KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

FERIEPARKER VED ADRIATERHAVET

Alle de bedste ferieparker ved Adriaterhavet
Adriaterhavet er med sine dejlige, brede sandstrande, og uimodståelige blågrønne badevand et sikkert hit blandt danske børnefamilier. Dansk Bilferie har et stort udvalg af ferieparker ved Adriaterhavet, som alle er nøje udvalgte ud fra høje krav til kvalitet og beliggenhed. Området omkring Adriaterhavet byder på masser af aktivitetsmuligheder, hyggelige italienske byer, seværdigheder og spændende udflugtsmål. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
8 ferieparker
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
TEMA
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Adriaterhavet, Italien
SE PÅ KORT

Læs mere om Adriaterhavet her

Hvorfor feriebolig ved Adriaterhavet
Dansk Bilferie har et bredt udvalg af dejlige ferieboliger ved Adriaterhavet for hele familien. Der er mange fordele ved at vælge en feriebolig ved Adriaterhavet:

  • Store poolområder og masser af faciliteter og aktivtetsmuligheder
  • Børnevenlige omgivelser
  • Livlige badebyer som Bibione, Caorle og Lido Di Jesolo
  • Besøg spændende byer som Venedig eller Chioggia, "det lille Venedig"
  • Lækre sandstrande og solrigt klima
Ferieboliger ved Adriaterhavet
Adriaterhavet ligger år efter år i top over danske børnefamiliers ynglingsrejsedestination. Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af ferieboliger ved Adriaterhavet som passer til hele familien. Beliggenhed og kvalitet af vores ferieparker er nøje udvalgt og der er rig mulighed for aktiviteter og spændende oplevelser i området.

Book din feriebolig ved Adriaterhavet online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på
70 10 43 43, som kender Adriaterhavet som deres egen bukselomme!

De tre mest populære ferieparker ved Adriaterhavet

CENTRO VACANZE TIZÉ
Centro Vacanze Tizé er en feriepark med noget for enhver smag. Alle hytter er placeret tæt ved poolen, og er du mere til strand, så hop på det gratis tog der kører direkte til stranden! Der er en venlig atmosfære i ferieparken og de høje fyrretræer giver kølighed i skyggen. Der er meget at lave i området, som for eksempel udflugt til Venedig eller forlystelsesparken Mirabilandia. Læs mere om Vacanze Tizé
RESIDENCE PORTO SOLE
Residence Porte Sole er en smuk blomstrende feriepark som ligger med udsigt til havet og grænsende op til Venedig. Når du befinder dig ved den store og velholdte swimmingpool kan du både se ferieboligområdet og det smukke azurblå hav med den fine strand. Læs mere om Porte Sole

VILLAGIO LAGUNA BLU
Med en beliggenhed kun 100 meter fra stranden og havet er Villagio Laguna Blu en oplagt feriepark at vælge ved Adriaterhavet. Der er gode faciliteter og mange udflugtsmuligheder til for eksempel det hyggelige Caorle, romantiske Venedig, eller landsbyen Porte Santa Margherita. Læs mere om  Laguna Blu

Adriaterhavet har fantastiske strande

Strandene ved Adriaterhavet er særdeles børnevenlige; der er masser af plads at boltre sig på, og det fine, gyldne sand indbyder til flotte sandslotte, spil og leg.

Hvis dette lyder som noget for jer, så er det oplagt med feriebolig ved Adriaterhavet!
Strandene ved Adriaterhavet
Man finder nok ikke bedre strande i Italien end strandene ved Adriaterhavet. Mange af strandene her er mærket med det såkaldte blå flag, som indebærer miljøvenlighed, høj vandkvalitet, højt serviceniveau og højt sikkerhedsniveau.

Ved Adriaterhavet vil I opleve brede, store sandstrande med krystalklart og smaragdgrønt badevand, samt en betagende udsigt.

Spændende byer ved Adriaterhavet

Bibione
Denne lille hyggelige by med kun 3.000 indbyggere forvandles i højsæsonen til en livlig by med masser af ting at byde på. Blandt andet en dejlig strand, sjove sportsaktiviteter, wellness, gode shoppingmuligheder, et livligt natteliv og hyggelige caféer og restauranter.

Caorle
Caorle er en hyggelig og charmerende lille fiskerby som helt bestemt er et besøg værd. Med de farvede huse, flotte sandstrande, historiske seværdigheder, spændende butikker og italienske atmosfære er Caorle helt unik.
Venedig
Alle vores ferieparker ved Adriaterhavet ligger kun en kort køretur fra Venedig så det er oplagt at tage på opdagelse i den gamle og romantiske by. Oplev den unikke stemning med de små, smalle gader og tag med gondolerne og oplev den smukke by fra vandet.

Cavallino-Treporti
Cavallino Treporti er en lille by beliggende på en halvø langs Adriaterhavet, som er kendt i hele Europa for det rene badevand, de smukke laguneomgivelser og uberørte natur. Cavallino byder også på hyggelige restauranter og isboder med italiensk is.


SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen