KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER VED COMOSØEN

De skønneste ferieparker ved den smukke Comosø
Rejs til Comosøen og oplev et af de smukkeste steder du kan tænke dig. Da gletsjerne trak sig tilbage, efterlod de et pragtfuldt landskab. Med næsten lodrette klippevægge som en beskyttende mur, ligger Comosøen med sit dybblå vandspejl. Her ånder der fred og idyl og ingen storme rusker op i den spejlblanke sø. Comosøen har alt hvad et feriehjerte kan begære af smuk natur, maleriske byer og gode restauranter, søstrande og krystalklart badevand. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Comosøen, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Comosøen

Hvorfor feriebolig ved Comosøen?
Hvis du overvejer at holde ferie ved Comosøen, har vi samlet et par gode grunde til at du skal vælge dette rejsemål.

  • Overdådig smuk natur
  • Maleriske byer og spændende attraktioner
  • Dejlige strande og krystalklart badevand
  • Mange aktivitetsmuligheder
Vi kender Comosøen!
Med et ophold i en af vores skønne ferieboliger ved Comosøen har du de perfekte rammer for en uforglemmelig ferieoplevelse. Comosøen er elsket for sin nærmest idylliske skønhed, stemningsfulde byer og dramatiske skråninger. Her kan I bade ved søen, gå på opagelse i byer med butikker, restauranter og seværdigheder, eller tage ud og opleve den skønne natur.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Fantastiske ferieparker ved Comosøen

RESIDENCE OASI DEL VIANDANTE
Residence Oasi Del Viandante ligger smukt i den østlige side af Comosøen, blot 1,5 kilometer fra stranden. Her kan du nyde udsigten over søen og Alperne, gå ture i området og slappe af i de dejlige faciliteter, såsom swimmingpool, børnepool,  restaurant og bar, og tage på udflugter til spændende byer og seværdigheder i området. Læs mere om Residence Oasi Del Viandante
RESIDENCE OASI DEI CELTI
På den skovklædte østlige side af Comosøen finder du ferieparken Oasi dei Celti. Nyd den skønneste udsigt over Alperne og Comosøen og de lækre faciliteter som findes i ferieparken. Her er en dejlig pool og en lækker terasse, og hvis du ønsker en dukkert i søen, tager du blot en lille nedstigning til den rolige stenstrand i bunden af pladsen. Læs mere om Residence Oasi dei Celti

Maleriske byer ved Comosøen

Bellagio
Bellagio er blevet kaldt Italiens smukkeste by. Placeret på et forbjerg mellem to flodarme og med udsigt til Comosøen på tre sider, er beliggenheden fænomenal. Med den blomsterbesmykkede søpromenade, de snævre gader og talrige fashionable hoteller og villaer, er byens atmosfære fortrinlig. Butikkerne lokker med alt fra kunsthåndværk til mode og gastronomiske lækkerier, ligesom restauranterne tilbyder et bredt og varieret udbud.

Varenna
Fiskebyen Varenna charmerer med sine pastelfarver på østsiden af Comosøen og overfor Bellagio. Som klistret fast på klippeskråningen ligger den smukke, rolige by med sine snævre smøger og hyggelig butikker. Her kan man se Villa Cipressi og Villa Monastero, et lystslot med herskabelige saloner og en botanisk have.
Como by
Como by er den største ved Comosøen, og her finder man et stort udbud af butikker, restauranter og underholdning. Byen gemmer også på en række prægtvillaer fra 1800-tallet, som vil imponere ethvert øje. Domkirken er fra 1300-tallet, men har gennemgået mange forandringer gennem tiden. Er man kulturelt intereseret kan det anbefales at se den romanske Chiesa di sant'Abbondia, som huser smukke fresker fra 1400-tallet.

Menaggio
I byen Menaggio kan du slappe af på de mange caféer og retauranter på det centrale torv. Der er også gode muligheder for at stå på vandski, windsurfe og kitesurfe, eller tage på vandre-og cykelture i området.

Aktiviteter og seværdigheder

Eller besøg den korteste flod i Italien som går under navnet Fiumatte, "mælkefloden", på grund af det mælkehvide skum floden afgiver, når den bruser ned gennem byen af samme navn.

Når man befinder sig ved Comosøen er det oplagt med en beroligende sejltur, hvor man glider forbi små byer og smuk natur. Det siges at sejlturen mellem Bellagio og Como er en af de mest bedårende i verden.
Der er masser af aktivitetsmuligheder ved Comosøen. Ved selve søen kan man prøve kræfter med alskens former for vandsport og der er mange vandre -og cykelruter i de omkringliggende bjerge.

Her kan man lægge turen forbi slotsruinen Castello di Vezio, hvor det siges at Theodolinda, dronningen af det Longobardiske kongerige, døde i det 7. århundrede.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen