KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

VELKOMMEN TIL FERIEPARKER BELGIEN

Ferieparker og ferieboliger i det charmerende Belgien
Skønt Belgien ikke er meget større end Jylland, rummer det lille land meget mere, end man skulle tro. Belgien gemmer på strande, hyggelige byer, spændende varieret landskab og selvfølgelig det kulturelle og politiske epicenter Bruxelles. Med et ophold i en af vores ferieboliger har dig og din familie de bedste rammer for at opleve Belgiens storbyer, kultur, historie og natur. Læs mere
AAA certificeret -
højeste kreditvurdering
Go'e anmeldelser
på Trustpilot
Medlem af
Rejsegarantifonden
Populære rejsemål i Belgien
SE PÅ KORT
Du skal ikke sidde i bilen særlig længe for at ramme Den Belgiske Kyst. Dette skønne og charmerende rejsemål byder på alt fra strande og gode restauranter til spændende byer og masser af kulturelle oplevelser. Med en feriebolig ved dette dejlige belgiske område kommer du i hvert fald ikke til at kede dig.
Badebyer
Kulturelle værdier
Gamle byer
Smuk kyst
SE PÅ KORT
De Belgiske Ardenner gemmer på smukke skove, slotte, huler og idylliske landsbyer og er en oplagt destination for dig, der gerne vil have en aktiv ferie. Der er blandt andet mulighed for kano, cykling, klatring, rafting og mange andre hæsblæsende aktiviteter. Er du mere til at tingene foregår stille og roligt, er mulighederne også mange. Der er mange smukke vandre - og cykelruter at udforske, lige...
Rig på historie
Han-sur-Lesse
Krigsmindemærker
Smuk natur
SE PÅ KORT
Belgiske Limburg er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Her kan du besøge nogle af de hyggelige byer i området, smage på de lækre lokale oste, øl og andre delikatesser, samt nyde kulturelle og historiske seværdigheder, samt smukke landskaber hvorend du kigger hen.
Mindre hyggelige byer
Belgisk provins
Lokalt øl
Landlige områder
SE PÅ KORT

Læs mere om Belgien

Hvorfor feriebolig i Belgien?
Der er rigtig mange gode grunde til netop at vælge en af vores lækre ferieparker og ferieboliger i Belgien på din næste ferie.

  • Belgien rummer meget mere, end øjet ser
  • Besøg metropolen Bruxelles
  • Smukke strande og kulturelle oplevelser
  • Landlige områder og spændende historie
Vi kender Belgien!
Med sine kun små 700 kilometer fra Danmark er Belgien en oplagt sommerferiedestination. Den Belgiske Kyst er ikke langt væk, og den byder på strande, hyggelige byer med gode restauranter og mange kulturelle oplevelser.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig.

Populære områder i Belgien

Belgiske Ardenner
I De Belgiske Ardenner kan du opleve et bakket landskab med charmerende landsbyer, de berømte grotter i Han-sur-Lesse og selvfølgelig Luxembourg. Vi har mange forskellige ferieparker og ferieboliger i De Belgiske Ardenner, så her finder du med garanti noget der passer til jeres ønsker og behov . Læs mere om De Belgiske Ardenner

Belgiske Limburg
Limburg er en belgisk provins berømt for sin lokale øl og ost. Her kan den Belgiske kultur opleves på bedste vis, og hvad end I er til aktiv ferie eller afslapning, kan I finde det her. Læs mere om Limburg
Dansk Bilferie har ferieparker og ferieboliger i 3 forskellige områder af Belgien: Den Belgiske Kyst, De Belgiske Ardenner og Limburg.

Den Belgiske Kyst
Kyststrækningen i Belgien byder på både strand, hyggelige byer og masser af kulturelle oplevelser. Her er der gode muligheder for både sol, strand, forlystelser og shopping, så her er noget for enhver smag. Læs mere om Den Belgiske Kyst

Charmerende byer og seværdigheder

Her kan man også besøge et museum omdannet fra den kro, hvor den engelske General Wellington dengang opslog sit hovedkvarter.

Middelalderbyen Gent
Hvis man interesserer sig for Middelalderen er Gent et must! En gåtur gennem byen giver et både uromantiseret og realistisk bud på, hvordan en Midteuropæisk by i Middelalderen så ud. Her findes også en række fine kunstmuseer, der blandt andet udstiller værker af Hieronymus Bosch og Jan van Eyck.
Bruxelles
Bruxelles er helt klart et besøg værd hvis man er til byliv, kultur og historie. Besøg den berømte plads Grand-Place, hvor du kan være heldig at se et overdådigt blomstermønster og de flotte storslåede historiske bygninger.  Byen rummer udover området omkring EU kommisionen og EU parlamentet også fremragende chokolade, parisisk charme, små snoede, smalle veje, fine butikker og skønne spisesteder.

Waterloo
Cirka 15 kilometer syd for  Bruxelles ligger landsbyen Waterloo. Et par kilometer fra byen finder man resterne af den verdensberømte slagmark, hvor Napoleon i 1815 led sit afgørende nederlag.

Mad, natur og kultur

Belgiens natur og klima
Beligens klima er udpræget tempereret kystklima med sommertemperaturer på 17-18 grader. Kystlinjen strækker sig over 66,5 kilometer og landskabet varierer fra flade kystsletter i nordøst, til bølgende bakker i den centrale del af landet, og de skovklædte bjerglanskab i sydøst (Ardennerne).
Mad, drikke og kultur
Selvom Belgien mest er kendt for øl og chokolade, er det belgiske køkken faktisk ganske enestående. Af egnsspecialiteter kan nævnes fiskeretter fra kystbyerne og patéerne fra Ardennerne. Belgiens ølkultur er avanceret og der findes cirka 140 bryggerier i landet. Der fremstilles mindst 40 forskellige øltyper og af de mest kendte kan nævnes: Hoegaarden (hvedeøl) og Duvel (gylden ale).
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen