KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER PÅ COSTA BRAVA

Besøg de bedste ferieparker på Costa Brava
I smørhullet mellem Middelhavet og pyrenæerne ligger Costa Brava. Den smukke kyststrækning er kendt for sine lange, brede sandstrande og azurblå hav. Her er der rig mulighed for at aktivere hele familien i vandland, naturområder og på smukke badestrande. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af ferieparker af høj kvalititet på Costa Brava, alle er nøje udvalgte ud fra høje krav om faciliteter og beliggenhed. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Costa Brava, Spanien
SE PÅ KORT

Læs mere om Costa Brava her

Hvorfor feriebolig på Costa Brava?
Dansk Bilferie tilbyder de bedste ferieparker og ferieboliger langs Costa Brava, og der er mange grunde til at netop Costa Brava skal være din næste rejsedestination.

  • Utallige strande og smukke badevige
  • Enestående naturområder
  • Spændende kulturelle oplevelser
  • Ferieboliger med god beliggenhed og gode faciliteter
  • Udsøgt mad og vin

Ferie på Costa Brava
Nord for Barcelona ligger den smukke kyststrækning Costa Brava, som er spækket med lange badevenlige strande, fantastisk natur og små maleriske fiskebyer. Costa Brava er det oplagte feriested til dig der gerne vil have det hele: sol, strand, natur og by - Costa Brava har det.

Book din feriebolig på Costa Brava online her på siden eller ring en af vores dygtige ferierådgivere op på 7010 4343, og få råd og vejledning til at finde den helt rette feriebolig.


Populære ferieparker på Costa Brava

Camping Cala Llevadó
Dejlig luksuriøs campingplags med flotte og moderne ferieboliger. Campingpladsen er omgivet af smuk natur i bjergene og ligger lige ved fire forskellige smukke badestrande. Her er der masser af aktiviteter for både børn og voksne, der er blandt andet mulighed for at snorkle, dykke, sejle i kajak, vandre i bjergområder og køre mountainbike. Til børnene er der ligeledes et væld af aktiviteter, såsom forskellige arrangerede lege og sportsaktiviteter, klovne og meget andet. Læs mere her.
Giverola Resort
Giverola Resort har den smukkeste beliggenhed mellem bjergene og Middelhavet. Her er der både plads til at være aktiv med fodbold, tennis og meget mere eller slappe af på en liggestol ved poolen. Læs mere her.

Smukke og spændende byer på Costa Brava

Kulturelle Figueres
Figueres er fyldt med kulturelle oplevelse. Byen er kendt for at være Dalís hjemstavn, og det kan ses. En af de store attraktioner er blandt andet Dalí Theatre-Museum, dedikeret til kunstnerens surrealistiske værker. Tag også et kig på byens mange historiske monumenter, heriblandt den gamle middelalder væg og Sant Ferran slottet.

Livlige Lloret de Mar
Lys, musik og farver rimer bestemt på Lloret de Mar. Byen som aldrig sover, med smukke strande og et utal af barer og restauranter. Byen har dog også andet at byde på, blandt andet et spændende historisk centrum.
Gå på opdagelse i Costa Bravas byer
Langs Costa Brava kysten finder du alverdens spændende byer, som kun venter på at blive udforsket. Hvad enten du er til fest og farver eller små, rolige fiskerbyer fyldt med kultur, så er der noget som passer til dit humør. 

Ikoniske Cadaqués
Den smukke by Cadaqués er en af de mest symbolske byer på Costa Brava kysten. De klipperige kyster og små strande er et yndet turistmål blandt mange, men slå også et smut forbi byens historiske kvarter. Her er det også muligt at besøge kunstneren Dalís bemærkelsesværdige hus, hvilket i særdeleshed er en oplevelse.

Enestående naturoplevelser

Tag også et smut forbi halvøen Cap de Creus omkring 25 km syd for den franske grænse, et fantastisk naturreservat med et særpræget plante- og dyreliv. 

Banyoles søen i Girona provinsen er opkaldt efter den nærtvedliggende by Banyoles, og er den største naturlige sø i Catalonien. Søen er billedskøn, men også selve byen Banyoles har meget at byde på i form af kultur, historie og gastronomi. Her kan du derfor få et skønt mix af kultur og natur, og det er bestemt et besøg værd.
Bevæg dig ud i naturen
Ud over smukke lange strande, er Costa Brava også kendt for sin storslåede natur. Tag vandreskoene på og bevæg dig ud i nogle af de mange naturparker og husk kameraet. 

Aiguamolls de l'Empordà Natur Park er bestemt et besøg værd når du er i området. Det er Cataloniens andet største vådområde, og indeholder smukke laguner og søer. Parken er et sandt paradis for natur- og dyreelskere, og her er der ro til at nyde parkens farver og liv.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen