KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

BESØG FERIEBOLIGER I DANMARK

Ferieparker og ferieboliger i Danmarrk
Hold din næste ferie i en af Dansk Bilferies danske ferieparker og undgå lange køreture. Danmark byder på utallige spændende og sjove oplevelser for hele familien. Her kan du bade ved smukke lange strande, besøge spændende byer og få den danske kultur og historie helt ind under neglene. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Danmark
SE PÅ KORT
Drømmer du om en ferie i rolige og dejlige omgivelser, men hvor der også at mulighed for leg og sjove oplevelser? Så er en feriebolig i en af Dansk Bilferies ferieparker i Jylland måske lige noget for dig. Her er du tæt på flotte badestrande, hyggelige byer og sjove aktiviteter for hele familien.
Lalandia
Mange ferieparker
Badebyer
Seværdigheder
SE PÅ KORT
Syd for Sjælland ligger der en lille perle - besøg smukke Lolland på din næste ferie og tag hele familien med. Lolland har masser at byde på, med fantastiske landskaber, venlige beboer og vidunderlige seværdigheder. Du kommer ikke til at kede dig når du besøger den fine ø mellem Sjælland og Tyskland.
Naturskønt område
Kyster, fjorde, søer og skove
Ferieområdet Marielyst
For hele familien
SE PÅ KORT

Læs mere om Danmark

Hvorfor feriebolig i Danmark?
Du kender måske Danmark, men kender du de mange gode grunde til at vælge Danmark til din næste feriedestination? Vi har listet et par af dem op her:

  • Kort køreafstand
  • Spændende byer
  • Smukke badestrande
  • Mange børnevenlige aktiviteter
  • Ferieparker med god beliggenhed og gode aktiviteter
Ferie i Danmark
Danmark har uendelige muligheder når det kommer til oplevelser og udflugter. Så hvorfor ikke holde din næste ferie i en af vores danske ferieparker? På din ferie i Danmark kan du besøge smukke byer, opleve fantastiske landskaber og udforske sjove museer for både børn og voksne.

Bestil din feribolig i Danmark her på siden eller tag kontakt til en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, hvor du kan få råd og vejledning til at vælge den helt rette feribolig efter dine ønsker.

Danmarks smukke områder

Fyn
For mange er Fyn måske bare en overkørsel mellem Jylland og Sjælland, men i virkeligheden er det en unik perle i det store bælt. Fyn har den rareste befolkning, og er samtidig et smukt og interessant feriemål for hele familien.

Lolland
Lolland har oplevelser og aktiviteter til hele familien. Her finder du nogen af Danmarks smukkeste landskaber, præget af kyster, fjorde, søer og skove. Her kan du også besøge endeløse strande og gå tur i hyggelige små byer. Læs mere om Lolland her.
Besøg de forskellige landsdele
Danmark er opdelt i flere forskellige landsdele, som hver har sine udflugtsmål og sin helt egen charme. 

Jylland
Jylland har nogle af Danmarks ældste og smukkeste byer, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i smukke gallerier, spise lækker traditionelt mad og slentrer ned ad fine brostensbelagte gader. Jylland har også nogen af Danmarks bedste badestrande, her kan du opleve smukke lange sandstrande og brusende bølger. Læs mere om Jylland her.

Sjove forlystelser for hele familien

Tivoli Friheden
Tivoli Friheden er en gammel smuk forlystelsespark i Aarhus. Her kan du prøve hurtige rutchebaner, besøge et sjovt legeland og spise lækkerier dagen lang. Med et besøg i Tivoli Friheden går tiden hurtigt.

Givskud Zoo
I Givskud Zoo kan du komme helt tæt på dyrene fra sikkerheden af din egen bil. Kør gennem løvernes reservat, se zebraerne græsse lige uden for bilruden eller kom helt tæt på oddernes vilde vandleg. Givskud Zoo har også en spændende Dinosaurpark, hvor du kan se de kæmpestore dinosaurer, som ser meget virkelighedstro ud. 
Legoland
Legoland byder på sjov og underholdning for hele familien. Besøg det inspirerende univers, hvor alt kan bygges i lego, og prøv de mange sjove forlystelser. Om du er til vilde rutchebaner eller rolig lego-hygge, så er der noget for dig. Besøg fx Miniland, Trafikskolen eller smukke Atlantis.

BonBonland
BonBonland er en stor oplevelse for hele familien. Denne forlystelsespark er fyldt med sjove forlystelser til alle aldre og mange sjove oplevelser. Prøv fx Sprutten, Vildsvinet eller Pelle Piratsprøjt.

Historiske sights og enestående naturoplevelser

Enestående naturoplevelser
Oplev tidevandet flytte enorme vandmasser to gange i døgnet ved Vadehavet ved den jyske vestkyst. Tidevandet giver mulighed for et helt unikt dyreliv og Vadehavet er derfor et vildt- og naturreservat. Tag på soppetur i vandkanten og grav ned i det bløde sand og find spændende dyreliv, men husk at holde øje med tidevandet.

Besøg også den dramatiske og smukke klint ved Stevn. Her kan du lure i det blå og klare vand, og beskue den enorme kridtvæg når du går langs vandkanten. En fantastisk udflugt for hel familien.
Historiske sights
Danmark har et væld af spændende historiske sights og monumenter, flere af dem er endda at finde på UNESCOs verdensarvliste.

Tag forbi Jelling-stenene, som også kaldes Danmarks dåbsattest. Runestenen har påskrevet historien om hvordan Kong Harald gjorde danskerne kristne i år 965.

Besøg også Christiansfeld, grundlagt af tyske brødremeninghedsmedlemmer i 1773. Denne smukke by er fyldt med historie og fantastisk arkitektur.

Madoplevelser og klima

 
Madoplevelser
Den danske madkultur er efterhånden meget mere end frikadeller og flæskesteg. Det nye nordiske køkken er eksemplet på hvordan, særligt den nordiske madkultur, er blevet mere populær og berømt verden over, og Danmark har da også nogen af verdens bedste restauranter der laver mad efter netop disse principper.

Selvom Danmark er et lille land har hver egn stadig deres egne speficikke madkulturer og delikasser, tag fx på østersjagt ved vesterhavet, smag lækre mejeriprodukter på Fyn eller prøv lækre økologiske produkter fra de omkringliggende godser på Sydsjælland og Lolland.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen