KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER I BAYERISCHER SKOV

De skønneste ferieparker i Bayerischer Skov
Bayern er et smukt og eventyrligt område i de sydøstlige Tyskland. Bayern er da også tyskernes foretrukne feriedestination, hvilket er til at forstå, da den smukke natur med bjerge, skove og søer og de kulturelle højdepunkter skaber en dejlig atmosfære i byen. Området vrimler også med hyggelige middelalderlige landsbyer, solrige vinmarker, skove, vandrestier og moderne byer som München. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 feriepark
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Bayerischer Skov, Tyskland
SE PÅ KORT

Læs mere om Bayerischer Skov

Hvorfor feriebolig i Bayerischer Skov?
Der er mange grunde til, at Bayerischer Skov er et populært rejsemål blandt danske børnefamilier. Vi har samlet et par af dem her.

  • Vandreture i den Bayerske skov
  • Rå bjerge
  • Middelalderlige byer og seværdigheder
  • München
Vi kender Bayerischer Skov
En ferie i Bayerischer Skov er lig med alper, vinmarker, skov, romantiske middelalderbyer og eventyrlige slotte. Hvad end I er til aktiv ferie, kultur eller afslapning, vil I finde det her.  

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

De tre mest populære ferieparker i Bayerischer Skov

FERIENKLUB MAIERHÖFEN
Denne park ligger ved foden af Allgäu og har masser at byde på: En dejlig indendørs swimmingpool, en restaurant, børnebassin, wellness og meget mere. Nyd et ophold i en af vores lejligheder med terasse eller balkon, tag på smukke vandreture i området eller besøg den større by Isny. Læs mere om Ferienklub Maierhöfen
Det bedste udvalg af ferieparker
Hos Dansk Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af skønne ferieboliger i Bayerischer Skov. Vores ferieparker er altid af særlig høj kvalitet og med mange gode faciliteter som hele din familie kan nyde på jeres næste ferie i Tyskland.

Eventyrlige slotte, høje bjerge og smukke byer

Zugspitze
Zugspitze er med sine 2.962 meter det højeste bjerg i Tyskland. Bjerget ligger i den østlige del af Alperne og på bjergets top ligger grænsen til Østrig. Indtil Schengen-aftalen var der derfor grænsekontrol på bjerget. Man kan komme op til toppen via tre svævebaner, som stykke for stykke vil føre jer op i de højere luftlag på toppen af Zugspitze.


Neuschwanstein Slot
Neuschwansteing Slot blev opført i 1869 under den bayerske kong Ludwig II ved Füssen i det sydlige Bayern. Slottet, som også kaldes "Eventyrslotet", betragtes som det mest besøgte slot i verden og er samtidig Tysklands mest besøgte seværdighed. Slottet, som gav inspiration til slottet i Askepot, var dengang et udtryk for kongens idealbillede af et middelalderligt ridderslot. Hvis man er i dette område, er det must at besøge slottet og mærke historiens vingesus i de  prægtige gemakker.
München
München, den bayerske hovedstad, er berømt for mange ting. Udover at være en smuk by rig på kultur og historie, er det også her den berømte Oktoberfest foregår. Hvis du er til musik, øl og lederhosen, vil du elske Oktoberfesten. Når du slentrer rundt i byen, må du ikke gå glip af Nymphenburgpaladset, som er et imponerende syn. Derudover vil du finde gode butikker, restauranter og masser af andre spændende seværdigheder at udforske.

Nationalpark Bayerischer Wald
Naturparken Bayeriischer Wald er et af de smukkeste og mest forskelligartede naturlandskaber i Europa. Parken  breder sig over hele 24.000 hektar med store skove, bjergkæder og romantiske floder. Området tiltrækker vandre -og mountainbikeentusiatster i stor stil, såvel som de kunst - og kulturinteresserede, som tiltrækkes af de magiske slotte og paladser.

Maden og vejret i Bayerischer Skov

Vejr og klima
Tysklands klima er temperet med gennemsnitlige sommertemperaturer på 15-20 grader. Landet er, som Danmark, præget af Atlanterhavets kystklima på den ene side, og det kontinentale fastlandsklima på den anden, hvilket bliver mere dominerende, jo længere sydpå man kommer.
Mad, drikke og kultur
Tysklands køkken og kultur varierer meget fra region til region, som hver især er inspireret af de nærliggende lande. Vi kender Sauerkraut, som serveres med lokal tysk øl, tyske pølser og sort brød. I Bayern er Bier und Bratwurst et must, men derudover byder regionen også på mange gode oste.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen