KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIGER I BOURGOGNE/RHÔNE

De bedste ferieparker i Bourgogne/Rhône
Bourgogne/Rhône er udsøgte vinområder der tilbyder nogen af verdens bedste vine, men disse skønne franske områder har også meget andet at byde på. Bourgogne/Rhône er nemlig også spændende historiske og kulturelle egne med naturlig skønhed hvor floder og vandfald løber gennem dramatiske kløfter og charmerende landsbyer. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Bourgogne/Rhône, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om Bourgogne/Rhône

Hvorfor feriebolig i Bourgogne/Rhône?
Bourgogne/Rhône er smukke og spændende områder i Frankrig, og der er mange gode grunde til at du skal vælge Bourgogne/Rhône som din næste feriedestination.

  • Berømte vindistrikter og skønne gastronomiske oplevelser
  • Ferieboliger med gode faciliteter
  • Hyggelige byer
  • Smuk og frodig natur
Ferie i Bourgogne/Rhône
Bourgogne/Rhône er hovedsagligt kendt for at producere fantastiske vine, men besøg ikke dette område uden også at smage deres lokale retter, besøge de spændende historiske seværdigheder og de mange hyggelige byer og den smukke natur. I Bourgogne/Rhône er der mange dejlige oplevelser for alle.

Bestil din feriebolig online her på siden eller ring til en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343

Populære ferieparker i Bourgogne/Rhône

Feriepark Le Grand Bois
Denne børnevenlige feriepark ligger i smukke landlige omgivelser. her er der rig mulighed for at boltre sig på det store græsareal eller bade, både i en indendørs- og udendørs pool. Ferieparken byder også på en børnezoo og ponyridning, samt mulighed for en rolig fisketur ved den smukke sø i Le Grand Bois. Læs mere her.
Village de Vacences Champ d'Été
Denne skønne feriepark ligger i de smukkeste naturlige omgivelser, og i gåafstand fra den hyggelige landsby Pont de Vaux. Ved ferieparken er der en dejlig pool med vandrutchebaner og sauna. Området er berømt for sine lækre vine og der er rig mulighed for at vandre eller cykle ud i naturen. Læs mere her.

Vin og mad

Maden
I Bourgogne/Rhône finder du alt den spændende mad du forbinder med Frankrig: snegle, dijon sennep, oste og meget mere. Så der er mange ting som hurtigt kan få tænderne til at løbe i vand. Oplev nogen af de mange berømte produkters hjemstavn, såsom Dijon, hvor Dijon sennepen stammer fra. Smag også på de mange lokale oste fx Époisses osten eller drik den berømte drink Kir, som indeholder lokal cassis og Aligoté fra Bourgogne.
Vindistriktet
Man kan ikke sige Bourgogne/Rhône uden at sige vin. Bourgogne/Rhône er et af verdens mest berømte og eftertragtede vindistrikter, så sørg for at besøge nogen af de mange smukke vinmarker og køb smagsprøver på nogle af de gamle vingårde der ligger spredt ud over hele området. Bourgogne/Rhône har flere forskellige vinruter som du kan udforske til fods, på cykel, med båd eller på en helt fjerde vis. Her bliver du styret gennem nogle af de mest anerkendte vinområder.

Spændende byer og seværdigheder

Lyon
Lyon er blandt de største byer i Frankrig og har masser har spændende seværdigheder og oplevelser for hele familien. Gå en tur gennem den gamle bydel, som er på Unescos verdensarvsliste, spis på nogen fantastiske restauranter og besøg nogen af byens mange spændende museer. Der er rigeligt at tage sig til i denne brusende storby.

La Charité-sur-Loire
Denne smukke by er fyldt til randen med fantastisk arkitektur og kunst. Byen har også en smukt restaureret kirke som bestemt er et besøg værd.
Solutré klippen
Midt i vinmarkerne i Mâconnais skyder den enorme klippeformation op af jorden, som en usædvanlig geologisk kæmpe. Klippen er blevet et symbol på Bourgogne og byder på fantastiske udsigter og masser af plads til at udforske den beundringsværdige natur.

Dijon
Dijon er en smuk og facinerende by, hvor du kan gå på opdagelse i timevis. Her finder du spændende butikker, hyggelige små gader, skønne haver og terrasser, gamle historisker bygninger og meget mere.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen