KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIGER I CHAMPAGNE-ARDENNE

De bedste ferieparker i Champagne-Ardenne
Besøg fantastiske Champagne-Ardenne i det nordøstelige Frankrig. Området er blandt andet kendt for deres verdensberømte champagne og det er spækket med hyggelige byer fyldt med spændende kultur og historie. Tag hele familien, kæresten eller dine venner med til Champagne-Ardenne og skab en uforglemmelig ferie med spændende oplevelser til alle aldre. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Champagne/Ardenne, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om Champagne-Ardenne

Hvorfor feriebolig i Champagne-Ardenne?
Champagne-Ardenne er både et smukt og interessant område i Frankrig, og der er flere gode grunde til at vælge denne region til din næste feriedestination.

  • Smukke landskaber
  • Hyggelige byer
  • Dejlige ferieparker med gode faciliteter
  • Skønne madoplevelser og ægte champagne
Ferie i Champagne-Ardenne
Champagne-Ardenne er en region med oplevelser for en hver smag. Smag på den verdensberømte champagne, besøg hyggelige byer og historiske seværdigheder. Tag også på sejltur i nogle af de mange smukke søer, eller hop på cyklen og kom helt tæt på den storslåede natur.

Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343. De kan give dig råd og vejledning til at finde den helt rette feriebolig. 

Populære ferieparker i Champagne-Ardenne

FERIEPARK LA FORGE DE SAINTE MARIE
Feriepark La Forge De Sainte Marie er en charmerende og luksuriøs feriepark med mange skønne faciliteter. Ferieparken ligger i et smukt kuperet landskab, den har en indendørs pool og forskellige sports- og fritidsaktiviteter. Læs mere her.
Ferieparker i Champagne-Ardenne
Med en feriepark gennem Dansk Bilferie er du sikker på at du kan holde ferie i en feriebolig af høj kvalitet, med god beliggenhed og gode faciliteter for dig og din familie. Så kan du bare læne dig tilbage og nyde din ferie.

Skønne byer i Champagne-Ardenne

Troyes
Troyes er Champagnes historiske hovedstad, og kaldes også byen med de 10 kirker. Og der er også mange smukke gamle bygningsværker at beskue. Se fx den storslåede katedral, Saint-Urbain basilika og Notre-Dame-des-Trévois kirken.

Reims
En by fuld af kunst og historie. Reims har flere bygningsværker som er klassificerede som verdensarv af UNESCO, heriblandt den fantastiske katedral. Reims har desuden mange spændende kunst- og historiemuseer.
Châlons-en-Champagne
Châlons-en-Champagne er en chamerende lille by, bygget på et netværk af kanaler og floder. Oplev byens arkitektur og sceneri fra en sejltur gennem kanalerne, her går det hurtigt op for dig hvorfor byen også kaldes Champagnes Venedig.

Sedan
Sedan er byen med Europas største fæstning, særligt bygningens mere end 12 meter høje vægge er et meget imponerende syn. Udover at være en imponerende bygning, er slottet også ofte vært for forskellige udstillinger, ridderturneringer, middelalderfestivaller og meget mere.

Smuk natur og ægte champagne

Smag ægte champagne
Du kan naturligvis ikke tage til Champagne-Ardenne uden at smage den helt ægte champagne, som netop stammer fra dette område. Den ægte champagne stammer fra det geografiske område mellem Reims og Epernay, og kan kun laves af tre forskellige vindruesorter: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Besøg nogen af de mange champagnekældere og vingårde i området, de kan ofte findes omkring de små landsbyer og er bestemt et besøg værd. Her kan du se hvordan champagnen produceres og smage på de eksklusive dråber. 
Aktiv ferie
Champagne-Ardenne har kilometerlange kanaler og utallige mindre veje med meget begrænset trafik. Det er derfor oplagt at tage ud i den fantastiske natur i denne franske region på cykel. Der er rig mulighed for at leje cykler og et bredt udvalg af sjove og spændende cykelruter hvor hele familien kan være med. 

På cykel er det lettere at komme helt tæt på naturen, og så kan du tage din sightseeing i nøjagtig det tempo som passer dig. Tag eventuelt en madpakke med og gør en dag ud af det. Besøg fx nogen af de mange fantastiske søer, såsom Fôret d'Orient søerne eller Lac du Der.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen