KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIGER I DE FRANSKE ALPER

Ferieparker og ferieboliger i De Franske Alper
Med en feriebolig i De Franske Alper kan du nyde den storslåede natur alle vegne. Området er bygget op af de smukkeste bjerge med hvide, sneklædte tinder, smukke blå søer, strømmende vandfald, store skove og bugtende floder. Her er der rig mulighed for vandreture i det fri og frisk alpeluft i lungerne. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Franske Alper, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om De Franske Alper

Hvorfor feriebolig i De Franske Alper?
Dansk Bilferie tilbyder de perfekte omstændigheder til at skabe din drømmeferie, og der er mange gode grunde til netop at vælge De Franske Alper som din næste feriedestination.

  • Storslået natur
  • Mange sjove aktiviteter
  • Skønne ferieboliger med gode faciliteter
  • Flotte slotte og hyggelige byer

Ferie i De Franske Alper
De Franske Alper er et storslået naturområde. Her er der både mulighed for at gå lange ture langs de smukke søer eller vandre op i de betagende bjerge. Du kan også cykle på nogle af de berømte veje fra Tour de France og stå på ski året rundt på de omkringliggende gletsjere.

Book din ferie her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde frem til din drømme feriebolig.

Populære ferieboliger i De Franske Alper

HAMEAU DE FLAINE
Denne luksuriøse feriepark har en pragtfuld udsigt ud over Haute Savoie bjergene i De Franske Alper. Ferieparken har en skøn swimmingpool hvor du kan lege og slappe af, der er også en dejlig solterrasse med masser af plads til solbadning. I nærområdet er der også mulighed for riverrafting og kanosejlads. Læs mere her.
DOMAINE L'ECRIN DU LAC
Denne dejlige feriepark ligger smukt ved Serre-Ponço søen. Her er der rig mulighed for en afslappende og uforglemmelig ferie. Hyg dig i ferieparkens lækre pool, eller brug dagen på at fiske eller sejle i den store sø. Den smukke omkringliggende natur er også oplagt til at tage på cykelture eller vandreture i. Læs mere her.

Hyggelige byer

Annecy
Annecy er også en utrolig smuk by i det franske alpelandskab. Med den storslåede natur lige rundt om hjørnet, er der naturligvis mulighed for et væld af forskellige udendørs aktiviteter. Men byen er også fyldt med spændende kunst og kultur, museer og gamle slotte. Gå også en tur gennem den gamle bydel, hvor de mange kanaler flyder gennem gaderne med klart vand direkte fra den nærliggende sø og får byen til at ligne Alpernes Venedig.
Chamonix
Den smukke alpeby er en af de mest populære turistbyer i området, både sommer og vinter. Her er der et væld af oplevelser og aktiviteter for hele familien, fx en Adventure Park hvor du kan komme op og klatre i trætoppene, du kan prøve waterrafting og meget andet. Ud over den fantastiske natur har byen i sig selv også meget at byde på. Her er der spændende museer og gallerier, slap af i en af de mange spamuligheder, spis på en af de skønne restauranter eller gå gennem de hyggelige gader og oplev byens summende atmosfære. 

Naturoplevelser

På ski, også om sommeren
I De Franske Alper er der flere forskellige gletsjere hvor sneen bliver liggende året rundt. Her er det derfor muligt at prøve at stå på ski og snowboard - også om sommeren. Så hvorfor ikke spænde skiene på i sommermånederne og hold din skistil ved lige året rundt.

Op på klipperne
Med de store bjerge og dramatiske klipper i området, er der masser af klatremuligheder. Både i adventure parker hvor I kan komme op i træerne, men prøv også at klatre på ægte klipper med en guide eller prøv via ferrata hvor du klatre op af bjergene ved brug af stier boltret til klipperne.
Til fods
Områderne Savoie og Haute Savoie indeholder adskillige markerede vandreruter til alle nivauer, og disse område er oplagt at udfordre til fods så du kan komme helt tæt på naturen og besøge netop de områder du finder interessante.

På cykel
De Franske Alper har naturligvis også mange cykelruter, både til mountainbikes og racercykler. Prøv fx nogen af de legendariske cykelruter som du har set i Tour de France eller cykle gennem de smukke dale og nyd stilheden og den friske luft.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen