KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIG PÅ COSTA DORADA

De bedste ferieparker på Costa Dorada
Costa Dorada er et yndet feriemål for hele familien. Den solrige kyststrækning byder på smukke sandstande, krystalklart vand og dejlige restauranter. Desuden ligger Costa Dorada tæt på den europæiske metropol Barcelona, som har et rigt kultur og byliv. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Costa Dorada, Spanien
SE PÅ KORT

Læs mere om Costa Dorada

Hvorfor feriebolig på Costa Dorada?
Costa Dorada er en af Dansk Bilferies mest populære destinationer i Spanien, og der er også mange gode grunde til at vælge Costa Dorada som dit næste rejsemål.

  • Smukke finkornede sandstrande
  • Rig historie og arkitektur
  • Mange udflugtsmuligheder, fx Barcelona og Tarragona
  • Gode faciliteter til hele familien
  • Smuk natur Ferie på Costa Dorada
Costa Dorada ligger ud til Middelhavet og byder på sandstrande med det fineste sand, små hyggelige badestrande og oplevelser for hele familien. Costa Dorada har omkring 92 kilometers kyststrækning syd for Barcelona. Dansk Bilferie har forskellige ferieboliger i området, som kan leve op til dine ønsker og behov for din kommende ferie.

Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343. Her kan du få gode tips og råd, så du ender med den feriebolig du drømmer om.

Ferieparker på Costa Dorada

Camping Vilanova Park
Camping Vilanova Park tilbyder en fantastisk campingplads og det er et ideelt sted til familieferien. Campingpladsen ligger lige syd for Barcelona, så der er rig mulighed for spændende udflugter. Læs mere her.

Complex Tamarindos
Et fantastisk feriekomplex tæt ved smukke sandstrande. Her er der to store swimmingpools omgivet af palmetræer. Ferieparken ligger tæt ved den smukke by València, som er et yndet udflugtsmål for familier. Læs mere her.
Ferieboliger til enhver smag
Costa Dorada ligger på den spanske østkyst lige ned til Middelhavet, med et bjergrigt landskab i baghaven og lige syd for den livlige storby Barcelona. Med en feriebolig i dette område sikrer du dig en ferie med sol, strand, vand og masser af andre spændende oplevelser.

Find den feriebolig der passer bedst til dig og din families behov, så I sikrer jer at skabe jeres drømmeferie til sydens sol og sommer.

Smukke byer i området

Tarragona
I Tarragona finder du blandt andet romernes Tarraco. Den gamle bydel er blevet udnævnt til verdenskulturarv af UNESCO, og det er absolut et must-see på din ferie på Costa Dorada. Byen byder i det hele taget på masser af spændende historiske bygninger og arkitektur.

Reus
Arkitekten Gaudís fødeby og et at Cataloniens mest kulturaktive byer. Her er der rig mulighed for at besøge de mange spændende butikker og få et indblik i Gaudís liv.

Utallige udflugtsmuligheder
Costa Dorada byder på utallige interessante byer og udflugtsmuligheder. Det smukke område har blandt andet været inspirationskilde for kunstnere som Picasso, Miró og Casals, og det er der bestemt en grund til.

Salou
Salou er blevet et af turistmekkaerne langs Costa Dorada. Udover de fantastiske strande i området, er selve byen bestemt også et besøg værd. Her kan du opleve hyggelige små gader, et spændende natte- og restaurantliv og smuk arkitektur.

Vilde forlystelser og historiske bygninger

Tid til fordybelse
Costa Dorada byder også på adskillige historiske bygninger og arkitektoniske mesterværker. Besøg fx Sant Creus klosteret som dateres tilbage til det 12. århundrede. I Tarragona kan du også finde Pont de les Ferreres, også kendt som Djævlens Bro, da man mente det djævlen der havde bygget den efter at have tabt et væddemål til en smuk kvinde, som havde satset sin sjæl. Broen var oprindeligt 25 km lang, men nu står kun 217 meter tilbage.
Underholdning til store og små
På Costa Dorada kan du finde underholdning til enhver smag. Besøg fx en af de mest ekstraordinære forlystelsesparker i Europa, PortAventura Park. Parken besøges hvert år af omkring 4 millioner mennesker. Her kan du og hele din familie sagtens bruge en eller flere dage i både temapark og vandland. Parken er inddelt i flere verdensområder, du kan både opleve Kina, Polysesien og meget andet inden for parkens mure, så der er masser af mulighed for at gå på opdagelse her.


SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen