KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIGER I CHARENTE-MARITIME

De bedste ferieboliger i Charente-Maritime
Charente-Maritime er en smuk region i Frankrig med en lang kystlinje ud til Atlanterhavet. Området er spækket med smukke grønne skovområder og hyggelige havnebyer. Det varme klima gør det til et perfekt feriemål, hvor du kan slappe af ved de smukke strande eller nyde det lokale cuisine i smukke og rolige omgivelser. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Charente-Maritime, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om Charente-Maritime

Hvorfor feriebolig i Charente-Maritime?
Der er mange gode grunde til at vælge den smukke franske region Charente-Maritime som din næste feriedestination.

  • Smukke landskaber
  • Masser af sjove oplevelser for børn og voksne
  • Ferieparker med gode faciliteter
  • Hyggelige små havnebyer
  • Spændende gastronomiske oplevelser
  • Et varmt klima med mange soltimer
Ferie i Charente-Maritime
Book en feriebolig i den franske region Charente-Maritime og få mulighed for at holde ferie i smukke landskaber, bade ved dejlige strande og spise udsøgte lokale specialiteter. Området har også mange sjove oplevelser til børn, såsom adskillige dyreparker og vandland med store rutchebaner.

Bestil din feriebolig i Charente-Maritime her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere og få råd og vejledning til at finde den rette feriebolig til dig og din familie.

Populære ferieboliger i Charente-Maritime

FERIEPARK LE VILLAGE DES AMAREYEURS
Feriepark Le Village Amateyeurs er en hyggelig lille feriepark på den smukke ø Ile d'Oléron. Øen er blandt andet kendt for de mange flotte små fiskerhuse langs kysten. Ferieparken har swimmingpool og cykeludlejning og ligger tæt ved en dejlig strand. Læs mere her.
FERIEPARK DOMAINE LES FORGES
Feriepark Domaine Les Forges er en dejlig familievenlig feriepark, som ligger i smukke og rolige omgivelser i Poitou Charentes. Her er der masser af plads til leg og afslapning. Ferieparken har en opvarmet swimmingpool med børnebassin, en legeplads, en hyggelig bar og meget mere. Læs mere her.

Spændende seværdigheder

Les Château des Enigmes
Dette slot er ikke kun smukt og historisk. Her kan du også få anderledes oplevelser for hele familien på en tre timer lang tur, hvor du sammen med tre musketerer skal forsøge at overvinde en ond sammensværgelse mod dronningen. Det hele er naturligvis blot en sjov og lærerig leg.

Rochelle tårnene
Oplev Rochelles tre ikoniske tårne i byens gamle havn. Lanternetårnet er et fyrtårn og blev tidligere brugt som fængsel. Saint Nicolas tårnet og Kædetårnet var tilsammen den majestætiske indgang til byens gamle havn.

Fort Boyard
Du kender det fra det populære tv-program Fangerne på Fortet, men nu har du mulighed for at komme helt tæt på det historiske fort. Hele sommeren kan du tage en bådtur ud forbi Fort Boyard, hvorfra du kan se på den smukke gamle bygning.

La Cité de l'Huitre
La Cité de l'Huitre er et østers center hvor du kan opleve de mange forskellige smage inden for denne udsøgte lokale spise. Østers har nemlig meget mere at byde på end man lige skulle tro, og kan spises på utallige måder, så du kan helt sikkert finde en variant som passer til dine smagsløg.

Sjove oplevelser for hele familien

Dyreparker
Det smukke franske område Charente-Maritime har oplevelser for hele familien. Her finder du blandt andet mange spændende dyreparker hvor du kan se nærmere på eksotiske dyr og havets spændende liv. Besøg fx. La Palmyre Zoo, som er en af Europas mest velkendte zoologiske haver. Her kan du se mere end 1600 dyr fra alle verdens kontinenter. Tag også på udflugt til La Rochelle Aquarium, hvor du kan komme på en to timers lang rejse gennem verdens have og oceaner og møde mere end 12.000 havdyr i 3 millioner liter vand, hvilket gør dette private akvarium til et af de største i Europa.
Vandland
Charente-Maritime har mange sjove vandland hvor der er masser af underholdning for hele familien. Prøv fx Les Antilles de Jonzac, hvilket er et tropisk vandeventyr i hjertet af Saintonge området. Her er der rig mulighed for afslapning og hygge i det store wellness- og beautyområde. Du kan også lege og være aktiv i fitnessrummet eller de mange forskellige pools og vandaktiviteter. Iléo Aquatic Center er også et elsket besøg for alle familiens medlemmer. Denne udendørs vandpark har store rutchebaner, børnebassiner, mulighed for at prøve at surfe på bølger og meget andet.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen