KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIG DALMATIEN

Alle de bedste ferieboliger i Dalmatien
Dalmatien er en af de mest populære feriedestinationer i Kroatien. Kendt som et sejlerparadis og med en placering i det Zadarske øhav, ligger der mange gode oplevelser og venter i Dalmatien. Besøg nogle af de mange små øer, oplev spændende seværdigheder, prøv alskens former for vandsport eller slap af ved pool eller strand. Dalmatien har noget for enhver smag og alle aldre. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Dalmatien, Kroatien
SE PÅ KORT

Læs mere om Dalmatien

Hvorfor feriebolig i Dalmatien?
Med en feriebolig i Dalmatien er der masser af spændende oplevelser at hente. Her er et par gode grunde til at vælge denne destination.

  • Dejlige strande og mange vandsportsaktiviteter
  • Spændende historiske seværdigheder
  • Smuk og frodig natur
  • Spændende køkken og gæstfri befolkning
Vi kender Dalmatien!
Dalmatien ligger i den sydvestlige del af Kroatien og er et af landets smukkeste områder. Det dejlige varme klima, det krystaklare hav og spændende seværdigheder gør, at området hvert år tiltrækker mange solglade danske børnefamilier.

Find jeres feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig i Dalmatien.

Ferieparker i Dalmatien

Parken ligger i en fyrreskov og ved en 1,5 kilometer lang strand. Der er mange spændende attraktioner i nærheden, så her komme man ikke til at kede sig! Læs mere om Zaton Holiday Resort

RESORT VILLA MATILDA
Resort Villa Matilda er en skøn familiepark ved det smukke Vodice. Her er en fantastisk udsigt over den gamle by og kysten med de små øer. Hvis I ønsker en fredelig og afslappende familieferie er Villa Matilda et rigtig godt bud. Læs mere om Villa Matilda

Hvad enten I er til afslapning, strand og pool eller aktiv ferie med alskens former for vandsport, eller I hellere vil udforske smuk natur og spændende seværdigheder, er det muligt med en af vores ferieboliger i Dalmatien.

ZATON HOLIDAY RESORT
Zaton Holiday Resort er et stort resort som består af både en campingplads og karakteristiske rækkehuse med velplejede lejligheder. Parken har alt hvad man kan tænke sig af naturlig skønhed, underholdning, vand og sjov, samt restauranter og barer.

Hyggelige byer i Dalmatien

Her er også en skøn havnepromenade og mange billige og spændende butikker. Det er et fantastisk sted at besøge og noget I ikke må gå glip af på jeres ophold i Dalmatien!

Øen Pag
Tredive kilometer nord for Zadar ligger øen Pag. Øen er kendt for sit månelignende landskab, sine Paski lam, som siges at være de bedste man kan få i Kroatien, og en Paski Sir, som er en ost lavet af Paski-fårenes mælk. På nogle underlige flade marker produceres også salt til hele Kroatien. Byen Pag har en hyggelig gammel bydel med gader som løber i firkanter. Her kan man også se det sidste stående tårn, fra et fort med ni tårne som engang omkransede byen. Også "The Duke´s Palace" fra det 15. århundrede er et besøg værd.
Split
Split er en spændende historisk by med mange seværdigheder. Besøg Diocletian paladset eller tag på en guidet tur gennem Splits gamle bydel. For de kunst -og kulturinteresserede er det muligt at besøge et etnografisk museum eller at se en forestilling i Splits nationale teater. Split byder også på smukke parker, den romerske by Salona et par kilometer uden for Splits centrum, samt gode restauranter, strande og shoppingmuligheder.

Zadar
Zadar er Norddalmatiens største og ældste by med en historie der går hele 3.000 år tilbage. Zadars gamle bydel ligger på spidsen af den smalle halvø. Det meste af byen er omgivet af bymure med tårne og to byporte.

Attraktioner og seværdigheder

Vandsport i Dalmatien
I Dalmatien er vandsport et stort hit, og især dykning er populært på grund af det klare vand og de mange små øer. Hvis I er til dykning kan området omkring Zadar anbefales, for her er findes et rigt og mangfoldigt liv under vandet og mange undersøiske huler. Hvis man bevæger sig længere ind i landet kan man udforske de smukke nationalparker til fods eller på cykel.
Kornati-Øerne
Nationalparken Kornati er den mest skærgårdsagtige grupper øer i Middelhavet beliggende i det nordlige Dalmatien. Under det klare vand findes over 350 plantearter og 300 fiskearter, og man kan være heldig at se delfiner springe legesyge rundt i vandet. Ud over det spændende maritime liv er der også mange undersøiske huler, hvilket også gør området meget populært blandt dykkere.

Observatoriet på Mosor bjerget
Hvis I besøger byen Split, kan I med fordel tage vejen forbi observatoriet på Mosor bjerget. Stedet kaldes også for Stjernebyen for her kan I blandet andet kigge på planeter og stjerner gennem teleskop. Få et nærmere kig på Jupiter, Venus og Månen og mærk universets mystik.

Vejret og det spændende køkken i Dalmatien

Vejr og klima
Klimet i Dalmatien er dejligt middelhavsmildt og solrigt. I perioden juni til september ligger temperaturen på omkring 24-28 grader.
Mad, drikke og kultur
I Dalmatien minder madkulturen meget om hvad man typisk forbinder med middelhavsområdet: Friske, smagfulde grøntsager, grillet kød og store mængder skaldyr. Tæt på byen Dubrovnik, og på vejen til Split, kan du finde en af landets helt store delikatesser, nemlig østers. Den lokale ret Crni rižot, sort risotto, er også værd at smage på, og så er den helt speciel, da den får sin spektakulære farve fra blæksprutteblæk.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen