KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIG PÅ COSTA DEL SOL

Alle de bedste ferieparker på Costa del Sol
Costa del Sol bliver også kaldt Den Spanske Solkyst, og området kan da også prale af mere en 300 solskinsdage om året. Costa del Sol er et af Spaniens mest populære rejsedestinationer, og byder på afslapning under solen, smukke søvninge landsbyer og mulighed for spændende sightseeing. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
2 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Costa del Sol, Spanien
SE PÅ KORT

Læs mere om Costa del Sol

Hvorfor feriebolig på Costa del Sol?
Det er ikke en tilfældighed at Costa del Sol er en af Spaniens mest populære rejsedestinationer. Costa del Sol byder på mange fordele når du skal vælge feriebolig.

  • Uspoleret natur lige uden for døren
  • Nogle af de bedste strande i verden
  • Gode faciliteter og aktiviteter til hele familien
  • Spændende byer som Málaga og Ronda
  • Besøg hyggelige badebyer som fx Marbella eller Torrox
  • Store gastronomiske oplevelser og fantastiske vine

Ferie i Costa del Sol
Costa del Sol er en af Spaniens mest eftertragtede feriedestinationer, og det er der god grund til. Costa del Sol har nemlig hele pakken, mulighed for afslapning på de fantastiske strande, masser af temaparker til en begivenhedsrig ferie for hele familien og udsøgte restauranter og underholdning lige ned til stranden.

Book din ferie til Costa del Sol lige her eller kontakt en af vores ferierådgivere på 7010 4343. De kan hjælpe dig med at finde den rette feriebolig til dig og din familie.

Costa del Sols mest populære ferieparker

Feriepark Marina Park Select
Feriepark Marina Park Select ligger med de smukkeste panorama udsigter over både Middelhavet og bjergene, og med direkte adgang til stranden. Ferienparken byder på mange forskellige pools, tennisbaner, restauranter, indkøbsmuligheder og meget mere, alt sammen inden for gåafstand. Læs mere her.

Resort Las Mayoralas
Bo i hjertet af Andalusien når du besøger Resort Las Mayoralas omgivet af den smukkeste uspolerede natur. Denne feriepark indbyder til en rolig og afslappende ferie. Parken har egen restaurant med lokale specialiteter og en fantastisk panorama udsigt over dalen. Læs mere her.
Et bredt udvalg af ferieboliger
Den spanske østkyst bugner af lækre ferieparker, så du kan finde præcis den der passer til dine ønsker. Om du er til utallige swimmingpools, børneklub og buffet eller tid til afslapning og ro i smukke naturrige omgivelser, så er der en feriebolig der passer til dig og din familie.

Checkin Colina del Paraiso
Checkin Colina del Paraiso er et sandt paradis. Denne feriepark, beliggende i Benahavis rolige bjerge, har noget der glæder hele familien. Spillerum, børneklub, sportsaktiviteter, events og rig mulighed for afslapning ved poolen eller den nærvedliggende strand. Læs mere her.


Spændende byer på Costa del Sol

Málaga
Picassos fødested er solkystens hovedby. Her er særligt den gamle bydel og Picasso museet et besøg værd. Málaga har omkring 600.000 indbyggere, men trods byens størrelse, har den et charmerende historisk centrum, fyldt med små hyggelige gader og spisesteder hvor du kan prøve Andalusiens mange specialietter, fx den populære Paella.

Charmerende bjerglandsbyer
Kør en tur op i bjergene og gå på opdgalese i de mange hyggelige små bjerglandsbyer der gemmer sig rundt omkring. En af de mest populære landsbyer er den hvide andalusiske by Mijas, som ligger i nærheden af Fuengirola.
Mere end badeferie
Costa del Sol har meget mere at byde på end smukke strande og krystalklart vand. Gør dig selv en tjenste og besøg nogle af de smukke byer og landsbyer i området, fx Ronda, Mija og mange flere.

Marbella
Marbella er en af de mere mondæne byer på Costa del sol. Gå en tur ved havnen, Puerto Banus, og se enorme yachts ligge side om side. Marbella har også en gammel bydel hvor du kan slentre gennem de smalle, snoede gade og nyde det rige restaurentliv og de små hyggeligt butikker.

Seværdigheder og aktiviteter

Castillo de Colomares
Et monument bygget som en hyldest  til Christoffer Columbus og hans liv. Slottet blev bygget i 1987-1994 og fremstår idag som et smukt eventyrslot med betagende arkitektur. Slottet er et eventyrligt besøg for både børn og voksne.

El Torcal - den forstenede naturpark
Hele familien vil elske dette naturreservat i Málaga. Området er kendt for sine spektakulære klippeformationer, hvor børnene kan klatre og lege i hele dagen. Hvis du er heldig kan du også få øje på en bjergged, som klatrer rundt på lodrette klipper.
Et væld af muligheder
Der er adskillige ting at tage sig til for hele familien på Costa del Sol, prøv fx en af de mange vandland, besøg en dyrepark, en nationalpark eller et smukt historisk monument.

BioParc Zoo
I Fuengirola ligger BioParc Zoo, som både er en hyggelig zoologisk have og et avlscenter for truede dyrearter. Her kan du møde lemurer, hundrede år gamle skildpadder, gorillaer, tigre og mange andre spændende dyr.

Aqualand Torremolinos
Det største vandland på Costa del Sol med omkring 15 rutchebaner til både børn og voksne, legepladser og grønne områder med plads til afslapning. Her er der underholdning til alle aldre i timevis.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen