KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Velkommen til ferieboliger i Frankrig

Alle de bedste ferieboliger i Frankrig
Hvis du også kan lide sol, sommer, strand og vand krydret med fransk natur og kultur samt det franske køkkens lækre specialiteter og udsøgte vine - så er en feriebolig i Frankrig med garanti et godt valg til dig og din families næste sommerferieoplevelse! Hvad end I er til badeferie eller storbyferie og kulturoplevelser, er det muligt med en feriebolig i Frankrig - her kan I vælge lige præcis det ferieindhold, der passer jer allerbedst! Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Frankrig
SE PÅ KORT
Côte d’Azur er et område i det sydlige Frankrig med udsigt over Middelhavet. Med det varme, sydfranske vejr året rundt, spændende aktiviteter og kultur, god mad og vin, smuk natur og hyggelige franske byer, er en feriebolig i Côte d’Azur et oplagt valg til en fantastisk ferie for hele familien. Alle vores ferieparker er nøje udvalgte for kvalitet og god beliggenhed, og vi har et stort udvalg af fo...
I alt 250 kilometer strand
Skønt middelhavsklima
Mange seværdigheder
Dejlig sydlandsk stemning
SE PÅ KORT
Languedoc-Roussillon er et af de mest fascinerende områder i Frankrig og tiltrækker år efter år mange danske børnefamilier. Languedoc byder på et stort udvalg af ferieparker med gode faciliteter og ferieboliger for enhver smag. Med en feriebolig får du udover et fantastisk landskab også et dejligt mildt klima, god mad og vin, smukke strande og en spændende kultur.
Kulturelle monumenter
Børnevenlige strande
Frugtmarker og vinmarker
Varme temperaturer
SE PÅ KORT
Provence er et særligt skønt område i Sydfrankrig, hvor solen skinner nærmest året rundt. Provence er rigt på spændende kulturelle oplevelser og seværdigheder, her er mange aktivitetsmuligheder, et fantastisk smukt landskab og god mad og vin. Slap af ved poolen i en af vores skønne ferieparker, besøg franske byer og slotte eller tag på opdagelse i den smukke natur.
Smukke lavendelmarker
Solvarme strande
Floden Durance
Bjergrigt landskab
SE PÅ KORT
Kystlandskabet i normandiet er en forunderlig blanding af blide enge, barske klipper og fine sandstrande. Klassiske badebyer som Deauville og Cabourg har i mange årtier tiltrukket turister fra hele verden. Normandiet byder på smukke landskaber, fantastiske slotte og spændende gastronomiske specialiteter.
Barske klipper
Smukke sandstrande
Bemærkelsesværdige slotte
Kystlandskab
SE PÅ KORT
Picardie er en attraktiv turistdestination. Området er spækket med eventyrlige slotte, gamle katedraler og fantastisk natur. Her kan du også besøge den underjordiske by Naours eller opleve områdets spændende historie og arkitektur når du tager på sightseeing rundt i regionen. Den franske region Picardie har underholdning og oplevelser for hele familien.
Flot domkirke
Smukke slotte
Underjordisk by
Storslået natur
SE PÅ KORT
Ved den franske vestkyst ligger Vendée. Med den lange kyststrækning spækket med smukke strande og de 2500 soltimer om året, er Vendée et yndet feriemål for turister fra hele verden. Udover lange hvide strande er området også rigt på historiske seværdigheder og smukke landskaber. I Vendée finder du underholdning og sjov for både børn og voksne.
2.500 solskinstimer
Livlige ferieområder
Kultur
Lækre sandstrande
SE PÅ KORT
Bretagne er en af Frankrigs mest charmerende regioner. Her finder du milde badestrande og utallige, smukke, forhistoriske mindesmærker, samt vilde, dramatiske klippekyster. Bretagne har også en spændende kultur og deres helt eget bretonske sprog. Den lange kystlinje byder også op til spændende gastronomiske oplevelser.
Traditionelle folkefester
Smukke fiskebyer
Vilde klippekyster
Gammel kultur
SE PÅ KORT
Charente-Maritime er en smuk region i Frankrig med en lang kystlinje ud til Atlanterhavet. Området er spækket med smukke grønne skovområder og hyggelige havnebyer. Det varme klima gør det til et perfekt feriemål, hvor du kan slappe af ved de smukke strande eller nyde det lokale cuisine i smukke og rolige omgivelser.
Skovområder
Smukt landskab
Interessant havneby
Populære øer
SE PÅ KORT
Les Landes er en region i det sydvestlige hjørne af Frankrig. Her finder du hvide sandklitter og lange smukke strande. Les Landes er desuden præget af store fyrreskove, marker og vilde floder. Denne franske region har også en rig historie med mange smukke kirker og gamle traditionelle huse.
Klitter og rustikke kirker
Smukke sandstrande
Surfer paradis
Store fyrreskove
SE PÅ KORT
Besøg fantastiske Champagne-Ardenne i det nordøstelige Frankrig. Området er blandt andet kendt for deres verdensberømte champagne og det er spækket med hyggelige byer fyldt med spændende kultur og historie. Tag hele familien, kæresten eller dine venner med til Champagne-Ardenne og skab en uforglemmelig ferie med spændende oplevelser til alle aldre.
Uberørt natur
Notre Dame-katedralen
Århundredgamle klostre
Floden Maas
SE PÅ KORT
Bourgogne/Rhône er udsøgte vinområder der tilbyder nogen af verdens bedste vine, men disse skønne franske områder har også meget andet at byde på. Bourgogne/Rhône er nemlig også spændende historiske og kulturelle egne med naturlig skønhed hvor floder og vandfald løber gennem dramatiske kløfter og charmerende landsbyer.
Kendt for sine vine
Historie og kultur
Smukke floder
Verdens fineste vinmarker
SE PÅ KORT
Ardèche/Cevenne er et fantastisk smukt område med storslået natur. Beliggende i hjertet af Monts d'Ardèche finder du denne franske perle, hvor du flere steder kan opleve historiske aftryk fra vulkanaktivitet og finde gamle slotte, kirker og hyggelige landsbyer. Besøg en af Dansk Bilferie ferieboliger i Ardèche/Cevenne og skab en uforglemmelig ferie for dig og din familie.
Idyllisk landskab
Smukke bjerge
Ardèchefloden
Smukke vinmarker
SE PÅ KORT
Med en feriebolig i De Franske Alper kan du nyde den storslåede natur alle vegne. Området er bygget op af de smukkeste bjerge med hvide, sneklædte tinder, smukke blå søer, strømmende vandfald, store skove og bugtende floder. Her er der rig mulighed for vandreture i det fri og frisk alpeluft i lungerne.
Smuk natur
Skovklædte bjerge
Rig kulturel og historisk arv
Kløfter i le Vercors
SE PÅ KORT
Korsika er en smuk fransk ø i Middelhavet, omkring 200 km fra Côte-d'Azur. Med en ferie på denne paradisø får du de smukkeste landskaber lige uden for døren, historiske seværdigheder og vidunderlige badestrande. Korsika er det oplagte feriested hvad enten du ønsker en afslappende, kulturrig eller aktiv ferie. På Korsika er der mulighed for det hele.
Lange smukke strande
Surf- og snorkel
Fantastisk natur
Byen Algajola
SE PÅ KORT
Dordogne er en fantastisk smuk region i det sydvestlige Frankrig. Her er der lagt op til en ferie med fokus på smukke landskaber, betagende slotte, historiske middelalder landsbyer og forhistoriske grotter. I Dordogne er der rigelig underholdning og interessante udflugtsmuligheder for alle familiens medlemmer.
Populær region
Middelalderbyer
Forhistoriske huler
Smukke slotte
SE PÅ KORT
Lorraine regionen ligger i det nordøstlige Frankrig, i området finder du det smukke, kendte naturreservat Des Vosges hvor der er masser af mulighed for sjove aktiviteter. Området er desuden fuld af historie, kunst, hyggelige franske byer og bølgende vinmarker.
Naturreservat
Grønne bakker
Cykelture
Kunst
SE PÅ KORT
Loriedalen er et fortryllende sted spækket med eventyrlige slotte og smukke landskaber. Her føres det afslappede liv i et roligt tempo, og i flere århundrede har det været et yndet sted for digtere og forfattere, her kunne de samle inspiration og og skrive i ro og mag. Loire har også mange hyggelige byer, og med Paris inden for rækkevidde er der mange skønne udflugtsmuligheder.
Vinmarker
Kunstværker
Storslåede slotte
Populære vine
SE PÅ KORT
Aveyron/Tarn/Ariège er nogle utrolig smukke regioner i Sydfrankrig. Her kan du gå på opdagelse i enestående klippeformationer, vandre ved dybe søer og rivende floder, kun fantasien sætter grænser for naturens muligheder i dette område. Med en feriebolig i Aveyron/Tarn/Ariège er der uendelige muligheder for gode udflugter for hele famlien.
Klippeformationer
Søer og floder
Smuk natur
Udflugtsmuligheder
SE PÅ KORT
Auvergne ligger i hjertet af Massif Central og er kendt som et af de største vulkanområder i Europa. Dette franske område lægger op til at tage på ture ud i den smukke natur, eller nyde den på afstand. Her kan du se vulkanske bjergkæder og smukke søer, der er gode muligheder for spændende sightseeing og alverdens udendørs aktiviteter.
De tre vulkanområder
500 romanske kirker
Slotte og museer
Delikate oste
SE PÅ KORT

Læs mere om Frankrig

Hvorfor feriebolig i Frankrig?
Frankrig har i mange år ligget i top på listen over danskernes foretrukne feriedestination. Se her hvorfor!

  • Enestående natur og mange seværdigheder
  • Varmt og behageligt klima fra forår til sensommeren
  • Stort udvalg af ferieboliger i hele Frankrig
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand
Vi kender Frankrig!
Frankrig tiltrækker hvert år hundrede tusindvis af sommergæster - og det er til at forstå med det milde klima og fantastiske natur; de bredde vidder med vinmarker så langt øjet rækker, bjerge, floder og oldgamle vingårde. Dansk Bilferie tilbyder feriboliger overalt i Frankrig, så hvad enten I er til daseferie med strand og afslapning ved poolen, store flotte naturoplevelser eller kultur, så har vi en ferie som passer til dig og din families ønsker.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70 10 43 43.

Ferieboliger i Frankrigs skønneste regioner

Languedoc
Languedoc-Roussillion har masser at byde på. Middelalderborge, badestrande til den helt store guldmedalje, bjerge, floder, shopping og naturoplevelser venter på at blive udforsket fra en af vores mange ferieboliger i Languedoc! Læs mere om Languedoc

Normandiet
Normandiet byder på et forunderligt kystlandskab, som er en blanding af blide enge og rå klipper, der munder ud i fine sandstrande eller slutter abrupt i det krystalklare hav. Besøg de klassiske badebyer Deauville, Trouville og Cabourg og smag på lokale delikatesser som frisk fisk og skaldyr, camembert og cider, eller tag en afslappende lur ved poolen. Læs mere om Normandiet
Côte d'Azur - Sydfrankrig
Ud til Middelhavet ligger Côte d'Azur og strækker sig fra den italienske grænse til byen Marseille. I alt 250 kilometer strand og klipper, som er lovpriste for deres skønhed. Over det azurblå Middelhav rejser bjergene sig, hvilket giver et fortryllende sceneri. Så er du til skøn natur, strand og vand, er en feriebolig i Côte d'Azur et godt valg. Læs mere om Côte d'Azur

Provence
Med sine forblæste højdedrag, dybe slugter, smukke lavendelmarker og gyldne strande, taler Provence til fantasien som intet andet sted. Provence byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin og kulturelle oplevelser. Nyd solen, slap af ved poolen, udforsk franske byer og slotte og tag på opdagelse i den fantastiske natur. Læs mere om Provence

Frankrigs fortryllende natur og lokkende badestrande

Gyldne strande og blågrønt hav så langt øjet rækker
Frankrigs strande, og særligt Sydfrankrigs, er vel nok nogen af de bedste der findes i Europa. Især kysterne ved Côte d'Azur og Languedoc er lovpriste for de brede, smukke og rene strande. Her er vandet lækkert blågrønt og rent så det er en sand fornøjelse. På de fleste strande er der kvalificerede livreddere hver 50. meter, så der er altid tjek på sikkerheden.
Frankrigs smukke natur
Naturen i frankrig er enestående. Med knejsende bjerge, dybe floder, mange kilometers kystlinje, frodige planter og grønne sletter, er der nok at gå på opdagelse i for den naturelskende. Er du mere til afslapning og strand er der også rig mulighed for det. Det kan også anbefales at besøge en af de oldgamle, charmerende vingårde, eksempelvis i Provence.

Lidt om Frankrigs historie

Fra Romerrigets fald til den franske revolution
Efter romerigets fald i 476 e.Kr. blev Frankrig opdelt i mange små stammer. Nu fulgte en hård tid hvor Frankrig blev invaderet af vikinger, og 100-års krigen mod England begyndte. Det var først i det 17.- 18. århundrede at Frankrig begyndte at vende kurven. Nu som en stor kolonimagt med mange nyerobrede territorier. Men mod slutningen af det 18. århundrede startede den franske revolution, som endte med en ny leder for et genforenet Frankrig, nemlig Napoleon.
Forhistoriske fund
Frankrigs historie går helt tilbage til stenalderen, da fund kan spores over 400.000 år tilbage. Regioner som Dordogne er rig på forhistoriske huler, som enten blev benyttet til beboelse eller som templer med primitive malerier af dyr og jægere.

De gæve gallere
Omkring år 1.000 e.Kr. begyndte den keltiske folkegruppe gallerne at befolke området, som efterfølgende blev kendt som Gallien. Det var den romerske kejser Julius Cæsar som gjorden en ende på Gallien, da det kom under det romerske herredømme i mange hundrede år.

Frankrigs udsøgte køkken og milde klima

Vin og ost er ligeledes to meget vigtige ingredienser i det franske køkken og noget af det, vi ofte forbinder med fransk mad.

Vejr og klima
Da Frankrig er et stort land, vil du opleve store forskelle i vejr og klima alt efter hvor i landet du befinder dig. I det sydlige Frankrig vil du opleve temperaturer på omkring 26-31 grader i sommerperioden, mens temperaturen i forårs-og efterårsperioden ligger på 16-26 grader.
Mad, drikke & kultur
Frankrig er berømt i hele verden for sit udsøgte køkken. Frankrigs køkken er meget varieret og traditionelt har hver region i Frankrig haft sit eget karakteristiske køkken: I nordvest med smør, créme fraiche og æbler. Olivenolie, krydderurter og tomater anvendes i Provence, og i sydvest er man glad for andefedt, foie gras og karl-johan svampe. Til sidst er man i det nordøstlige Frankrig inspireret af det tyske køkken og benytter fedt, pølser, øl og sauerkraut i opskrifterne. I dag ses de geografiske forskelle i madlavdningen dog ikke så tydeligt.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen