn natur, kulinariske oplevelser og ægte italiensk stemning. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
4 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Gardasøen, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Gardasøen her

Hvorfor feriebolig ved Gardasøen?
Herunder finder du blot nogen af grundene til at booke en feriebolig ved Gardasøen:

  • Så mange børnefamilier kan ikke tage fejl!
  • Rig mulighed for vandsportsaktiviteter
  • Tag på udflugt til Venedig eller Milano
  • Fantastisk mad og solrigt vejr
  • Storslået og smuk natur
  • Charmerende og autentiske italienske byer
Vi kender Gardasøen!
Dansk Bilferie tilbyder et bredt udvalg af luksuriøse ferieboliger ved Gardasøen og langs den sydlige del af søen findes et bredt udvalg af de bedste ferieparker. Området omkring Gardasøen byder på masser af aktivitetsmuligheder og seværdigheder, så der er garanti for en ferie med alt hvad et hjerte kan begære.

Vi kender Gardasøen ud og ind! Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på
70 10 43 43 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

De tre mest populære ferieparker ved Gardasøen

BELVEDERE VILLAGE
Belvedere Village er en hyggelig feriepark specielt velegnet til famillier med små børn. De lækre ferieboliger ligger omkring det smukke poolkompleks og kun to kilometer væk ligger Gardasøen og den hyggelige by Peschiera. Læs mere om Belvedere Village

FERIEPARK GASPARINA
Smukt placeret mellem de livlige havnebyer Peschiera og Lazise, ligger den luksuriøse feriepark Gasparina. Området omkring Gasparina byder på masser af udflugtsmuligheder, som for eksempel forlystelsesparken Gardaland eller den smukke natur omkring søen. Læs mere om Gasparina
Ferieparkerne ved Gardasøen er karakteriseret ved at de er store, luksuriøse, børnevenlige og med kort afstand til Gardasøen.

BELLA ITALIA
Bella Italia er en af vores største ferieparker beliggende direkte ned til Gardasøen, hvor der er en 1 km lang søstrand. Her er mange faciliteter og underholdning, store poolområder, og stranden er børnevenlig, så der er plads til både sjov, leg og afslapning i solen. Læs mere om Bella Italia

Hyggelige byer ved Gardasøen

Bardolino
Bardolino er måske en af Gardasøens mest charmerende byer. De små krogede gader og den maleriske havn gør byen helt speciel. Her vil I kunne opleve autentiske kirker fra det 9-12. århundrede, smukke bymure, gamle gravkamre, samt hyggelige gader og caféer.

Lazise
Den lille havneby Lazise oser af historie, med eksempelvis den gamle bymur og den romanske kirke fra 1100-tallet, som er opkaldt efter Skt. Nikolaus. I Lazise kan du tage en slentreur på havnen med de mange små butikker eller nyde et måltid på en af restauranterne.
Peschiera del Garda
Peschiera del Garda ligger i den sydlige del af Gardasøen og har lidt af hvert at byde på. Borgen og de store fæstningsværker er helt klart et besøg værd, og er man interesseret i kunst og historie, er The Sanctuary of Madonna del Frassino et oplagt valg. Her kan man blandt andet se værker af Farinati og Zeno da Verona.

Sirmione
Denne lille charmerende by trækker sine spor mere end 1.000 år tilbage i historien. Beliggende på en halvø i Gardasøen, byder denne by på mange spændende oplevelser. Eksempelvis den gamle borg fra 1300-tallet, en autentisk kirke fra 1400-tallet og mange små hyggelige gader med butikker og restauranter.

Det kan I lave ved Gardasøen

Strandene ved Gardasøen
Strandene ved Gardasøen byder udover det lækre sand på mange fordele. Da det er en sø, er der ingen understrømme, og vandet er heller ikke så dybt ved kysten. Derfor er strandene ved Gardasøen særdeles børnevenlige. Når temperaturen når op over de 30 grader i højsæsonen, vil I kunne glæde jer over, at vandet er lidt koldere end havet, da det kommer oppe fra bjergene.
Aktiviteter ved Gardasøen
Ferie ved Gardasøen giver mulighed for aktiv ferie med masser af sportslig udfoldelse og underholdnig.  Hvad enten I er til windsurfing, golf, dykning, klatring, cykling, sejlads, ridning eller noget helt andet, så kan I gøre det hele, når I bor på en feriepark ved Gardasøen. Er I mere til afslapning og ro, er der også wellnesscentre, hvor I kan slappe helt af og nyde tilværelsen.

Ved Gardasøen skinner solen og maden er fantastisk

Vejr, klima og fakta
Gardasøen er Italiens største sø og ligger i en snæver alpedal i den nordlige del af landet mellem byerne Vendig og Milano. Klimaet ved Gardasøen er mildt og medvirker til skabelsen af de utroligt smukke og frodige omgivelser, som giver mulighed for at dyrke oliven, appelsiner, vin og laurbær.

I sommermånederne ligger gennemsnitstemperaturen på 27-31 grader,  samt 16-25 grader i forår- og efterårsperioden. Vandtemperaturen ligger på 17-23 grader i sommerperioden og 11-18 grader uden for højsæsonen.
Mad og vin ved Gardasøen
Hvis du elsker italiensk mad vil det være en sand fornøjelse for dig og din familie at gå på opdagelse i de mange hyggelige restauranter i byerne omkring Gardasøen. Så vidt som muligt benyttes lokale råvarer, som er af en særlig kvalitet. Eksempelvis den unikke jomfru olivenolie, som går hånd i hånd med de fleste retter i det italienske køkken. Gardasøen er desuden også hjemsted for den helt specielle citron, som ikke kan fås andre steder i verden. Citrusfrugter har derfor en særlig plads i mange lokale opskrifter, såsom citronlikør, citronsorbet og slik. Til dem der elsker et godt glas vin, går man heller ikke forgæves ved Gardasøen, som er kendt for sine vine i topklasse: Noisola, Merlot, Cabernet og Vino Santo, som er at finde i de nordlige områder, og Classico Groppello og Della Valtensi i det sydlige områder.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen