KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEBOLIGER I ARDÈCHE/CEVENNE

De bedste ferieparker og ferieboliger i Ardèche/Cevenne
Ardèche/Cevenne er et fantastisk smukt område med storslået natur. Beliggende i hjertet af Monts d'Ardèche finder du denne franske perle, hvor du flere steder kan opleve historiske aftryk fra vulkanaktivitet og finde gamle slotte, kirker og hyggelige landsbyer. Besøg en af Dansk Bilferie ferieboliger i Ardèche/Cevenne og skab en uforglemmelig ferie for dig og din familie. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Ardèche/Cevenne, Frankrig
SE PÅ KORT

Læs mere om Ardèche/Cevenne

Hvorfor feriebolig i Ardèche/Cevenne?
Ardèche/Cevenne er både et smukt og interessant område i Frankring. Der er mange gode grunde til netop at vælge denne franske destination som dit næste feriemål.

  • Enestående naturområder
  • Spændende naturfænomener
  • Skøn madkultur
  • Mange historiske og kulturelle seværdigheder
  • Venlig befolkning
Ferie i Ardèche/Cevenne
Ardèche/Cevenne er kendt for den enestående natur. Med de mange smukke slugter langs Ardèche-floden og den store naturpark i området, er dette et ideelt ferieområde for familie, par og naturelskere. Området byder også på spændende historie, mineralske kilder og en skøn madkultur.

Book din feriebolig her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, og få råd og vejledning til at finde ferieboligen til din næste ferie.

Populære ferieparker i Ardèche/Cevenne

Residence Les Sources de Manon
I udkanten af Vallon-Pont-d'Arc finder du denne børnevenlige feriepark. Her er der to opvarmede pools med seperate børnebassiner og en stor terrasse til solbadning og afslapning. Der er mange spændende udflugtmuligheder og aktiviteter i nærområdet, fx kanoudlejning, riverrafting og meget mere. Læs mere her. 
Feriepark Lou Castel
Den smukke feriepark er beliggende i den fantastiske uspolerede natur i Ardèche og lige ved skoven Bois de Païolive. Ferieparken har en opvarmet pool og er generalt et bilfrit område, hvilket gør det til en yderst børnevenlig feriepark. Slap af i ferieparken eller tag på spændende udflugter i den omkringliggende natur. Læs mere her.

Naturområder og seværdigheder

Seværdigheder
Hop på Ardèches berømte damptog og nyd en helt særlig sightseeingtur langs Doux-floden. Besøg også den hyggelige by Annonay, hvor Montgolfier brødrene var de første til at flyve i en varmluftsballon tilbage i 1783, men byen har også i sig selv meget historik og hyggelige små gader. 

Ardèche/Cevenne har også mange skønne dyreparker, hvor du både kan komme i nærkontakt med spændende landbrugsdyr eller se nærmere på flotte safaridyr.
Naturområder
Ardèche/Cevenne har nogen fantastiske naturområder, som du kan besøge til fods eller på cykel. Païolive skoven er en forstenet skov med spændende stenformationer som er oplagte at gå på opdagelse i og kravle rundt på. Gå også på opdagelse i Ardèche grotterne, nogen af naturens mesterværker skabt for omkring 20.000 år siden. Mont Gerbier de Jonc er også en af områdets smukke naturseværdigheder, bjerget står i 1551 meters højde omringet af vulkankupler, kratersøer og moser. Udsigten fra toppen af bjerget er uovertruffen.

Maden

Kastanjer er en elsket spise i Ardèche og bruges på mange forskelige måder: tørret, som mel, hele skrællede kanstanjer og katanjepure. I alle de små landsbyer, særligt i de koldere måneder, vil du kunne købe brændte kastanjer ved gadesælgere på hvert hjørne. Prøv også Ardèches fantastisk honning, her kan du virkelig smage hvordan den omkringliggende natur påvirker produkterne. Og honningen variere i smag, tekstur og farve, alt efter hvilket specifikt område den kommer fra.

Skønne lokale produkter
I Ardèche regionen sætter befolkningen pris på lækre og smagfulde produkter når de skal lave deres lokale specialiteter. Nogle af Ardèches fantastiske lokale produkter er blandt andet oliven, og oliventræerne har vokset i det sydlige Ardèche siden det 12. århundrede. Ardèche er også et område med utrolig mange naturlige mineralkilder, hvilket bliver hældt på flaske, ofte med lidt brus. Nogen af produkterne eksporteres til hele verden. 


SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen