KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Familieferie i landlig idyl

Tag med hele familien på ferie i smukke og rolige omgivelser, og oplev det forholdsvist nye begreb, agriturismo. Her kan I bo i charmerende rammer, hvor der samtidig produceres fødevarer af den ene eller anden art. Læs mere

Læs mere om agriturismo

En agriturismo kombinerer overnatning og produktionen af fødevarer af den ene eller anden art. Her kan I komme helt ned i gear og samtidigt udforske den spændende produktion. I vil desuden kunne smage på de lokale produkter og disse byder på en særdeles god kvalitet. I vil som regel bo i en fantastisk ferielejlighed i de smukke omgivelser, og samtidigt nyde godt af stedets skønne faciliteter.
Lad børnene løbe frit omkring med masser af plads og frisk luft. I bor i smukke, rolige og landlige omgivelser, der danner rammen om en fantastisk familieferie, som I sent vil glemme. I kan nyde en autentisk ferie samtidigt med, at I får indblik i livet på landstedet, som oftest er beliggende smukt i landskabet. I vil desuden opleve en helt unik charme, og børnene vil have store arealer at udfolde sig på. De fleste agriturismo'er er børnevenlige og tilbyder legepladser, swimmingpool og forskellige dyr, og dette vil uden tvivl være et hit hos børnene. 

Agriturismo ved Gardasøen

Agriturismo La Filanda
Når I bor på La Filanda er der lagt op til en masse sjov og spas for hele familien. Gården er omgivet af landlig natur og er præget af en skøn feriestemning, og dette er med til at danne rammen om en familieferie, som I sent vil glemme. Den store gård blev i mange år brugt til uldspineri, og i galleriet finder I en udstilling af historisk udstyr og køretøjer. Læs mere om Agriturismo La Filanda her..
Agriturismo San Rocco
Bo på en lille, hyggelig gård, der er beliggende på bakkerne ved Gardasøen. Her kan I bl.a. den fantastiske udsigt over søen, snuppe en afkølende dukkert i swimmingpoolen eller dyste mod hinanden i bordtennis. San Rocco byder på en skøn restaurant og bar, og ferieparken er holdt med kælighed af familien Manestrini, som producerer olivenolie og vin. Læs mere om Agriturismo San Rocco her..

Agriturismo ved Adriaterhavet

Agriturismo Casa Renili
Bo i bølgende bakker midt i en olivenlund, og nyd godt af de moderne og skønne faciliteter, som Casa Renili byder på. Nyd en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, slip fantasien løs på legepladsen eller tag på opdagelse i den smukke natur på cykler, som I kan leje ved ferieparken. Casa Renili byder desuden på en fælles grill, som I frit kan benytte. Læs mere om Agriturismo Casa Renili her..
Residence Agriturismo Ca' Tron
Ca' Tron har en fantastisk beliggenhed i rolige omgivelser blot en kort gåtur til stranden og ca. 6 km fra Lido di Jesolo, som byder på mange butikker og restauranter. Her dyrkes fortsat æble- og pæretræer, som traditionen foreskriver. De moderne og rummelige ferielejligheder er smukt placeret ud til det skønne poolområde, hvor I kan dase i solens varme stråler på en liggestol. Læs mere om Residence Agriturismo Ca' Tron her..

Agriturismo i Toscana

Agriturismo Pompilia
Bo i fredelige omgivelser og kombiner den skønne natur med hyggelige byture. Her har børnene rig mulighed for at udfolde sig på legepladsen, og i poolområdet er der lagt op til både afslapning og sjov med vandpjaskeri. Ferieparken er smukt placeret på en stor grund på 250 hektar, og her produceres bl.a. økologisk vin, olivenolie, honning og limoncello. Læs mere om Agriturismo Pompilia her..
Agriturismo Le Trappoline
Le Trappoline er et sandt paradis for naturelskere, og her kan I nyde den fredelige og afslappede stemning. Ferieparken er det perfekte udgangspunkt til at besøge nogle af Toscanas hyggelige byer, og de skønne faciliteter er med til at danne rammen om en dejlig familieferie. Le Trappoline hører under et landbrug, som stadig er i drift, og her kan I bl.a. købe lokale produkter så som vin, olivenolie og Grappa. Læs mere om Agriturismo Le Trappoline her..
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen